• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Attila!

    Mivel már megköszöntem ezt a beszámolót neked levélben így ez itteni reakcióm inkább a közönségnek szól, hogy lássák milyen kedves, udvarias nő vagyok.
    Bár akik jártak már nálam ...nos, ők már sejtik, hogy ennél azért árnyaltabb a kép.
    Jót beszélgettünk, sokat nevettünk, tudtam rád hatni mint nő, ezért kellően erotikus is volt a találkozásunk.
    Tudod mi volt az első benyomásom az írásod elolvasása után? Ha férfi lennék én tuti eljönnék egy masszázsra hozzám.
    Szóval: köszi, köszi, és mégegyszer köszi ezt a beszámolót!
    Folyt. köv...

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Reggel hivtam fel telefonon, nem vette fel, de par perc mulva diszkreten megcsorrintette a telefonomat. Masodszorra mar tudtunk beszelni. Vonzo hangja van a telefonban, reszletes tajekoztatast adott nekem. Kb 3 oraval kesobbre tudtuk megbeszelni a talalkozot, mondta hogy elotte meg el kell mennie masszazs olajat venni. Osszessegeben jol es konnyen ment az egyeztetes.
  • Megközelítés:

    Abszolut elit kornyek a XII kerulet kiemelt resze. A kozelben dolgozom ezert nekem autoval konnyen ment, a haz kozeleben tomerdek nem fizetos parkolo volt. BKV-rol nehezebben tudok nyilatkozni mert ebben az evezredben meg nem ultem buszon-metron-villamoson, de a haztol kb 20 meterre lattam egy buszmegallot, gondolom a Deli - Alkotas ut kornyekerol johet.
  • Helyszín:

    Az epulettel kezdenem amely egy modernebb, a hegyoldalba epitett tarsashaz, a kornyekhez hasonlo szinvonalu. A bejutas teljesen diszkret, egy lelket sem lattam, az also szinten van a lakas. Magat a lakast en a nyugodt es diszkret szavakkal irnam le, van egy olyan relaxalo alaphangulata. Modern es igenyes lakas. A furdoszoba tiszta de nem tul nagy. A szoba nagyon jo hangulatvilagitassal rendelkezik, kellemes atmoszferaju. Kulon kiemelnem a zenet, ami nem az ilyen szalonokra jellemzo vegtelenitett azsiai relaxacios CD, hanem a holgy sajat zenei valogatasa. Elmondanam, hogy szuper izlese van, a masfel ora alatt a legjobb szamok mentek, majdnem mind a kedvencem. A vegen meg is beszeltuk hogy legkozelebb lemasolom az MP3 szamokat. A hangulat egyertelmuen 5 csillag.
  • Lány külseje:

    Nekem nagyon bejott Aliz, de probalok nem elfogult lenni es a tenyeket irni. En a kiirt koranal joval fiatalabbnak mondtam volna, olyan 28-29 evesnek tippelnem elso ranezesre. Nekem az arc nagyon fontos, ezert kicsit paraztam az arc kitakarastol a talakozo elott: feleslegesen mert kimondottan szep arca van, az a tipus aki utan megfordul az ember az utcan. Igazabol csak egy orara mentem volna de amikor ajtot nyitott es meglattam az arcat, az volt az elso dolgom hogy modositottam masfel orara, annyira jo no. Az alakja ruhaban es meztelenul is kifogastalan. A mellei szepen allnak, a feneke kerek es ugy vettem eszre hogy nagyon szereti ha azt simogatjak. Osszefoglalaskeppen, Aliz egy magas, jo alaku es kifejezetten csinos no, szep arccal.
  • Erotikus masszázs:

    A masszazst egy tatamin vegezte, emlekeim szerint felmeztelenul. Az elejen eloadtam a szokasos kereseimet (hol csinalja, hol ne, milyen erosen, milyen olajjal, stb) amelyeket turelmesen meghallgatott majd keresemnek megfeleloen teljesitett is. Masszazs kozben jot lehetett vele beszelgetni, a stilusa (sajat bevallasa szerint is) nagyon oszinte. Okos es tajekozott no, sok mindenrol beszeltunk, mindenhez hozza tud szolni, van velemenye a dolgokrol. A masszazsa kozepesen volt eros, arra emlekszem a leginkabb, hogy valahogy olyan jo volt a kezenek a fogasa, kellemes volt az erintese. Ahol jeleztem, hogy jol esik ahogy csinalja ott erezhetoen hosszabban csinalta, pl a vallaimnal, ugy ereztem hogy probal oromet okozni. Kellemesen ellazitott. A beszelgetesunk nem volt egyoldalu, O is sok mindenrol kerdezett, olyan kedvesen erdeklodo volt. Ahogy haladtunk elore egyre kevesbe tudtam a masszazsra figyelni, Ot lestem a tukorbol, es azon tortem a fejem, hogyan tudnam levarazsolni a bugyijat. Lattam rajta, hogy pontosan tudja mennyire felhuzott, es elvezi a helyzetet. Vegul megkonyorult es hagyta hogy beolajozzam a cicijeit a csuszkahoz.
  • Levezetés:

    Az olajos csuszka masszazs kozben egyre surusodtek az erotikus elemek. Beolajozta a puncijat, majd majd elkezdett vele kivulrol fel-ala csuszkalni az allo farkamon. Neha lenyult, es az olajos kezevel is rasegitett kicsit, de alapvetoen a puncijaval masszirozta a farkamat. Ekkor mar nagyon durvan kesz voltam, tenyleg nagyon fel tudja huzni az embert. Ezutan megfordult, es nekem hattal ult ra: minden olajos volt, es a popsi nyilasatol a borotvalt puncijan keresztul a csiklojaig terjedo terulettel lassan masszirozta a farkam. Neha felcsuszott a fenekevel az arcomig, ilyenkor nem ellenkezett, ha kapott egy par puszit a puncijara es popsijara. Aztan csuszkalt tovabb es lehetett erezni, hogy amikor a farkam a puncijanak a bejaratahoz ert, sokszor tenyleg csak millimetereken mult hogy nem csuszott be a farkam a huvelyebe, de a korrektseg erdekeben el kell mondani, hogy erezhetoen nagyon vigyazott hogy ez ne tortenjen meg, a tortenet megmaradt az erotikus masszazs keretein belul. Vegul igy mentem el, jutott a popsijara is szepen. Szenzacios volt, utana azt sem tudtam hol vagyok.
  • Elszámolás:

    Zuhanyozas utan konstataltam hogy kozel ket oraja voltam nala. Erdeklodtem az ajandek mertekerol, amely az eltoltott idot is figyelembe veve atlagos volt. Az asztalon hagytam.
  • Összkép:

    Magas, jo alaku es gyonyoru arcu igazi nagybetus NO egy nagyon szimpatikus es kedves, erdeklodo stilussal. Nem egy egyszeru szolgaltatast nyujt hanem elmenyt amit magaddal viszel. Az erotikus resznel a technikaja annyira izgato hogy az eletveszelyes. :-) Valahol az elmeny resze az is, hogy a talalkozora Budapest egyik legszebb reszen, igazi elit kornyeken kerul sor. Az osszkep alapjan erosen ajanlott, en meg biztosan visszamegyek hozza. Koszonom Aliz. :-)
Happy Massage