• Mesi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mesi reagálása

    Drága BJHooker!
    Nagyon szépen köszönöm a beszit!
    Örülök hogy jól érezted magad!Mindig elmondom a telefonban a programomat,a helyszínen pedig megkérdezem hogy van e valami kérdésed!Ha Te külön nem kéred az elején is a kényeztetést,sajnos én nem tudom kitalálni! Sajnálom hogy ezt nehezményezted,mert rajtam nem múlott volna!Nekem az a legfontosabb,hogy te jól érezd magad!A képeim pedig nem régiek,mert mindig frissítve vannak!Aki ismer ezt nyomon is követi!!!! :) Decemberben több kép is készült rólam!
    Várlak vissza szeretettel,hogy bepótoljuk a dolgokat!
    Millió csók!
    Mesi

  • Egyeztetés:

    Többszöri próbálkozás után egy hideg decemberi estén elsőre elértem és nemsokára tudodd is fogadni. Mesinek nagyon kedves hangja van, és kedvessége a megérkezésem után csak tovább fokozódott.
  • Megközelítés:

    A pontos helyszín elérése kicsit trükkös (Marina parton van a kéjlak), de az utca középen le van zárva, így kerülni kellettt egyet, de egy gyosr tiszteletkör után már az ajtóban is voltam.
  • Helyszín:

    A helyszín az újépítésű Marina part egyik házában van, a lakás a célnak is (de lakni is) tökéletesen megfelel. Mikor felértem, Mesi integetéssel csalogatott be a lakásba, ahol félhomályban, hangulatvilágítással fogadott.
  • Lány külseje:

    Mesi van a képeken. Csatlakoznék az előttem szólókhoz, abban, hogy a képek egy része "idealizálva van", de nekem így is egy istennő volt. Csodás mellei és nem kevésbbé kedvessége gyorsan feledtette kezdeti félénkségem (eléggé gyakorlatlan vagyok még a "szakmában"). Alakja nekem első osztályú, keblei gyönyörűek. Kedvessége és cserfessége magával ragadó, ahogy beléptem, azonnal megdícsérte az illatomat, mindenre odafigyel.
  • Action:

    Másfél órára mentem, a program egyszerű, de sajnos kihagytam az első franciás kényeztetést. Rövd beszélgetés és pici puszik után elmentem fürdeni. A fürdő teljesen jól felszerelt, van mindenfajta tusfürdő. Miután visszaértem, lányos zavaromban felfeküdtem a masszázságyra, majd elkezdtett masszírozni. Teljesen profi, s közben nagyon jól elbeszélgettünk élet-értelme és magánéleti, kérdésekről, mindenfajta kineziológusról, stb. Masszázsa nagyon kellemes, minden testrészt alaposan átgyúr és alaposan beolajoz:) Majd áttértünk a tatamira, ahol egy franciával tette még acélosabbá, ami már így is eléggé meredezett. Kértem a kölcsönös franciát vagy 69-et, de azt még a szokásos módon nem engedte, mondván ahhoz ismerni kell egy kicsit egymást. Majd védőfelszerelést felhelyezve beleült. Nos, ezért érdemes volt elmenni, ahogy azok a csodás mellek ringtak előttem, és közben markolászni lehet a szép kerek popsiját, háát, apám, nem véletlen, hogy a lovaglás gyors eredménnyel zárult.
  • Elszámolás:

    Korrekt, a telefonban mondott *** a helyszínen sem változott. Azt ugyan nagyon sajnálom, hogy az elején a bevezető NFVSZ kimaradt...
  • Összkép:

    Nagyon kedves, barátnő-feeling. Mesi korrekt szolgáltató. Ami negatív, hogy a NFVSZ az elején kimaradt, viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet a szokásos módon kényeztetni kelyhét, ami ugye valószínűsíti, hogy vissza kell térni a Kisasszonyhoz...
Happy Massage