• Niki29

  • Beküldte:
  • Niki29 reagálása

    Kedves SirBré! :-)
    Köszönöm kedves beszámolódat, örülök hogy jól érezted magad. Cuki partner voltál. :-)
    Nos pár gondolat. Még nem írták rólam hogy pornósztár, :-) de mindenki más, és mindenki más élménnyel távozik, hisz a randik abszolút személyre szabottak. Ez így van, ahogyan leírtad. Maximálisan odafigyelek hogy jól érezze magát, a partnerem,s elégedetten távozzon. Nekem ez nagyon fontos. A szemkontaktusról. Látnom kell a partnerem, hiszen minden rezdülésre figyelek. Nem gondolom hogy pornós lenne, inkább izgató. Legalábbis eddig ezt mondták. Hát igen,,,, itt is látszik hogy mindenki másként éli meg. S igy van ez jól. Köszönöm! Boldog új évet kívánok neked, s várlak vissza szeretettel! Puszi Niki

  • Egyeztetés:

    Már próbálkoztam többször korábban, amikor Debrecenben voltam, de most végre sikerült időpontot kapnom másnapra. Szomorú lettem volna, ha ezúttal is úgy kell elhagynom a Cívisvárost, hogy nem talákozom vele. Nagyon fúrdalt a kíváncsiság, milyen lehet élőben.
  • Megközelítés:

    Szóval másnap hívtam a megadott időpont előtt és megkaptam a koordinátákat. Odajutni nagyon egszerű, parkoló hely is van bőven. A támpont a kettes villamos végállomása, onnan egy rövid séta. Újból hívtam telefonon, majd a kapukód birtokában indultam is fölfelé a sokadikra, persze lifttel :)
  • Helyszín:

    A lakás kicsi, de nagyon otthonos, bár gondolom nem itt lakik, mert minden a célnak megfelelően lett kialakítva. A zuhanyzó rögtön e bejárst mellett tele tusfürdőkkel. A nappali közepén nagy és kényelmes ágy fekszik a falon pedig hatalmas tükör amiből mindent lehet látni. Egyedül van itt, szóval senki nem zavar.
  • Lány külseje:

    Kicsit másra számítottam, ami az arcát illeti, de nállam ez már szinte mindíg így van, főleg, ha arckitakarással hírdet a leányzó. Mindemellett az arca nagyon szexi, piercing, hatalmas kék szemek, rövid haj. Összességében sokkal inkább egy pornósztár, mint egy címlaplány. Alakja szuper vékony, de nem anorexás, bár a súlyából pár kilót letagadhatna.
  • Action:

    A legendás fürdetéssel kezdtük. Írták már töben, hogy elkísér a zuhanyzóba és alaposan letisztogat mindenhol. Ez esetemben is így történt, majd üdítővel kínált, ezután pedig célba vettük az ágyat. Már a tisztálkodás alatt is izgalomba hozta a kisebbik énemet, amit az ágyon végigcsókolgatva a testem gyorsan tetézett. Szempillantás alatt megtalálta az erogén zónáimat, valami különleges hatodik érzéke lehet hozzá, de gondolom volt is sok lehetősége fejlesztenie ezt a képességét másokon. Szóval a cickóival és a nyelvével izgatta végig a testemet, ennek hamar meg is lett az eredménye, így javasoltam a védőfelszerelés üzembehelyezését és megkértem, hogy kezdejen ő felül. Egy szó mint száz, nagyon rutinos és technikás lovagló pózban, nem is tartott soká az első felvonás. Rövid pihenő után kértem, hogy vágjunk bele a folytatásba. Rácuppantotta a gumit, majd szemből kezdtem az élvezeteket hajszolásába, közben kacéran felnézett a szexi kék szemeivel. Mintha csak egy pornó filmben lettem volna! Közben bevillant, hogy azt a hatalmas tükröt is ki kellene használni és irányba fordulás után hátulról kezdtem döngetni nagyon pazar volt, de kezdtem fáradni, ezért arra kértem vegye kézbe az ügyet és az arcára érkezett meg a második felvonás fináléja. Újabb zuhany és rövid beszélgetés után már úton is voltam.
  • Elszámolás:

    Vidéki átlag, legalább is azt hiszem. Pesthez képest mindenképp****. Színvonalas szolgáltatás egy színvonalasz szolgáltatótól! Abszolút megéri!
    Még kedvezményt is kaptam, mert nem töltöttem ki az órát, de azért szégyelltem volna magam csak azt adni amit kért, így volt némi ráhagyás.
  • Összkép:

    Meglepő volt mennyire rámérzett így teljesen ismeretlenül néhány perc alatt, de gondolom erre másnál is képes, szóval mindenképp szigorúan ajánlott. Rendkívül pedáns és nagyon ügyel a higéniára, talán kicsit kényszeresen is, de ez összességében inkább nagy pozitívum! Az egész nagyon pornós volt, de egyébként azt hiszem akkor inkább arra volt szükségem és ezt hozam ki belőlle. Abszolút pozitív élmény volt!
Happy Massage