• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Scherlock drága! :)
    Kitartásod páratlan, köszönöm hogy nem adtad fel, ennek meg is lett az eredménye. :)
    Örülök hogy megismerhettelek, legközelebb is várlak majd vissza, hogy ott folytathassuk ahol abbahagytuk. :)
    Addig is is sok sok csókocska! :)

  • Egyeztetés:

    Már többször próbáltam elérni, volt hogy sikerült vele beszélnem, csak éppen az időpont nem jött össze, de kitartásom meghozta gyümölcsét végre sikerült egyeztetnünk. A telefont ő kezeli, nagyon kedvesen tájékoztat, randi előtt megerősítést kért.
  • Megközelítés:

    Részemről ismerős környék, a térképen megadott pozíció elég pontos. Parkolás ingyenes, BKV-val is jól megközelíthető.
  • Helyszín:

    Régi bérház, pici garzon. Nem egy palota, de a célnak tökéletes. A zuhanyfülkét pici, de ezt már sokan megírták, de nem lehet akadály, maximum beakad a farkad, ha sokat forgolódsz. Jó nagy ágy van és jó néhány párna a tökéletes rálátás végett…
  • Lány külseje:

    Niki nem az a klasszikus bombázó alkat, inkább az, akire a férfiak felfigyelnek bizonyos első lökhárítók végett. Egyszerűen szólva, kurva nehéz a szemébe nézni, valahogy mindig lejjebb fókuszálsz. A képek magukért beszélnek. Megjegyezném, hogy a Nikinek kisugárzása van. Nagyon sokszor vagyok úgy hogy látok egy nőt, tök jó alak és valahogy mégsem jön be, Nikinél valahogy nem is érdekelt hogy bombázó legyen, az első percben éreztem egy fajta kisugárzást, ami szerintem a legtöbb pasit vonzza mint a mágnes. Persze azért hozzá tenném, hogy Ő ezt nagyon is jól tudja és még rá is tesz egy lapáttal, hogy teljesen elolvadj. Amit még kifelejtettem, kedves arc és gyönyörű szemek, felejthetetlen Inci és Finci és hát az általa Fincsinek nevezett rész is gyönyörű, kívánatos.
  • Action:

    Nálam nem volt sok bevezető, mint ahogy mások írták, 3 mondatos ismerkedés gyors fürdés, és máris az ágyon térdeltünk, ahol elég hamar a hátamra lettem fektetve és jött a francia lecke szájal, kézzel, cicikkel. Csodás érzés volt, de hát én imádok nyalakodni is, tehát fordulás és én is akcióba léptem. A két gyönyörű cicit nem lehetett kihagyni, de utána hamar elvesztem a kis virág alatti részen. Az isteni finom húsos és gyönyörű klitorisszal jó sokáig eljátszadoztam, szerintem nem volt hatástalan, de ezt csak Niki tudja. Utána megint cseréltünk, sikerült jól felhúznia, majd a vegyvédelmit is, és már bele is pattant. Mondtam, hogy ne vágtázunk az elején, mert ahhoz már túlságosan is emelkedett hangulatban vagyok, így szép kényelmesen kezdtük, de aztán volt egy pont, amikor szóltam, hogy most mindent bele. Így is lett végem. Utána egy kis pihi, beszélgetés. Niki nagyon jó fej, bármiről lehet vele beszélni. Szerintem nagyon tudja, hogy mi kell a pasiknak és itt most nem csak a szexre gondolok. Kis pihenő után másodszorra is hadrendbe állított, majd egy komoly 69 nyomtunk. Mikor neki már elég volt ,akkor megint a lábaim között kényeztetett nyelvvel és a két csodás labdával. Benyomtam a fejem alá egy két párnát, hogy vizuálisan is élvezhessem a műsort, nem is kellett sokat várni az eredményre. Utána még egy kis beszélgetés, amit részemről még órákig tudtam volna folytatni, de nem akartam visszaélni a kedvességével, így felöltöztem és eljöttem.
  • Elszámolás:

    Budai All In One **, ami valóban meg is éri. Először voltam nála, de csak a végén rendeztük, akkor sem Ő hozta szóba.
  • Összkép:

    Kezdem érteni a „függőséget okozok” feliratot. Niki nem csak a szexet nyújtja hanem valóban egy olyan együttlétet, mintha Ő lenne az igazi barátnőd. A szexben is „lélekben” is a kedvedben akar járni. Nyilván ez csak azoknak jó akik nem csak a „kemény szexre” vágynak, hanem egyfajta kedvességre, játékra is. Nikinek van egyfajta kisugárzása, ami a legtöbb pasinál azonnali érdeklődést vált ki. Meggyőződésem, hogy Ő ezzel tisztában van és ezt a képességét szó szerint fejlesztette, hogy egy pasit, hipp-hopp el tudjon csábítani. Niki sikerült. Nagyon jól éreztem magam, tuti találkozunk még. Szeretnék felejthetetlent adni, de azt hiszem nincs több lehetőségem rá..
Happy Massage