• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen felindulásból Online jelentkeztem Nikinél, és rekordgyorsasággal válaszolt, 15 percen belül vissza is igazolta az aznapi időpontot.
  • Megközelítés:

    Hétvége lévén autóval érkeztem, utcán volt hely, a ház könnyen megtalálható, szerintem buszmegállótól is néhány perc sétára van.
  • Helyszín:

    Ez a rendelő új terep, a hölgy elmondása szerint csak pár napja költözött. Egy icipici kis emeleti lakás, cserébe nagyon könnyen meglátni már a lépcsőházból. Mostanában lehetett felújítva - a fürdőszoba is nagyon szimpatikus, nem a legnagyobb, a zuhanykabin pont egy embernyi méretű.
  • Lány külseje:

    Niki tényleg nem árul zsákbamacskát. A képek a valóságot tükrözik, ha jól emlékszem már alsóneműben fogadott, lesben állt a nyitott ajtó mögött :)
  • Action:

    Első alkalommal érkeztem, azt sejtettem, hogy Niki jó beszélgetőpartner, ez be is bizonyosodott, elsztorizgattunk egy darabig, aztán elküldtem magam zuhanyozni. Visszaérve emlékeim szerint még mindig csak dumálgattunk az élet nagy dolgairól, aztán hirtelen témát váltottunk és Inci meg Finci között találtam magam. Volt egy kis csókcsata, majd rátért a franciára, ami valóban kiemelkedő, nagyon jól csinálja, és közben végig szemkontaktust tart. Kicsit én is rátértem a kényeztetésre, szerintem jól reagált, az egész együttlét alatt viszont jellemző volt hogy ha valamelyikünk megszólalt, akkor sikerült addig poénkodni hogy néha abba kellett hagyni a tevékenységünket. Már nem tudom hogy én kértem gumit vagy ő húzta elő, de felkerült, először ő volt felül, majd egy idő után kértem cserét és misszi, így is sikerült elmenni. Utána újabb beszélgetés következett, én nem erőltettem második kört ezen az estén, amit kaptam az maximálisan elegendő volt. Majd legközelebb bepótoljuk... Az biztos, hogy az egy órát bőven túlléptük, de nem úgy tűnt, mintha ez bármennyire is probléma lett volna.
  • Elszámolás:

    Utólag, szóba sem került a végéig, bp átlag. Mivel telefonon akkor beszéltünk először, amikor megérkeztem a címre, nem nagyon volt előre egyeztetve semmi, de nem is kellett, a beszámolók magukért beszélnek.
  • Összkép:

    A beszámolók alapján voltak elképzeléseim, de Niki mindent felülmúlt. A stílusa, közvetlensége nekem nagyon bejött, a többiről pedig már feljebb is volt szó. Szerintem fogunk még találkozni.
Happy Massage