• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kicsit elhanyagoltam a szépséges kedvencemet, több hete nem jártam nála, ezért aztán felhívtam, és másnapra, délelőttre egyeztettünk. Egy napot módosítottunk, mert az autójáért kellett mennie a szerelőhöz, de ez sem volt gond!
  • Megközelítés:

    A Flórián tér környéke, Igazán egyszerű. Metróval az Árpád hídig, onnan pedig 1-es villamossal az Óbudai rendelőintézetig. Gyakorlatilag 30 perc, de jó esetben akár 25 perc alatt ott lehetek! A villamos pont a ház előtt áll meg, csak át kell lépni a villamos síneket és az úttestet, óvatosabbak 1 perces kerülővel a zebrát válasszák! Akkor elcsúsztam az idővel, ezért 5 percet késtem, persze, már előre jeleztem, de Amiránál nem volt probléma belőle!
  • Helyszín:

    Úgy gondolom panel épület, bár nem vagyok teljesen biztos benne. Egyrészt mert a lakást olyan szinten felújították, hogy nagyon jól néz ki! Esetleg a belmagasság alacsony volta utal a panel jellemzőkre. Minden nagyon jó minőségben. A fürdő kicsi, de funkcionális hibátlan. Tusfürdő, szájvíz, törölköző hibátlan. A szoba is igazán otthonos, kényelmes ágy, fotel, szék, szekrény, dekorációk, szóval hangulatos!
  • Lány külseje:

    Nos azért van némi változás, bár nem annyira számottevő. Két dolgot vettem észre, egyrészt úgy véltem, de Amira is megerősítette, hogy 1-2 kilóval több lett, szerencsére pont jó helyre a cicikre és popsira. A hasra és derékra pedig semmi sem ment fel, így a látvány csak fokozódott! Mivel előtte is inkább vékonyka volt ez most az előnyére vált. Illetve a kis kifutópálya eltűnt, így most teljesen kislányos puncika várt rám, nem mintha előtte nem lett volna kislányos, mármint formailag értem ezt! Mindezek mellett minden a régi, vidám és mosolygós tündérke. Igazából szinte a régebbi képsorozataira jellemző alkat köszön vissza, annak segítség, aki még emlékszik ezekre. Az egész testes ritka szövésű necces, illetve a lila selyem ágyneműn készült képeire gondolok! Az új versenyzők kedvéért, egy ilyet teszek ki a beszámolóhoz!
  • Action:

    Szóval rohantam, hogy odaérjek, de nem kellett volna, Amira így is nagyon kedvesen várt. Ölelés és csók. Rövid kis beszélgetés, mert elég rég láttuk egymást. Aztán fürdés, majd az ágynál átölelhettem Amirát, már teljesen ruha nélkül. Akkor vettem észre rajta a változást, ami leginkább ciciket érintette, feltűnően nagyobbnak lettek és fogásra is keményebbek éreztem őket. Tesztelgettem is őket, kézzel is, nyelvel is, de már csókok kíséretében mentünk is fel, az ágyra. Ő kezdett franciázni, aminek persze igencsak örültem! Már elég sokszor leírtam, milyen is Amira franciája, tényleg ehhez nem tudok sokat hozzátenni! Később jöttem én, megtettem mindent, de aztán nem jött össze, mert mindketten a másikra figyeltünk és elsiklottunk egymás mellett. Mindenesetre a szex rész a szokásosan változatos és élvezetes volt. A lovaglás látványát most a mellek játéka tette még emlékezetesebbé, már- már olyan feszeseknek tűntek mintha szilikonosa lennének, persze, hogy nem. Amikor lovagolt vékony derekát átfogva a ritmust követve emelgettem, illetve segítettem a mozgásban, bár nem kellett, mert önmagától is ügyesen mozog! Ez a kontrollérzet turbózott az élményen. Igazából nagy élmény nézni a bejártban dolgozó szerszámot! Vagy az, amikor éppen azokat a pompás ikreket tartottam kezeim között. A doggy meg egyszerűen oly mértékben egyedi, hogy másnál ilyen formációra nem is nagyon emlékszem. Meredeken felfele ívelő hátsó, visszafordulva néz felém, így hát ezt is jól kiélveztem. De a misszionárius közvetlensége, és ahogy közben csókolózhatunk, teszi teljessé a történéseket. Aztán még közben egy kis kifli, egy kis ez-az. Szóval nem unatkoztunk most se. Egyszer kétszer megálltunk a z akciózás közepette. Teljesen kifáradtam a végére, így csak ledőltem és elterültem az ágyon. Amirával összebújva pihengettünk és beszélgettünk még elég sokat. Volt mit megbeszélnünk. Nem szolt volna, de már várt a munka, így nagy erőfeszítések árán rávettem magam és lefürödtem, elbúcsúztunk!
  • Elszámolás:

    Épp a pesti átlag. Ami nekem fontos mind benne van. Most már ennyi alkalom után szerintem természetesen a végén, de ez már régóta nem kérdés közöttünk! Mint mindig, most is nagyon megéri!
  • Összkép:

    Picit meglepett, hogy a cicik így kikerekedtek. Talán kicsit letisztultak a dolgok körülötte ezért jelent meg az 1-2 kilócska. A többi pedig a megszokott minőség és színvonal.
Happy Massage