• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága Navym, kistigrisem. :)
    Köszönöm szépen eme szép megemlékezést, bókjaidtól mindig zavarba jövök. :)
    A végzeted ugyan nem lettem szerencsére, hisz sikeresen túlelted a pásztorórát.... :D (persze értem én... Csak kicsit heccellek) :)
    Örülök hogy megismerhettelek, nagyon jól éreztem magam, köszönöm a gyümikét is (gyorsan be is pusziltam) :)
    Várlak vissza legközelebb is, s ott folytatjuk ahol abbahagytuk!
    Csókok

  • Egyeztetés:

    Az nap amikor hívtam randink egyeztetésére a negyedik próbálkozásomra, de már a harmadik csörgésre felvette. Gond nélkül játszi könnyedséggel kezdünk beszélgetni, majd rátérünk a mikor, mennyit, hol, meddig, mennyire témakörére. Mivel néhány nappal későbbre beszéltük meg találkozónkat, ezért kért megerősítést. Ez így teljesen korrekt, senkit nem érhet majd meglepetés!
  • Megközelítés:

    Buda északi részéről közelítettem. Az alsó rakpart zsúfoltsága és egy koccanásos casco randi után a B.B. monogramú úton már gyorsan elértem úti célomat. Parkolási lehetőséget csak jóval távolabb, már családi házas övezetben találtam. Egyébként a környék nem fizetős! Villamos jár a ház előtt ezért B.K.K.-val sem gond a megközelítés. Egyébként a környék csendes, nyugodt.
  • Helyszín:

    Utam célja egy régi, mostanra társasházzá alakult körfolyosós, nagy belső, növényzettel tarkított udvarú tömbház, korának megfelelő állapotban. A kapuban telefonálás és a további harctechnikai adatok után caplatás a meseszám emeletre, hol a lépcsővel szembeni beugróban a jobb oldali résnyire nyitott ajtó jelezte: Hogy ne tovább!!!!
    A lakás igen aprócska, mi ebben a helyzetben nem is gond, mert azonnal szoros testközelségbe kerültem vendéglátómmal és ez egyikünknek sem okozott problémát. A lakásban rend, tisztaság, mi a fürdőszobára is értendő, benne minden ami egy kellemes légyott lebonyolításához szükséges. A szobában nagy franciaágy, komód, és van hely a ruhák letételére is. Az elkerülhetetlen félhomályt néhány gyertya lángja vidítja fel és a levegőben Niki illa száll.
  • Lány külseje:

    Végzetem Nőjéről a fotói mindent elárulnak, nincs zsákbamacska, meglepetés. Mosolya kedves, hangja érett női hang, egy fekete sexi szerelésben várt, minek legfőbb látványossága a kellően kiemelt keblek. Közvetlen stílusával azonnal egymásra hangolódtunk minek eredménye, hogy az említett keblekkel gyorsan ismeretségbe kerültem. Nőies kisugárzása elementáris erővel hatott rám.
  • Action:

    A lakásba belépve puszival üdvözöltök egymást. Kabát, cipő le és szinte már az ágyba is vetődhettünk volna. Mivel tudtam, hogy mostanában a gyümölcsnek jobban örül, ezért ezt vittem meglepetésnek, s örömmel cseréltünk egy-egy csokimikulást.
    A fürdőből visszatérve az ágyon térdelve a már említett fekete, sexi szerelésben várt. Elé térdeltem és érzéki csókolózás közben /finoma, lágyan, odaadóan csókol/ letepertem, hogy jobban érezhessem minden Ívét, domborulatát, völgyét, hajlatát, finom illatos bőrét:- Szóval mindenét! Közben némi segítséggel szabaddá tettem a hívogató kebleket, mik a kényeztetésre jól reagálnak.
    Kicsúszott karjaim közül és látszott tekintetén, hogy mi fog következni. Csókolva, puszilva jutott le lábam közé, hol már Bors őrmesterem vigyázzban állva várta a történéseket. Itt aztán bemutatott mindent amit csak lehet! Egy apró mozzanat: Olyan mélyen és hosszan vette be, hogy már én kezdtem aggódni. Nyelvével-ajkával bebarangolta férfiasságomat hegyétől a tövéig, bő nyálas cuppogással és még a környékre is kitért.
    Ráült az ágyékomra és valahonnan előkerült az olaj. Kebleire öntötte, én meg segítettem egyenletesen elkenni /érdemes segíteni/ és egy csók után elkezdett lefele szánkázni úgy, hogy a végállomáson férfiasságom volt keblei között. Niki keblei között valódi értelmet nyer a kebelszex. Visszafelé hol az egyik, hol a másik bimbóját kínálta fel, mit persze be is kaptam. Úgy mozgott közben, hogy még bugyiban a puncija az ágyékomhoz simuljon és így is sodorjon az észvesztés felé.
    Hogy ez ne következzék be és mert kívántam már ölét, megfordítottam és a bugyi levétele után a kéjek forrásának résébe temetkeztem mindaddig, míg kétszer gyönyöre csúcspontjára nem ért. Ténykedésem közben meg markolásztam az éppen szabadon lévő keblét, /mert Ő is folyamatosan simogatta magát/ és persze combot, popsit is.
    Mikor teste lenyugodott, légzése újra normális lett, átvette az irányítást! Odalent sikkesen kézbe vett, mire mondtam Neki: Énekelj valamit a mikrofonba. Ő meg magától értetődően bele csapott a My Boy Lollipop kezdetű dalba. Ezen jót vidultunk és eltüntetett. Semmi sietség, kapkodás, játszott velem, mintha egy nyalókát szopogatna. Időnként mélyen torokra kapott és ilyenkor a feje tetején összefogott szőke haja, mint agy szökőkút a hasamra omlott.
    A gumit szinte észrevétlenül húzta fel és kérésemre beleült. Változó tempóban, változó pozitúrában addig lovagolt, míg el nem kaptam csípőjét és ágyékomra szorítva heves csípőmozgással el nem élveztem.
    A következő emlékem, hogy mellém bújva kérdezi: itt vagy már?
  • Elszámolás:

    Az érkezésemet követően rendeztük.
    Mivel telefonon nem esett szó erről, hát rákérdeztem.
    Pesti átlag egy nem átlagos Niki-ért!
  • Összkép:

    Niki minden tekintetben a zsánerem. Szőke haj, kék huncut szemek, diszkréten van mit fogni rajta alkat, na és a természetes keblek.
    Nem is kellet, hogy egymásra hangolódjunk, olyan természetességgel estünk át az első ölelős csókom, mint ahogy megkérdezte, mit innék.
    Ezért a Végzetem Szőkesége!
Happy Massage