• Giulia

  • Beküldte:
  • Giulia reagálása

    Igazi meglepetés volt számomra, hogy irtál.:-))
    Nem szeretnék nagy szavakat használva dicsérni, mert régi ismeretség a miénk, de azt hiszem minden újabb alkalommal még üdítő élményeket tartogat.
    Valamiféle karmatikus kapcsolat?:-)))))
    ....igen, a kutyus is imádja a meglepijeidet.:-)))
    Csókollak, te drága!

  • Egyeztetés:

    Mikuláslányos képeket töltött fel a hirdetésére amik nagyon megtetszettek nekem.Sajnos csak ritkán tudok talizni vele,de már nagyon Vártam az új randit.Telcsimen hívott a 7 elején,s oly jól elbeszélgettünk,hogy nem volt kérdéses a hétköznapi randi.))Az időpont is tökéletes volt mindkettőnk számára,majd később onlinen is megerősítettem.
  • Megközelítés:

    Marina Part még mindig,és remélem ,hogy sokáig az is marad.Autóval mentem,parkolni az útca közepén sikerült most ,néhány lépésre a kecótól.))Ingyenes környék.
  • Helyszín:

    Mindig csinosítja szépíti,most sem maradt el,nézzétek meg hogy mi változott ,legyetek kíváncsiak ti is,bocsi hogy most nem árulom el.))Többször leírtam már, tiszta jóillatú kecó,2 külön szobával ellátva,és a fürdő is tökéletes.
  • Lány külseje:

    Mikulásruhában fogadott ahogy kértem,hihetetlen édesen,szexin.Kiváncsi voltam már a vörösre festett hajára is,nagyon dögösen megy szolizott csodaszép testéhez.Pici szöszi tincsek még inkább kiemelnék bájos arcát de ez csak az én véleményem.Igazi hosszúcombú szépség,sok sok pasifordul utána szerintem.Nincs egy csepp felesleg sem rajta,sokat tornászik a kiváló alakjáért.Bombázó kategória.
  • Erotikus masszázs:

    Az elején masszázsal kezdtünk a franciaágyas szobában,miután visszatértem frissítő zuhanyzásomból.Addig az szobába készített üditőt.A szobában kellemes lágy zene hallatszott cd-ről.Még a szobában a lepedőt helyezte el ,kihagyhatatlan volt néhány ölelős csók,majd egy pillanatban megpillantotta a piros mikulásruhájához hozzáillő piros alsógatyámat,majd jót nevetgéltünk ezen..A masszázs a lábaktól felfelé haladt,erősen alaposan átgyúrta teljes testemet.Közben jókat beszélgettünk végig.A mikulás ruhában kezdett masszírozni,de folyamatosan le le esett egy egy ruhadarab róla,izgatóan.))A tükörben lehetett figyelgetni mindvégig.A masszázs végére az utólsó ,piros kis bugyi is lekerült róla.
  • Levezetés:

    Fordulást követően nagyon kellemes élményben részesített,érzéki finom franciázásba kezdett,majd hamarosan kölcsönösbe váltottunk.Végig nagyon izgató volt,nem sietett kivégezni egyáltalán.Végig kiváló partner volt.
  • Elszámolás:

    A végén tettem le egy asztalra a más megszokott ajándékát a Marina parti átlagot,picit megtoldva némi extrával,csók,kf.Egy órát töltöttem nála,jól felfrissített ez a randi.Kis gyümis nasi,mint mikulásputtony volt most,nem kis örömöt okozva a lányoknak és a kutyusnak egyaránt.))
  • Összkép:

    Megint kiváló választás volt nekem mikulásnapja előtt randizni vele,vágytam már egy jó masszázsra is és persze Giuliára is.Végig kikapcsolt a hétköznapok rohanásából,figyelmes kedves volt mindvégig.Jószívvel ajánlom az uraknak és még persze magamnak is.
Happy Massage