• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábbi ismeretségünkre tekintettel a száma benne volt a telefonomban. Hívtam, második csöngésre felvette és egyeztettünk egy másfél órával későbbi időpontot. készségesen elmondta a választható lehetőségeket és tudnivalókat.
  • Megközelítés:

    A megközelítés nem is lehetne egyszerűbb. Lehel tér közvetlen közelében van, a parkolással kicsit küzdöttem (nem volt baj hogy rászámoltam plusz öt percet) az este 7 órás időpontban, de meg lehetett oldani. Vannak fizetős parkolók a környéken, de végül találtam sima utcai lehetőséget, amiért este már nem kell fizetni.
    Közösségi vonalon a metró, néhány trolibusz járat és villamos is elérhető egy háztömbön belül.
    A bejáratot gyerekjáték megtalálni.
  • Helyszín:

    A ház elől csörögtem és kaptam a kapukódot. Kicsit bajban voltam a világítással, de végül leküzdöttem a lépcsőház szellemét is és megérkeztem a kívánt emeletre, ahol már nyílt is az ajtó. Lift a kényelmesebb kollégák számára rendelkezésre áll.
    Elég régi és épp lépcsőház felújítás alatt álló épület, a lakás sem mostanában volt felújítva, de tiszta és rendezett - inkább funkcionálisan berendezett.
    A szobában szekrénysor, két nagy fotel és a nagy franciaágy kapott helyet. Friss, száraz törölközővel a kezemben fedezhettem fel a fürdőt, ahol kb. 10 féle tusfürdő közül választhattam ki melyiket használom a zuhanyzáshoz, a függönnyel elkerített tálcában. Kifelé menet kipróbáltam a szájvizet is a mosdónál, amely kiválóan működött az odakészített kis műanyag pohárral egyetemben.
  • Lány külseje:

    Timi utcai ruhában fogadott, ahogyan azt a bemutatkozásában is ígérte. Egy szemüveges szomszéd lány forma, csinos hölgy nyitott ajtót és beinvitált a lakásba. Szeretném kiemelni, hogy a "szomszéd lány" jelen esetben erőteljesen pozitív jelző, értsd: Ha a szomszédom lenne, minden nap megpróbálnék a bugyijába férkőzni.
    A zuhanyból visszatérve pontosan azt láttam, amit a képeken lehet látni: Egy fantasztikus alakú lányt, gyönyörű kerek cicikkel és formás fenékkel, szép arccal.
    Pont azt kapja a vendég, amit a képek ígérnek. Közhelyezhetnék, hogy pont olyan, csak jobb, de tudjuk, hogy élőben egy nő mindig jobb, mint képeken :) Ez Timinél is így van.
  • Action:

    Fürdés után az ágyon várt meztelen valójában, mellé heveredtem és beszélgetésbe elegyedtünk a kutyákról és egyéb háziállatokról. Jól elcsevegtünk, közben simogatásokba és csókokba bonyolódtunk, így a beszélgetés abbamaradt.
    Kérdezte, hogyan tovább: Válaszoltam, hogy szeretném ha kivégezne a szájával.
    Valahogy egész nap fel voltam húzva, tudtam, hogy nem húzhatom sokáig, ezért az kértem, csinálja erősen, ne kíméljen. Megtette. Szinte azonnal kivégzett, de nagyon jól esett, végre csökkenni kezdett a feszültség. Fantasztikusan jó és változatos a francia technikája. Gyors, lassú, körkörös és hosszanti nyelvtechnikáit kellő ritmusban váltogatva használja :)
    Szóba kerül a pihenő alatt a karácsonyi vásárlási láz és még néhány dolog, amire mindketten fogékonyak vagyunk.
    Majd lassan 69-be fordultunk, majd csak Ő franciázott, majd én csókoltam és simogattam újra. Gumit ajánlott, elfogadtam, és a hagyományos pózba fordultunk.
    Nagyon kellemesen működött közre a kezével a golyókon és a bimbóimon, folyamatosan simogatott közben. Én sem voltam tétlen a hihetetlenül szép, kemény és rugalmas ikreket simogattam, gyúrtam az éppen szabad kezemmel.
    Kis idő múlva be kellett látnom, hogy így nem lesz második eredménye a ténykedésünknek, ezért kértem, hogy forduljunk a kutyák által is használt pozícióba. Ebből a nézőpontból egészen más a világ, Timi formás fenekével a kezemben igen közel kerültem az újbóli véghez, ami néhány perccel később meg is érkezett. Óriásit élveztem a gumiba.
    Óvatosan kitolattam a garázsból, letörölgettük magunkat és irány a zuhany, majd az előszoba és a kijárat.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondottaknak teljes mértékben megfelelő, korrekt elszámolás. Én csak az alapokat vettem igénybe, ennek megfelelő ajándékot elhelyezve egy borítékban, amit érkezésemkor a kis asztalra helyeztem el, egy apró figyelmesség mellé/alá.
  • Összkép:

    Full-pozitív szomszédlány feeling! Nincsenek rejtélyes extrák, mindent meg lehet beszélni Timivel a normális kereteken belül. Egyszerű élvezet. Hívtam, mentem, kaptam amit ígért és jöttem.
    Eszméletlenül jót szexeltem érzéssel távoztam tőle, és pont ezért hívtam fel délután.
Happy Massage