• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága vin! :D
    Hát egyelek meg, ezzel a beszivel széles mosolyt csaltàl az arcomra! :D
    Nagyon tetszett, néhol hangosan felnevettem. :D
    Örülök hogy szép emlékeket sikerült benned keltenem, remélem legközelebb ezeket még inkább elmélyíthetjük! :)
    És akkor ismét felállítjuk a karodon a szőrszálakat! :D
    És persze mást is! ;)
    Várlak vissza, addig is csókocskák mindenhova! :)

  • Egyeztetés:

    Hétköznap hívtam, most könnyen elértem, és szinte azonnal mehettem is.
  • Megközelítés:

    Kelenföldi paneltömb középső házának harmadik emeletén van a rendelő. Látótávolságban a kórház, ebből következik, hogy tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, és viszonylag könnyű a parkolás. A ház mögött volt is hely, nem fizető övezet.
  • Helyszín:

    Erre a célra rendbe rakott klímás garzon, a fürdőben sokféle tusfürdő és többféle szájvíz, XL méretű törcsit kaptam, ami jó illatú volt és nem egy agyonmosott darab. Pedáns rend és tisztaság jellemzi a lakást, biztos hogy sok balhénk lenne a trehányságom miatt :) A szoba külön fejezetet érdemelne, a piros falak, a nagy franciaágy tükrökkel a két oldalánál, a halk zene (bár már fogalmam sincs mi szólt), és a kb. tucatnyi égő mécses extra hangulatot teremt.
  • Lány külseje:

    Nem ez a típusú nő az abszolut zsánerem, de biztos, hogy megfordulok utána az utcán. Az arca, a szemei, a kisugárzása... Arccal és retusálatlan fotókkal hirdet.
  • Action:

    Zuhany után leültem az ágyra, és csak arra emlékszem, hogy kb. 2 perc vadabb smárolás után levette a melltartóját, és bemutatta az ikreket. Inci és Finci, mindketten nagyon fincsik, de ismerkedésünket Niki rövidre zárta, mert "rámparancsolt", hogy dobjam magam hanyatt. Atyaég, (nem tudom máshogy írni, bocs Niki) úgy leszopott a kisasszony, hogy most is áll a szőr a karomon ahogy rágondolok...
    Végig figyeli hogy tetszik e, folyamatosan szemezünk, nyal-fal-szopogat, mély, bőnyálas cuppogós, a környékkel is aktívan foglalkozó, eszméletlenül jó ütemű franciát kaptam, és ezt még tudta fokozni: bekapcsolódtak az ikrek...ez igazi profizmus, a kebelszex és a francia olyan keveréke, amitől nem lehet nem elélvezni :)
    Viszonzási kényszer tört rám, 'asszem be is dobtam minden tőlem telhetőt, és a diszkrét nyögések, ahogy szorította a fejemet a combjaival, és a nedvesség így arra utalt, hogy nem hiába zsibbadt el az állkapcsom, mire ismét hanyatt "parancsolt". Remélem hogy tényleg sikerem volt, és nem a bátyámnak volt igaza, hogy lúzer vagyok és csak egy lightos pissinget kaptam hogy végre abbahagyjam :'D
    Ruci fel, és paciban egy hihetetlen és változatos vágtában volt részem, nagyon jól mozog, és sokáig is bírja. Általában a csajok szólnak hogy forduljunk mert elfáradtak, most nem így volt, én kértem hogy faroljon elém, és megpróbáltam beleadni mindent. Csak ismételni tudom magam: eszméletlen jó vele a szex, csattogtunk rendesen, amit nem nyomott el, de végig volt hangja (és nem egy zs kategóriás pornó narrátorát játszotta), karolt, markolt, tükörben aktív szemezés, így lett végem...
    Kicsit még beszélgettünk, aztán tipliztem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Az átlag, átlagon felüli élményért. Nem véletlen nem nevezem szolgáltatásnak! Először voltam nála, így azt hiszem előre adtam oda, de erre nem emlékszem, szerintem lényegtelen.
  • Összkép:

    Könnyen függőséget okoz :) Sokan próbálják eladni magukat az igazi szerető feeling dumával, az eddigi tapasztalatok alapján kijelentem, hogy nagy részüknek köze sincs hozzá :D Bőven túlléptem az órát, mégsem akart kidobni, nem sürgetett. Nem tudom milyen lehet a hétköznapokban, milyen a természete, de azt gondolom, hogy szerencsés ember a palija.
Happy Massage