• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Pinnacle!

    Nevetve olvastam a beszámolód azon részeit melyben ecsetelted, hogy sajátos stílusom van...milyen szépen fogalmaztál. Bár lehet így nevezik a pimaszságot és a csípkelődő humort.
    A lényeg, hogy te veszed a lapot és még értékeled is.
    Érdekes volt, hogy kb egy éve találkoztunk és mégis ott tudtuk folytatni a beszélgetést ahol abbahagytuk.
    Remélem tavasszal mikor újra indul a forma 1-es szezon, ismét a vendégem leszel, így megint folytathatjuk azt a magasröptű beszélgetést.
    A " nem gáz" csaj köszöni a beszámolót és bármikor szívesen vár vissza.

  • Egyeztetés:

    Meg szerdan kerestem, bar nagyon kesön, de nem volt problema, tudott fogadni. Telefonszamom mar megvolt neki, csak ezert fogadott. :)
  • Megközelítés:

    Nagyon könnyü volt. Autoval közelitettem meg a helyszint, köpzel lakom, ugyhogy par perc alatt ott voltam. BKV is jar arra.
  • Helyszín:

    XII. kerületi haz also szintje. Viszonylag nagy lakas, többen is rendelnek, de most csak mi ketten voltunk. Fürdöben van mindenfele szappan valasztek, de nincs böseg zavara.
  • Lány külseje:

    Aliz vagany csaj, hosszu combokkal es szep kerek popsival. Kek szemekben el lehet veszni, bar bevallom nem azt figyeltem.
  • Erotikus masszázs:

    Kicsit dumaltunk, mert mar nagyon reg voltam nala. Meg akkor mashol rendelt.
    Fürdöböl visszajövet, megkerdezte levetközhet-e, aminek nem voltam ellenzöje. Majd hasra vagta magat es kezelesbe vettem a popsit erintve minden mast is. :)
    Nagyon elevezetes gyurni a popsit, majd mondta, hogy akkor ö következik. En nem a masszazs miatt szoktam jarni, arra van szakember, viszont itt megkapom azt, amit ott nem.
    Nagyon lagy, finom masszazst kaptam, valamilyen illatositott olajjal. Nem tudom mennyi ideig tartott, nem neztem az orat. Közben dumaltunk mindenröl, ami eppen eszünkbe jutott.
    Közben lagyan erintette az erzekenyebb reszeket is emlekeztetve, hogy miert is jöttem.
    Majd szolt, hogy forduljak es kezdetet vette a levezetes...
  • Levezetés:

    A levezetes nala kizarolag kezzel törtenik, amit nem banok. Elsöre nem voltam toppon, ugyhogy nem tartott sokaig. Ki ment megmosta kezet. Majd mikor visszajött mellem feküdt es en simogattam egy picit. Majd par perc pihi utan, elkezdtük a következö menetet. Harci helyzetbe hozta az ezredest es megkezdödött a "hires" punci masszazs.:)
    Ami nagyon kiraly, nagyon oda figyel nehogy becsusszon az ember, de teljesen olyan erzese van, mintha megis, nagyon erzi, es tudja mit kell csinalni. Elölröl-hatulrol, minden iranybol csuszkalt puncijaval, majd elerkezett sajnos a veg.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszeltek szerint. Szerintem ertek aranyban nagyon jo. Mashol többert kevesebbet kap az ember.
  • Összkép:

    Aliz, ahogy emlitettem vagany csaj, megvan a maga stilusa, de nem gaz. Mivel magas, jo hosszu combjai vannak, ami gyengem. Különösen jo fej volt, hogy meg olyan kesön is fogadott.
Happy Massage