• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár csörgés után felvette, de az elsőre kért időpont nem volt jó, később újra hívtam, és találtunk egy mindkettőnknek jó időpontot.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, a Boráros tértől nem messze található, pár száz métert kellett sétálni. Amit a telefonban megadott címet simán megtaláltam.
  • Helyszín:

    Bár engem ez érdkelt a legkevésbé, a helyszín egy újabb építésű társasház legfelső emelete. Tetőtéri lakás galériával. Rögtön a felső szintre mentünk Jessy irányításával. Ott egy kis szoba fogadott, mellette egy fürdőszobával.
  • Lány külseje:

    Ajtónyitáskor Jessy egy feketés nagyon szexi fehérneműben fogadott. Élőben is olyan jól néz ki, mint a képeken. A mosolya nagyon megfogott, ugyanúgy mint az egész hölgy. Kis picike lány, cickók és fenék nagyon ott vannak.
  • Action:

    Először egyeztettünk, majd elküldött tusolni...nagyon gyors egymásra hangolódás , a hölgy nagyon laza jó fej ,jól lehet dumálni ,könnyen oldható a hangulat és van humora!!
    nagyon finom a csókja, olyan franciát kaptam hogy behorpadt a homlokom de ami még fontosabb azon kevesek közé tartozik aki az egész tábornokot eltüntette a szájában, pedig ahogy ő mondta "nem kicsi". Eztuán mindenféle pózt kipróbáltunk, lovaglást, misszináriust, doggyt. A doggy volt a legjobb, tudom hogy ez a kedvence. Majd a szájában lett végem, hagyott lenyugodni, majd gyors látogatott egy fürdőszobát. A szünetben kiváló masszás kaptam ,elmondása szerint nem profi de a célnak tökéletesen megfelelt,teljesen lelazított.
    A második kört én kezdeményeztem , és most visszatérnék a popsira: a látványtól és az érintésétől életem leggyorsabb készenlétét produkáltam aztán szétszedtük a szobát,magam se értem hogy bírtam a hölgy megállíthatatlan fantasztikus második kör volt. A gumiban lett végem doggy pózban. Hozzátenném, hogy nagyon szép a bőre, eddig még nem voltam "csoki-nyuszival", de nagyon jó volt mindenben.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, pesti átlag. Bár szerintem ezért az ajándékért sokkal többet nyújtott. Ahhoz képest amit kaptam elenyésző.
    A végén adtam oda, nem is kérte igazából, csak leraktam a szerkényre.
  • Összkép:

    Még visszamegyek, az biztos. Most csak 1 órára tudtam menni.
    Legközelebb remélem tudok 2 órát számolni rá, mert abszolút kell az az idő hogy igazán minden cseppjét kiélvezhessem ennek a csoki szépségnek. Köszönöm szépen az Élményt Jessyca!
Happy Massage