• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Audis!
    Mindig furcsa visszaolvasni egy beszámolót, mert itt masszázs közben és után kapok valamennyi visszajelzést arról mennyire érezte jól magát valaki, de az soha nem ennyire mély és alapos. Jó volt olvasni a soraidat: hogy ennyire jól érezted magad, hogy te is ugyanúgy tapasztaltad azt az összhangot ami köztünk volt, hogy tetszett az illatom, és hogy tudtam rád hatni mint nő...ja, és még a csacsogásomat is pozitívumként értékelted.
    Mit is kívánhatnék: neked sok ilyen kellemes kikapcsolódást, magamnak sok ilyen vendéget.
    Hogy is szoktátok írni...ez egy minőségi, jól megírt beszámoló, gratula!

  • Egyeztetés:

    Felhívtam, Ő vette fel a telefont, kellemes hangon leegyeztettük a lehetőségeket, minden apró részletével. Annira megfogott a stílusa, hogy még aznap felhívtam még egyszer, hogy egyeztessünk egy időpontot is. Nagyon korrekt, elmondott mindent, hogy ne legyen a helyszínen semmi meglepetés, vagy félreértés.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, autóval mentem. Nagyon szép helyen van a rendelő, láttam BKK-s lehetőséget is, de én nem szeretem az időt a buszon tölteni, ezért autóval vettem célba a helyszínt.
  • Helyszín:

    12 ker. Ez sok mindent elmond, nagyon szép hely, kimagasló környék, szép ház, már kívülről is. A bejutás egyszerű, diszkrét. A lakás otthonos, mintha haza érkezne az ember. Nem néztem nagyon körbe, kabáttól és cipőtöl megszabadulás után irány a tetthely, ott kis ismerkedős beszélgetés, "inni hozhatok valamit" stb. Majd törülközőt kaptam, és irány a fürdőszoba. Rend és tisztaság fogadott mindenhol, a mosógép tette a dolgát, ennek dallamára (megkérdezte, hogy kikapcsolja-e, de nem kellett) gyorsan lefürödtem, szájöblítés és irány a szoba, ahol Alíz már várt.
  • Lány külseje:

    Alíz szép Hölgy, arckitakarással hírdet, gondolom a diszkréció miatt, mert nincs semmi takargatnivaló. Érett Hölgy, szép szemek, aranyos arc, arányos test, nagyon kellemes tapintású a bőre, és elképesztő finom illata van. Kedvenc testrészem: mindene. :)
  • Erotikus masszázs:

    A szobába visszaérve már szólt a kellemes, hangulatos zene, Ő egy kis sexy fehérneműbe ami fekete volt :) volt, melytől hamar szeretett volna megszabadulni, ha én is egyet értek vele. Hát persze, hogy egyet értettem. Azt mondta, hogy jobban szereti, ha az elején túl van rajta :) Aranyos volt, kérdezte, hogy fogyasztó vagyok, vagy kölcsönös párti. Az utóbbi nyert, ezt mosolyogva és örömmel nyugtázta, mivel szereti, ha valaki partner.
    Hasrafeküdtem a matracon, és elkezdődött a masszázs, melyet olajjal végez. A lábaimnál kezdte, kellő erősséggel, és odafigyeléssel. Nagyon jól esett, ahogy ténykedett, közben pedig beszélgettünk, nevettünk mindenen. Nagyon kellemes a hangja, és a nevetése. Tényleg nem egy hallgatag típus, nagyon könnyű feloldódni nála. A lábaim végeztével jött a hátam, vállaim, szóval végig lettem masszírozva rendesen. Majd jött a "megfordulhatsz" vezényszó, és előlről is masszírozott kicsit. Ez nagyon jól esett, nem sok alkalommal került erre sor. Aztán szép lassan kezdett el egyre érzékibben siklani az olajos keze, most már célirányosan a velem egykorú fele, ahol egy kis lingam masszázsban részesírett.
  • Levezetés:

    Közben simogattam, puszilgattam a finom bőrét, melyet örömmel fogadott, beavatott a "mi tetszik és mi jó, hogy jó neki" című felyezetbe, így próbáltam úgy tenni, hogy Neki is jó legyen. Úgy vettem észre, hogy sikerrel jártam, közben fordult a kocka, és Ő került a matracra háton fekve, és én térképeztem a terepet. Nagyon jól reagál a kényeztetésre, simogatásra, el tudja "viselni" nagyon hosszú ideig élvezettel. Nem megjátszós. Szóval kiéltem magam rendesen, kényeztetve szép testét, finom kelyhecskéjét, mely nagyon finom, és jól reagál. Mikor azt láttam, hogy többször is jó volt Neki, és már kellő képpen készen álltam arra, hogy cseréljünk kicsit, hátra feküdtem, Ő hozott egy "kis" olajat, és ahogy megbeszéltük, tocsogós, bő olajozásba kezdett, vagyis öntötte az olajat, magára, rám. Ez nagyon tetszett, segítkeztem a jusson mindenhová-nál, és jött az, amit csak Ő tud. Már a telefonba mondta, hogy nem lesz szükség semmi franciára, mert olyan csúszka masszázst kapok, hogy nem les hiányérzetem. Hát ez így is volt. Eszméletlen a csúszkamasszázsa, ahogy siklik, vonaglik az emberen, az az érzés leírhatatlan. Lassan, nem siet, hogy érezze az ember minden cm-en ahogy csúszik rajta, hason, háton, minden porcikájával. Lehet látni rajta, hogy Ő is élvezi és szereti ezt a részét a masszázsnak. Elég hosszú időt töltöttünk a csúszkázással, próbáltam magam visszafogni, hogy sokáig élvezhessem, de eljött az a pont, amikor már nem tudtam tovább tartani, és akkor durr... Csillagokat láttam. Az volt a legjobb az egészben, hogy semmi kéz, semmi száj, semmi kompenzálás nem kellett, maga a csúszka volt az, amitől kikészültem. Ezt eddig csak Alítnál éltem át. Utána mellém feküdt, én meg simogattam, puszilfgattam. Anniyra jó volt, hogy annak ellenére, hogy kilehelte minden cseppjét a velem egykorú, nem tört meg, és állt mint a zászló tovább. Ezt jeleztem is, hogy így nehéz lesz távozni. Mivel 1-1/2 órára mentem, ezért belefért egy repeta, és ismét bő olajozás után most már lingam masszázzsal, de még egy csillagkörüli utazáson vettem részt. Utána még kis ejtőzés, aztán el ketten fürdeni. Segített az olajtól való megszabadulásban.
  • Elszámolás:

    A végén, ahogy előre megbeszéltük, letettem a polcra, a kapott élmény nagyon gazdag volt.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt ezzel indítani a napot, egész nap jó volt tőle a kedvem, a hangulatom. Aki szereti a jó csúszkamasszázst, az keresse fel. Érdemes. :)
Happy Massage