• Mistyke

  • Beküldte:
  • Mistyke reagálása

    Köszönöm az értékelést és remélem legközelebb nem leszel olyan fáradt é bepótoljuk a lemaradásunkat! ; ) Legyen szép napod! Csókol Mistyke

  • Egyeztetés:

    Szerencsém volt, a telefon 2-3 próbálkozást követően felvette, és innen kezdve már könnyű volt az időpont egyeztetése.
  • Megközelítés:

    Budai oldal felől mentem hozzá autóval. Könnyen megtalálható a cím és a GPS is egyenesen oda visz. Parkolás fizetős de mindig van szabad hely a ház előtt.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház. Dupla beléptető rendszer / 2 külön kapukóddal /. Nekem az első bejárati ajtón egy picit nehéz volt a bejutás, de Mistyke mondta is később, hogy nem én vagyok az egyetlen akit nehezen akar beengedni az a fránya ajtó. :) Maga a lépcsőház és a lift is tiszta, újszerű és nem találkoztam senkivel. A lakás másfélszobás kúltúrált tiszta, jól berendezett.
  • Lány külseje:

    Ajtónyitást követően áll leesik, igazi jó értelemben vett "brutál" cickós-dekoltázsos megjelenésű, vékony hölgyemény állt előttem. Köszönés puszik kíséretében, majd belépve a lakásba kabát és cipő levétele. Gyönyörű barna bőr mindenhol, egyik felkaron szolíd, gusztusos tetoválás. Fekete combfixben, magassarkúban és csipke fehérneműben fogadott.
  • Action:

    Rövid beszélgetést követően megszabadultam a ruháktól kaptam egy tiszta, száraz törcsit és irány a zuhany. A fürdőhelyiség is teljesen korrekt, tiszta, a tusolás kádban. Ezután visszaérkezve rögtön elkapott a férfiasságomnál fogva és úgy vezetve választhattam, hogy hálószoba vagy nappali legyen a tetthely. Én a nappalit választottam, mivel világosabb volt és gyönyörködni szerettem volna minnél jobban azokban a formás idomokban. A nappaliban egy kanapé és előtte még leterítve egy szivacsmatrac, vele szemben tv benne pornó ment, igazából engem nem zavart. A célnak tökéletesen megfelelt a szoba berendezettsége. Ezután én is elmartam amiért mentem.. :) Iszonyatos jó cicik, sima bőr, kemény combok. Kis csókok száján, nyakán, fülén, ciciken.. Ezután a matracot választottam itt egy kis francia, majd gumit kaptam és előttem a matracon térdelve és a kanapéra támaszkodott én pedig hátulról lendültem "támadásba". Nagyon finom meglepően szűk punci. Közben nem győztem, hol a gyönyörűen ringó cicicsodákat, hol a fenekét markolni. A szuper látvány és a szűk punci meg is tette hatását, hiába próbáltam tartóztatni magam hatalmas gyönyörök között lett végem. Ezután pár perc beszélgetés. Igazából mindkettőnk mesélt egy picikét az életéről és annak nagy kérdéseiről. Közben kellemes hát masszázst kaptam ami olyan jól esett, hogy már csak azon vettem észre magam, hogy a fenébe lassan a vége az órámnak. Így hát második menetre most nem jutott idő, majd legközelebb..
  • Elszámolás:

    Egész idő alatt nem is volt téma. Sőt.. A végén is én raktam le a asztalra, Misty még csak említést sem tett róla egész idő alatt. Teljesen korrekt, a telefonban megegyezettek szerint, extrák nélkül pesti átlag.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes teremtés, nagyon jó testi adottságokkal és mellette jól el is lehet vele beszélgetni. Az elszámoláshoz visszatérve még egy picit, számomra Mistynél az alap nekem teljesen elegendő és az elején sem volt kérdés hogy extrák nélkül is teljesen elégedett leszek az általa nyújtott szolgáltatással.
Happy Massage