• Amira

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A szokás "hirtelen támadt egy kis szabadidőm, üssük el élvezetesen" esete. Az első akit hívtam Ő volt és egyáltalán nem bántam meg! Már a hangja, stílusa is felér egy fél orgazmussal. Csak potom másfél órát kellett várnom hogy meglássam ki tartozik ahhoz az őrülten szexi hanghoz amit a telefonban hallottam.
  • Megközelítés:

    Villamos, több féle busz és ingyenes parkolás. Nagyon könnyű odatalálni és ha valaki korábban érkezne, mindjárt szerencsét is próbálhat a bejárat melletti lottózóban. ;)
  • Helyszín:

    Tíz emeletes panelben, rendkívül izlésesen berendezett lakás. Patyolat tiszta, semmi erőltetett utalás a hely funkciójára. Tiszta törölköző, szájvíz és akit ez izgat több féle tusfürdő várja az embert.
  • Lány külseje:

    Elképesztően szép lány!!! A képei messze nem adják vissza a valóságot! Még jó hogy a közelben van a kerületi egészségház, van hová menni újraélesztésért ha valakinek megállna a ketyegője a látványtól. :) Akárcsak a lakása, úgy Ő maga is mentes a művi dolgoktól, egyszerűen gyönyörű!
  • Action:

    Miután magamhoz tértem a látványtól, bevonultunk a hálóba. Habár az első pillanatban a hálójába kerültem ;) Váltottunk pár szót, majd végtelenül kedves mosoly kíséretében kaptam egy törölközőt.
    Pancsi után nem győztem gyönyörködni a látványban amit abban a kis fehérneműben (meg anélkül is) nyújtott. Szeret irányítani, amit csak önutálóak nem hagynak neki. Halál pontosan tudja mit kell tennie azért hogy megőrjítse a férfiembert. Rövid felfedező túra után a velem egykorúnál kötött ki és igazán alapos kényeztetésben részesítette a környékkel együtt. Zseniális ahogyan a nyelvében lévő piercinget használja és közben az ember szemébe néz, mosolyog. Gyilkos! :)
    Amikor eljött az ideje, felhelyezte a védművet és beleült. Itt komplett szertornába kezdett, ami nem csak kiváló érzés, de remek látvány is! Kicsi Viktor sajnos nem is bírta sokáig, pedig abszolút semmi siettetés nem volt Amira részéről...
    Utána még sokáig beszélgettünk. Egyetlen pillantást sem vetett az órára, én szóltam hogy javában letelt az időm.
  • Elszámolás:

    Átlagos *** egy messze nem átlagos óráért. Azoknak akiket ez izgat és a min.70 karakternek: hozzá sem nyúlt a *** míg ott voltam.
  • Összkép:

    Amira az a lány, akit szíves örömest elfogadnék páromnak. Nagyon jó fej, remekül el lehet vele beszélgetni, gyönyörű, imádja a szexet és maga a természetesség. (Már csak az a kérdés hogy főz! :D ) Az egy óra nagyon de nagyon kevés hozzá. Tessék rá vigyázni Makktársak, Ő egy igazi gyöngyszem!
Happy Massage