• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta terveztem Amira meglátogatását, de eddig nem sok sikerrel hívogattam. Most újra próbálkoztam, mire elsőre felvette a telefont. Gyorsan be is foglaltam kora délutánra egy időpontot.
  • Megközelítés:

    Az Árpád híd budai hídfőjétől nem messze, többemeletes társasház. Elvileg a ház mögött lehet parkolni, most persze minden hely elkelt (Murphy), így két plusz kör a környéken, mire az egyik kis mellékutcában sikerült találnom üres parkolót. Elég forgalmas, zajos környék, nem árt időben érkezni, mert elkésik az ember, akárcsak én.
  • Helyszín:

    Régi építésű panelház, ami nemrég felújításon esett át. Ennek megfelelően új lift, felújított lakások, egyszóval kellemes meglepetés várja az ide érkezőt. A lakás tipp-topp, szépen berendezett. A fürdő ízléses, van benne minden, ami kell. A légyott helyszíne hangulatos, halk zene szól benn, diszkrét világítás gondoskodik róla, hogy lássál is de mégse fotózáson érezd magad.
  • Lány külseje:

    Az első meglepetés az ajtóban várt. Elképzeltem Amirát valamilyennek, erre kaptam valami egész mást. Pozitív meglepetés ért. Egy nagyon vékony, hosszú fekete hajú, mosolygós, pici, törékeny, de annál formásabb leány fogadott a bejáratnál. Apró termetéhez képest méretes és nagyon formás cicikkel rendelkezik, ez a fotók alapján már sejthető volt. Nem tudom, mi a neve az öltözetnek, amiben fogadott, de mindent takart, de csak annyira, hogy sejteni lehetett, hogy alatta nagyon formás dolgok rejtőznek. Ez később ki is derült, hogy a várakozás nem volt alaptalan. Olyan szép cicik bújtak elő a ruci alól, hogy elállt a lélegzetem! Sajnos majdnem negyed órát késtem az aznapi hihetetlen csúcsforgalom miatt. Ettől volt bennem némi feszültség, mert nem szoktam késni egy percet sem, de ez a pici lány teljesen megnyugtatott határozottságával és kedvességével.
  • Action:

    A késésem miatt tempós tisztálkodásra sarkallt, hiszen csak háromnegyed óránk maradt. Az elején nem is engedte, hogy elszámoljunk, a kézműves csokit azért átadtam. Volt is belőle "balhé", mert a csoki hizlal, így azt nem szabad megenni. Mondja ezt egy 45 kilós apró nádszál, akinek egy deka súlyfölöslege nincsen!
    Zuhi után állva ölelgettük egymást, majd az ágyra tévedtünk, ahol egy nagyon érzéki bújós simogatós mindenütt csókolgatós kényeztetésben részesültem. Nem így terveztem, de nem volt apelláta, a hölgy elkapott, én meg hagytam magam. Közben felkapcsolta az állólámpát, mert kevésnek találta a fényt, mondanom sem kell, hogy ennek nagyon megörültem. Hosszasan kényeztette a legérzékenyebb pontjaimat, a zacsit sem kihagyva, majd gumit húzott rám és beleült. Nagyon egyedien csinálja a pacit. Először a térdek a levegőben, majd hátradől, kezeivel az ágyra támaszkodik és emelgeti a csípőjét. Közben a kéjenc nézi, amint a tesó ki-be mozog a puncosban. Kis idő múlva azért kértem, hogy próbáljuk mást is, én a doggy-ra gondoltam, amit ugyan apró, törékeny testalkata miatt nem pereferál, de a kedvemért teljesített. Finoman mozogtam benne, tényleg vigyáztam, nehogy fájdalmat okozzak. Itt látszik igazán, hogy milyen formás a leány, és hogy valóban milyen vékony teremtés. Ezután misszionárius pózba váltottunk, ami Amirával talán a legjobb póz. Összebújva lassan szeretkeztünk, vigyázva, hogy maradjon még egy kis energia a végére. Ismét pacizásra kértem és átadtam magam a gyönyörűségnek. Hagytam, hogy ez a kis tündér azt csináljon velem, amit akar. Egyre gyorsabban mozgott, megint hátradőlt és tempósan emelgette a csípőjét, én meg közben gyönyörködtem a látványban. Nem bírtam sokáig, a gumiba lőttem és magamhoz szorítottam apró testét. Lassan "leszállt a lóról", megtisztogatott, lefertőtlenített (!) és mellém feküdt. Én ekkor már az órát néztem, de ő nem engedett menni, adott még kb. annyi időt, amennyit késtem, így kitöltöttük az egy órát. Az utolsó 10 percben beszélgettünk, én elmeséltem dióhéjban a magam sztoriját a lányokkal, ő is elmesélte a magáét. Közben simogattam a hátát, popóját, a ciciket, egyszóval teljesen kiélveztem a lehetőségeket. Végül egy gyors zuhi, elszámolás, az ajtóban ölelés és búcsú.
  • Elszámolás:

    Azt mondta, hogy elég a végén. Ezt nem szeretem, szerencsére végre kibökte a pesti átlag alatti ajándékot, amit én természetesen megtoldtam picivel, mert megérdemli ez a kis tündér, főleg úgy, hogy késtem és adott még majdnem negyed órát.
  • Összkép:

    Amira egy nagyon aranyos, határozott, cserfes pici hölgy, aki maximálisan a vendége kedvében jár. Annyira, hogy az ő kényeztetése az ottlét alatt - igaz késtem - háttérbe szorult, amit én nem szeretek, mert én adni is mindig akarok, de legalább van miért visszamenni. Törékeny teremtés, aki nagyon magas színvonalon űzi a szex minden formáját. Nagyon jó éreztem magam vele, biztosan a felejthetetlen, de minimum a a nagyon jó minősítést kellene adnom neki. Meglátjuk, mire lesz lehetőségem.
Happy Massage