• Jazmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam, rögtön felvette. Néhány órával későbbre egyeztettünk időpontot. Pontos helyszínt nem mondott, arra kért, hogy a Duna Plazaban várjak. Ez a része nagyon simán ment.
  • Megközelítés:

    Pofonrgyszerű! Metróval Gyöngyösi utca és némi séta. Kocsival még annál is könnyebb. A parkolás a Maina Parton gondolom ingyenes, de még nem parkoltam erre, jobban szeretem a tömegközlekedést. Bejutásnál volt egy kis gondom, de ez nem az ő hibája, ugyanis lemerült a telefonom és eltelt egy tíz pec míg sikerült töltenem rajta egy kicsit, hogy vissza tudjam hívni.
  • Helyszín:

    A legpazarabb lakás amiben voltam. Csupa ablak mindenhol, gyönyörű a kilátás és nagyon fényes, ami az ilyen helyekre általában nem jellemző. Jól felszerelt a fürdő is, minden megvan ami kell. Komolyan nem tudok rá egyetlen negatívumot sem felidézni!
  • Lány külseje:

    Tökéletes alakja van! Kicsit magasabb az átlagnál amit a magassarkú még jobban kiemelt. Gyönyörű fekete hosszú haj formás cicik, kerek popsi szóval minden rendben. Az arca más volt mint amilyenre számítottam, de az arctakarás kizárólag az anonimitás miatt került a képekre. Szóval helyes lány, de én inkább amolyan cicababára vagy címlaplányra számítottam, de Ő egy csábító üzletasszony, vagy hivatalnok benyomását kelti. Elbűvölő barna szemei vannak, nehéz róla levenni a tekintetem, kicsit zavarba is jött, de mondtam ez nálam elkerülhetetlen belső kényszer, ha szép szemet látok :)
  • Action:

    Zuhanyzás után irány a háló, ahol szintén minden világos és kedvemre legeltethettem a szemem gyönyörű testén. Kicsit beszélegttünk aztán hozzákezdtün finoman, lassan induló ölelkezős szeretkezéshez. Nagyon érzékien csókolt elég hamar felállt, aminek fel kell. Váltogattuk a pózokat. Volt, hogy Ő volt felül, majd én míg vége nem lett az első etapnak. Kelégülten nyúltam el a széles franciaágyon, majd miután letörölgetett oldalt fekve egymással szemben hosszan beszélgettünk az élet dolgairól és jövőbeni terveiről. Érett és rendkívül inteligens lánynak ismertem meg! Második körben hirtelen elhatározástól fűtve rövid egyeztetés után bejutottam a popsijába :) Nem próbáltam még korábban és mondta, hogy ő sem csinálta már elég rég, de általában sokan nem vállalják, így gondoltam, most itt az ideje kipróbálni!
    Nem csalódtam, de azért a jövőben maradok a puncinál :) Ezután újabb zuhany érzéki búcsú következett.
  • Elszámolás:

    Az elején egyeztettünk, majd letettem az asztalra. Magasabb kategória, de a szolgáltatás a hölgy és a helyszín mind prémium kategória. Összességében mnden arányban áll egymással. A hátsó kényeztetés ellentételezése, majdnem lemaradt, mivel azt csak közben találtam ki, de még milelőtt elindultam volna eszmbe jutott, hogy valami fontosat elfelejtettem :)
  • Összkép:

    Különleges élmény egy különleges lánytól egy pazar helyszínen. A város egyik legszínvonalasabb szolgáltatója, persze azért olyan nagy viszonyítási alapom nincs, de az eddigieket figyelembe véve, valamint a többi szolgáltatót tekintve szerintem, biztosan nem tévedek. Hiba kihagyni!
Happy Massage