• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Kedves Darwick! :)

    Köszönöm szépen, örülök hogy jól érezted magad és sikerült új élményekkel gazdagítanom Téged. :)

    Viszont egy-két ponton engedd meg hogy kijavítsalak. :)

    A megközelítés... :) Nem, nem fizetős a parkolás, a környező, sem a fő úton se. :)

    A lakás valóban pici, erre a megfelelő kifejezésnek a garzont válaasztanám. :) Az " egybekonyhát" pedig úgy hívják "amerikai konyha". :D

    A csókot tekintve, nem, nem meggondoltam magam :), a kezdeményezést meg is tettem, de valahogy úgy éreztem rajtad mintha te nem "igényelnéd" -persze nem ez a legjobb szó-, s ezért nem akartam olyat tenni amit mondjuk nem szeretnél.... De úgy látszik ezzel "félre beszéltünk" egymás mellett. :( Lehet azért mert zavarban voltál, s nem láttam rajtad a jeleket, nem tudom. :(

    Az elszámolást illetően... :) Hát igen, itt jár egy kis fekete pont, tessék pontosan tájékozódni. Erre való a bővebb info is! :) Ott minden pontosan le van írva és mindig tartom is magam hozzá! :) A kellemetlenségek és kínos pillanatok elkerülése végett nem szeretek ilyen miatt említést tenni. :)

    Legközelebb remélem már nem leszel zavarban, vagy ha mégis, gondoskodok a figyelmed "eltereléséről"! :)
    Vigyázz magadra!
    Csókok

  • Egyeztetés:

    Cseten már láttam néha, de valahogy nem beszélgettünk nagyon. A hirdetése ennek ellenére szimpi volt, arcra nagyon hasonlít egyik exemre. Sokáig nem tudtam eldönteni, hogy akkor mi legyen, de aki mer az nyer ugye és elég sokan ajánlották csetről, ezért gondoltam nosza rajta, online be is jelentkeztem hozzá. :) Ott a megjegyzésbe le is írtam, ki vagyok, mi vagyok, ne érje meglepetésként, majd a szombatot jóváhagyta, úgyhogy készültem az eseményre. :)
  • Megközelítés:

    11. kerület, Bartók Béla környék. Megtalálni biztosan nem lesz nehéz, Kosztolányitól picit kijjebb, nem sokkal. Éppen hogy sikerült odaérnem, szóval a parkolós témát nem néztem meg külön, de szinte egészen biztosan fizetős környék. Parkolót találni akár egy kisebb utcában viszont biztosan nem lehetetlen még hétköznap sem. Streetfightereknek javaslom a Batyiról a 19 -es villamost, Deákról a 49est. Majdnem helyszín előtt tesz le. Kosztolányiról besétálni sem bonyolult, 10 perc turista tempóban. :)
  • Helyszín:

    Miután megérkeztem, szokásos telefon a ház elől. Megkaptam kapucsengő kódot, beenged, útbaigazít, hogy merre tovább majd be a lakásba. A szokásos újbuda bérház, nincs hatalmas belmagasság, szépen lépcsőn fel, semmi gang, semmi körfolyosó. A diszkrét bejutás megoldott, legfeljebb 1-2 szomszéd jön szembe. :)
    A lakás maga elég picike. Miután beléptem, tulajdonképpen az egész helyet át lehetett látni. Előszoba nincs, egy szoba az egész lakás, amit kapásból befoglal egy szép nagy franciaágy. :) Mögötte az egybekonyha rész, de még az ágy előtt balra a fürdőszoba, jobbra a fogas, szekrény, oda lehet a cuccokat pakolni. Amúgy rend van és tisztaság, a pakolható felületek jó részén hangulatgyertya. Tipikusan a semmi extra érzetet kelti a lakás, de a lányért megyünk, nem a lakásért, szóval a lakás hiányosságait gyorsan ignoráltam magamban. :) Higiéniailag rendben van minden, a fürdőszoba is. A zuhanykabin itt is viszonylag kicsi, nekem sem volt egyszerű megfordulni benne, pedig én aztán nem vagyok nagydarab. :) Bent a zuhanynál tusfürdők tömkelege (több, mint 1) kint a mosdón szájvizek sorakoznak, kis pohárkákkal, tehát minden adott. Törülközőből viszont akkorát kaptam, hogy kétszer is körbeért volna. :)
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő, kedves, mosolygós lány. :) Szexi fekete fehérnemű szettben fogadott. Nem kifejezetten az a nádszál vékony típus, de nem véltem bármiféle súlytöbbletet vagy súlyfelesleget felfedezni. Erősebb alkat, ez tény. Amit rögtön kiszúrtam, hogy valami hatalmas mellei vannak. :) Összességében véve, mint nálam általában a kisugárzás a meghatározó. Szeret beszélgetni, ismerkedni, úgy vettem ki, nála ez alap. Mivel arcra nagyon, de nagyon hasonlít exemre, a zavarom csak tovább nőtt beszélgetés közben. :) Ennek ellenére, elbűvölő a stílusa, igéző, folyamatosan mosolygós szemei vannak és a puncija felett egy tetoválás, ami látszik a képeken is. Azt hittem, az zavarni fog, de nem tette. :)
  • Action:

    Fürdés után a közelébe merészkedtem a franciaágyon. Gondolkodtam, hogy ki kéne bontani a fehérnemű szettből, legalábbis felül egészen biztosan, de a probléma gyorsan megoldódott: lenyomott a franciaágyra és elkezdett kényeztetni. Gondoltam, hogy itt már nagy baj nem lesz, gyorsan átvette az irányítást. Melltartót levette, nevetett nagyon, kár, hogy ilyenkor nem látom milyen arcot vághatok, de már nagyon vártam ezt a pillanatot. Igen, végre megláttam hatalmas melleit, nagyok, szépek, természetesek. Megfogdostam amennyire lehetett. Arra gondoltam pont, hogy karácsonyig sem engedném el, viszont Ő olajat locsolt rájuk és el is kezdett csúszkálni velük. A mellei közé vett és az ágyékomon csúszkált már csak, amíg teljesen merev nem lettem. Francia előtt puszi, azt hittem, csók lesz, de aztán mégsem. (Meggondolta magát?) Utána jött a francia, szépen, lágyan. Simogatott, nyalogatott közben mindenhol körülötte, elég érzékire vette. Szemkontaktust is használ közben, nagyon izgató, ahogy a szemembe néz. Incit és fincit is hozzányomja az ágyékomhoz, tehát az összhatás tökéletes. Éreztem is, hogy gyorsan végem lesz pedig nem így szeretném, úgyhogy kértem is gumit. Franciázás mellett felhúzta, majd megszabadult a fehérneműje maradékától, kérdés nélkül belém is ült. Amúgy is lovaglósat szerettem volna, megspóroltam egy kérést. :) Megtámaszkodott a mellkasomon és el is kezdett szépen keringeni rajtam. Ami viszont engem érdekelt, hogy a melleit fogdoshassam, semmimás. :) Úgyhogy kapva kaptam az alkalmon (szóvicc, haha) és nekiláttam Incit és Fincit markolászni. :) Igen, innentől kezdve 5 perc sem telt el és végem lett. Nem szabad nagy melleket mellmániás kezébe adni, mert gyorstüzel. :) Megvárta, amíg lenyugszom. Én elterültem, mint egy jól lakott óvodás, Ő közben letörölgetett.
    Második kör előtt pihi, hozzám bújt, beszélgetett, de 10 percnél többet nem hagyott nekem. :) A beszélgetésből gyorsan átcsapott az erotikus részhez, kézbe vette a dolgaimat és elkezdte masszírozni. Rögtön rájöttem, hogy most sem kell nagyon izgeni mozogni, hagytam, had csinálja ahogy szeretné, nagyon bejött a dolog, minek szóljak közbe. :) Rövid idő után a beszélgetés abba is maradt, ismét magára öntött egy kis olajat, meg rám is és elkezdett csúszkálni. Hasonlóan az előző körhöz a szép nagy mellei közé vett, aminek köszönhetően én újra merevedtem. Miután elégségesnek ítélte, ismét francia, ugyanolyan lágyan és jól, mint a múltkor, ugyanúgy körbenyalogatott, mint előtte és ugyanúgy hozzányomta a melleit ágyékomhoz. Arra gondoltam, hogy ebben a franciában akár végem is lehetne, nem fogok tovább erőlködni, nincs is miért. :) Hagytam, had csinálja csak, de próbáltam úgy nyúlni, hogy a melleit elérjem közben. Szerintem félreérthette, mert a franciát abbahagyva ismét a mellei közé vett és csúszkált, én meg két oldalról magamra szorítottam. Rájöttem, hogy igen kellemes ez így, igaz, nem francia, de jó lesz vég kifejlettnek. Azt hiszem, ezt hívják kebelszexnek szaknyelven. :) Így még nem mentem el soha amúgy sem, ezt is el kell kezdeni egyszer. :) Így már persze picit tovább bírtam, talán jó 10 percet, negyed órát, de a vége elkerülhetetlen volt: beterítettem a hasam, mellkasom, Incit és Fincit rendesen. :) Így utólag belegondolva, ilyet legközelebb is kéne, jobb volt, mint amire számítottam. A franciás véget már nem is bánom. :) Megtörölgetett, majd irány a zuhany. Kis idő kellett, mire magamhoz tértem és fel bírtam kelni. :)
  • Elszámolás:

    Előre nem egyeztettünk, mindenki budapesti átlagot írt a beszikben. Másfél órát voltam, viszont az átlagon felüli ajándékért. Úgy néztem, hogy nincsenek extrái, tehát valószínűleg nem vettem semmi olyat igénybe. Természetesen így is bőven megérte az élmény, én is tisztázhattam volna előre. Hangsúlyozom, hogy ez semmit sem befolyásol, ha előre tudom az ajándék mértékét, akkor is megyek, csak előre kiszámolom az ajándékot is. :) Szóba sem került egész idő alatt, utólag rendeztem, akkor szólt, hogy nem egészen úgy van ahogy gondolom. Ok, korrigáltam is az ajándékot, semmi probléma. :) Extrákról nem olvastam, nem is kérdeztem rá, alapban minden benne van ami érdekel. TP nincs, 1 órát és 47 percet maradtam ajtótól ajtóig.
  • Összkép:

    Nos igen... Mint mondtam, nagyon hasonlít exemre, ezért a szokásosnál is jobban zavarban voltam. Viszont, nagyon jól oldotta a feszültséget, átvette az irányítást gyorsan és ez nálam abszolút jó pontnak számít. Mivel mellmániás vagyok, ezért rögtön amint megláttam, eldőlt, hogy oda vagyok érte meg vissza. :) Kedves, értelmes lány, lehet vele beszélgetni, szerintem igényli is mindezt. Picit olyan érzés volt (a hasonlóság miatt is) mintha egy régen látott barátnőmhöz térnék vissza. Nem bántam meg, tudom is javasolni mindenkinek, abszolút jó élmény volt.
Happy Massage