• Amira

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szeretem a vadászatot előkészíteni, nem megyek véletlenre, ezért egy nappal korábban hívtan, elsőre nem vette fel, de néhány perc múlva szolidan megcsörgette a telefonomat, majd ismét hívtam, s egy kislányos hang adott tájékoztatót. Azonnal be is foglaltam magamnak egy időpontot a másnapra.
  • Megközelítés:

    Vidéki révén autóval mentem, kicsit korábban, a fővárosi viszonyokat ismerve, hogyha nem lenne a közelben parkoló, akkor legyen idő a sétára. Így is történt, nem egyszerű parkolót találni, javaslom a körte utcát a jövendő vendégeknek (ingyenes).
  • Helyszín:

    Nagyon rendezett lakás egy ***emeletes sorház ***** emeletén, lift van – ******, a másik lakóval nem találkoztam, diszkréten kezelik a logisztikát.. Rend van, tisztaság. A fürdőszoba is higénikus – sokféle tusfürdő, szájvíz stb. Amira szobája is top, kényelmes franciaágy, halk zene, félhomály.
  • Lány külseje:

    Mivel Amira arceltakart képekkel hirdet, lutrinak tűnhet mit kapsz. Csatlakozom az előttem lévő élménybeszámolókhoz, hogy senkit nem érhet csalódás. Ana Ivanovic (tenisz) alteregója mini kivitelben Fiatal, kedves, apró termetű , ápolt, szép, arányos testalak, feszes bőr, jahj és igen ….. az a kislányos finom kis punci, szép arc, elől ízléses tatoo a pocin, a rendszám hátul, nekem annyira nem tetszett (ízlések és pofonok…), de nem zavart, vasalt hosszú fekete haj, szóval nekem nagyon bejött a hölgy! Említést érdemel még a cici. Amira nem elégedett vele, de számomra gyönyörű, természetes szépség nekem jobban bejön mint egy mű .
  • Action:

    Igazi barátnő feeling az egész együttlét alatt! Nagyon bejött, ahogy az elején dumcsiztunk, mintha egy rég nem látott ismerősök lennénk.. Amira is szívesen mesél magáról, tapasztalatairól, érzelmeiről. Nem nyomasztotta a korkülönbség, pedig a lányom lehetne. Egy alkalmas pillanatban beszéd befejezve, hátra fektetett és kaptam egy isteni franciát, amit lágyan szembenézősen produkált!. Nehéz leírni azt az érzést, lágy, finom csókolgatás a test minden részére. Kértem, hogy forduljon rám és hagy vegyem közelebbről szemügyre a „kislányost”. Hát urak, ezt nem szabad kihagyni! Illatos, érzékeny, rajzolni se lehet szebbet. Így lett végem a szájába, nálam rekord gyorsasággal. Mivel bővített 1,5 órás programra mentem, volt időm ismét egy kellemes beszélgetéssel erőt gyűjtenem. Ismét lágy francia, majd kérésemre egy szűk puncikás lovaglás, ami szenzációs volt, kutyában támadtam és a hangok, tükör,és a látvány …… majd pedig újfent kézzel és szájjal végzett ki. ez nálam csak a legjobbaknál sikerül, gratulálok Amira.
  • Elszámolás:

    Amit megbeszéltünk ahhoz képest nem volt semmi változás . Nem kérte előre pedig mindig kirakom magamtól az ajándékot, valahogy annyira közvetlen volt, hogy most a végére maradt.
  • Összkép:

    Amira igazi kis „csemege”, különösen az olyan vén kujonoknak mint magam vagyok. A rangom miatt nem tudom a kellő kategóriába sorolni, ezért írtam róla többet. Gyengéd báj, kellemes beszélgető partner, mindenről van véleménye, mindenhez hozzá tud szólni, igazi tömény erotika. Nem mellesleg több éves gyakorlatából adódóan jobban tudja mi kell neked, mint te önmagad. Soha nem megyek egy lányhoz kétszer, lehet hogy ő kivétel lesz. Köszi a csodás együttlétet Amira, vigyázz magadra!
Happy Massage