• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már másodjára jártam Nála,szegényem azt hitte eltűntem, pedig csak sokat dolgoztam, így itt kezdtünk el beszélgetni, majd telefonon egyeztettünk mindent, könnyen ment, imádom a bolondos , kislányos hangját:)
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, közvetlen a bejáratnál találtam helyet, igaz csak a fő út felől lehet bejutni, ahol nincs parkoló, csak villamos, talán az 1es jár arra bár nem néztem abszolút. Parkolás ingyenes volt. Mivel nem fővárosi vagyok, így nekem bonyolultabb leírni a megközelítést, azonban a térkép körülbelüli jó helyet mutat, így döntse el mindenki, h mivel jut el arra a környékre, én az Árpád híd felől érkeztem.
  • Helyszín:

    Otthonos, szépen berendezett lakás, nem egyedül fogadja a vendégeket, de abszolút nem láttam, hallottam senkit az ott létem alatt Amirán kívül:) Fürdő tiszta, rendezett, szájvíz van, törölköző kicsit érdes, de nem zavaró, szobájában halk zene, talán múltkor is ,mikor voltam mentek ezek a számok, a Backstreet Boys-tól voltak bajaim lent... :D De mindent összevetve élmény ott lenni.
  • Lány külseje:

    Amira egy vékony, kis tinilányos, édesség, aki tényleg olyan hatással van az emberre, hogy csak az nem tud mosolyogni neki, Rá, akinek kőből van a szíve, és az is be van betonozva, betonlakattal. szexi ruhában fogadott, Egy tünemény, finom puha ,bőrrel, ami szexin, aranyosan libabőrös, ha fázik, vagy, ha úgy érinti meg az ember Őt:) Gyönyörű mellei, és feneke, bájos, kicsit ázsiai beütésű arca, és szép hosszú fekete haja, és állandóan mosolyra álló érzéki szája van:) Imádni való nő!
  • Action:

    Megérkezésemkor, mosolyogva-hogy máshogy - fogadott, egy részt mert már voltam ott, másrészt meg ő bolond , a szó jó értelmében:)) Kicsit szeleburdi beütése van, még is határozott, igazi Nő,aki nagyon is tudja mi kell a férfinak , nekem. Szobájába beérve a VETKŐZZ! szó hangzott el a szájából, amin mosolyogtam én is egy jót, hiszen olyan bájosan mondta, hogy ha nem akartam volna vetkőzni is a kezem magánútra tért volna, szereti , elmondása szerint, hogy ilyen vagyok(kicsit nagyobb) Már tudtam a rendet, törölközőt felkaptam, irány fürdeni ő addig új lepedőt húzott az ágyra, visszaérkezésemkor, megöleltük egymást, törölköző lekerült, lágyan csókolgattam finom ajkait, nyakát, jól esett megölelni kicsiny testét, természetesen reagált is rá a velem egykorú, így hanyatt feküdtem, átadtam magam a híres francia órájának:) finoman végigcsókolt a nyakamtól lefelé haladva, majd olyan franciát kaptam , aminél sztem jobbat nem kívánhat az ember. Néha egy picit túl beleélte magát, akkor finoman szóltam neki, hogy picit nyugodtabban, de isteni ahogy játszik a szájával, pirszinges nyelvével, miközben a szemedbe néz és mosolyog:) Kértem is gumit, sajnos (nekem legalábbis) síkosítóval tudta magát kényelembe helyezni rajtam:( Imádtam nézni ahogy lovagol rajtam, gyönyörű puncija van, jó volt látni, hogy az én barátomat tűnteni el, közben hallhatóan neki is tetszett a felállás, mindig mosolyogtunk egymásra, az sosem maradhatott el, volt, h magamhoz húztam, hogy érezzem a finom bőrét, csókját, finom volt mindene, nem is bírtam sokáig.... finoman letisztogatott, a gumit, és tartalmát pedig diszkréten elrakta, kidobta, nagyon jó volt Vele! a maradék időt, mivel igényeltem, beszélgetéssel töltöttük ki, nagyon kis bohó , édes Nő, és jó partner ebben is :)
  • Elszámolás:

    Elsőre is, most is utólag rendeztem, fővárosi átlag, érték arányban viszont hibátlan:)
  • Összkép:

    Amira egy tökéletes partner abban, hogy az élet napos oldalát lásd, akkor is, ha éppen összecsapnak a hullámok, vagy elönt a... :) Kedves, hibátlan szolgáltató, tökéletes szerető, gyakorlatilag, ha tehetném mindennap vele lennék:) Még biztosan megyek Amira, megígérem :)
Happy Massage