• Sisy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már lassan két hónap telt el utolsó látogatásom óta Sisynél (te jóisten, hogy rohan az idő) és újra igényem támadt egy jó minőségi szexre, elsősorban popó-szexre, így megkerestem Sisyt. Mint régi törzsvendégnek, Sisy helyet biztosított nekem azonnal a kért időpontra.
  • Megközelítés:

    Új helyszínen találkoztunk a III. kerületben a Szentendrei út egy forgalmas busz végállomás csomópontjától pár perces sétára. Könnyű megtalálni, jó BKV elérhetőség, és ingyenes, bőséges parkolási hellyel. Közel az óbudai Lidl és Aldi áruházaktól.
  • Helyszín:

    Régebbi, még tégla lakótelep, kétemeletes csendes társasháza, akár a ház előtti parkolással.
    Rendes lépcsőház, első emelet, diszkrét helyszín.
    Lakás rendben, rendesen bebútorozott baszoba, normál méretű, nagy sarokággyal. Rend, tisztaság. Fürdőszoba kicsi, de rendben, villanyboylerral. OK.
  • Lány külseje:

    Sisy most is elegánsan karcsú, hosszúcombú volt, mint mindig. Igazi milf, a szó jó értelmében. Valami szexi munkaruhában fogadott, csókkal, öleléssel. Jó volt végig tapogatni a lenge ruha alatt, kemény, izmos, mégis nőies testét. Magas sarkú cipő volt rajta. A programot nem nagyon kellett egyeztetni, egy eszeveszett kölcsönös franciát követő lovaglás volt a kívánság, először punciban, majd nedvesedés után popóban folytatva a végkifejletig folytatva. Program, mint mindig. És persze mindkét bejáratban Sisy különleges gyűrűs izmaival váltakozó erősségű szorítással a makkom alatt.
    Gyors fürdésem után Sisyt is elkísértem egy frissítő fürdésre. Közben kaptam egy bemelegítő érzéki szopást, úgy, hogy Sisy elém térdelt a lakás különböző pontjain. A fürdőben miközben a szájöblítésemmel foglalkoztam, ő guggolva alaposan megmosta a randevú későbbi főszereplőit.
  • Action:

    A szobába visszatérve rögtön a sűrűjébe vágtunk. Hanyatt döntöttem a nagy ágyon, elé térdeltem a szőnyegre és belecsókoltam a mézes csuporba, nem elhanyagolva a hátsó bejáratot sem. Sisy nyakába felhúzta a térdeit, hogy minél jobban feltálalja magát a nyelvemnek. A popó nyalását, szívását nagyon lelkesen fogadta, többször ismételgette, hogy ez nagyon jó, ezt csináld. Az izgalomtól a hüvelye, mint egy nagyobb tenisz-labda úgy fújódott fel, szinte érezni lehetett, hogy a tágra bejáraton át áramlik befelé a levegő. Sisynél általában a hüvely ujjazása tabu téma (míg az ánusz körül nincsenek ilyen szigorú kikötések), de most az ujjam, ujjaim beengedtettek a keményre felfúvódott hüvelybe, hogy izgatott voltát személyesen kitapogatathassam.
    Diszkréten oda irányítva az ujjait a megfelelő helyre ő is részt vett a csikló egyidejű izgatásában..
    Aztán Sisy figyelmét a játékból kimaradt farkam szórakoztatása felé irányítottam. Nekem külön élvezetet nyújt, amikor a szemüveges Sisy szemüveget ritmikusan a hasamhoz ütödik.
    Aztán rátértünk a látogatás fénypontjára. Sisy nyeregbe pattant a beöltöztetésem után. Eligazította és rácsusszant a farkamra. Megkezdődött az előre-hátra hintázás, végig játszva a klasszikus pózokat. Gyertya egyenesen, csípőre tett kezekkel, előre, rám dőlve csókolgattva, és nem utolsó sorban hátul letámaszkodó karokkal előre tolt csípővel. Én fejem alá kulcsolt karokkal gyönyörködtem a formás, karcsú női testben, a kedvemre való mellekben. Néha előre nyúlva, megragadtam a csípőjét és még jobban a farkamra húztam. Közben Sisy megcsillogtatta tudását, hüvely izmaival a makk alatt körbe szorította időnként a farkamat, szinte bebiztosítva, hogy még véletlenül se csússzon ki a hüvelyből. Sisy kérte, hogy nehogy idő előtt elmenjek, ilyenkor egy-egy pillanatra lassított, vagy megállt.
    Aztán kikászálódott a kényelmes nyeregből és nekem hátat fordítva ügyesen, gond nélkül bevezette farkamat a hátsó bejáratba. Előtte kérdeztem, hogy síkosító kéznél van-e, de büszkén számolt be arról az adottságáról, hogy a hüvely megdolgozása során az ánusz is benedvesedik és síkosítóra nem lesz szükségünk. Ebben a pozícióban is megcsillantotta tudását, mely szerint most már az ánusz gyűrűs izmaival fog körül a makk alatt, és kedve szerint szorítja össze, vagy engedi el a szorítást. Imádom nézni, ahogy a keskeny csípő (és persze a formás fehér fenék) hullámzik rajtam, előre-hátra, fel-le. A gyűrűs izom ritmikus rándulásai miatt most már egyre többet kellett kis megálljt kérnem, hogy még tovább húzhassam a kéjemet. Egy idő után éreztem, hogy a megállás ellenére már nenincs visszaút, ekkor Sisyt vad vágtára kértem és így fejeztünk be a szerencsére hosszúra sikeredett játékunkat. Sisy óvatosan húzta ki, egy nedves kendővel a kezében, törült meg engem és magát.
    Végig szabadkozott, hogy a játék hevében nem vigyázott a kényes szerszámomra, talán túl gyorsan végzett ki. Aranyos volt, hogy az én örömöm miatt aggódott.
  • Elszámolás:

    A popó-szex miatt magasabb díjosztályba estem, utólag fizettem, az átlagos *** körüli tiszteletdíjat.
  • Összkép:

    Két érett felnőttként, nagy tapasztalattal nagyot szexeltünk, mindezt egy kedvemre való kívánatos milffel. A tudás, gyakorlat, tapasztalat, a szex imádata, ezek jellemzik sokszor a milfeket, ezért imádom őket annyira. Jó nagyot élveztem.
Happy Massage