• Mistyke

  • Beküldte:
  • Mistyke reagálása

    Jól esik amiket írtál remélem is hogy még látjuk egymást főleg ha kipihented magad :)))
    Csók neked és kellemes ünnepeket, ha addig nem találkoznánk!

  • Egyeztetés:

    Pár napja voltam Misty-nél. Előtte való napokban hívtam, és meg is beszéltünk egy számomra megfelelő reggeli időpontot. Telefonon korrekt tájékoztatás, ahogy azt kell. A bebocsátás részleteiről természetesen helyszínen, de nem is véletlenül
  • Megközelítés:

    VIII. kerületnek ha nem is a leginkább belvárosi területe, de könnyen megközelíthető. Gyanítom autóval is megközelíthető, de azért az biztos okoz némi fejfájást.
  • Helyszín:

    A bejutás két kapus a házba, egy darabig telefonos navigációra is szorultam (mondjuk ez az én ügyetlenkedésemnek is köszönhető), de nem vészes. Maga a lakás viszonylag újépítésű, de semmi luxus, a célnak tökéletesen megfelel, rend van és tisztaság.
  • Lány külseje:

    Ahogy a képeken is látszik, gyönyörű szép nő, nem ért csalódás. Mindehhez nagyon barátságos csacsogós jellem társul, ami még vonzóbbá teszi. Nagyon klassz csajszi.
  • Action:

    Megérkezésem után meg is beszéltük a programot, mielőtt elmentem volna zuhanyozni. Előirányzottan első körre kényszerfranciás natúr orális örömöket kértem, másodikként pedig szimpla szexet. Kaptam törülközőt és már indultam is zuhanyozni. Nem sokkal később, kijövetelemkor a nappaliban várt, és bekísért a szobába. Pár szót váltottunk, és egy kis csókolózós felvezetéssel indítottunk. Fehérnemű volt rajta, aminek a melltartó részét rögtön el is oldottam az első felvonás előtt. Majd jött az fantasztikus francia! Én állva, ő eleinte az ágyon, de nem sokkal később már előttem térdelve vette kezelésbe a velem egykorút. Nem csak a látvány volt lenyűgöző, nagyon ügyes mélytorkozással, szinte állandóan a szájában voltam. Igyekeztem kulturált keretek között rásegíteni Mistynek a munkájára, de időnként még ő húzott még jobban szájába. Jópár percig bírtam, de természetesen egy ilyen kényeztetést nem lehet sokáig állni,, így is ért a végzet. Mindössze egy csepp csöppent formás mellére, a többit ügyesen el is tüntette. Egy kis törölgetés, tisztogatás után itallal kínált, amit el is fogadtam. Miközben elkortyoltunk mindketten egy kis folyadékpótlékot beszélgettünk, és a társalgásban is kellemes partnernek bizonyult, amit nagyon szeretek. Némi viccelődés és dumcsi után igyekeztem legalább minimálisan viszonozni valamit abból, amit kaptam, és én is szerettem volna nyelvemmel boldogabbá tenni. Nem tudom pontosan mennyi része volt megjátszott és mennyi a valódi, de ténykedésemnek köszönhetően eszméletlenül nedvessé vált Misty puncija, és a visszajelzések nyomán valószínű élvezte is. Ezután nyomban gumit kaptam, és bele is kezdett egy kis vágtába. Nem sokkal később váltottunk misszionáriusra, ami azért is fantasztikus, mert így még könnyebb csókokat váltani Mystivel, amiben nagyon ügyes. Végül hátulról támadtam, és fantasztikus látvány tárul ilyenkor az ember elé. Kicsit még bele is gyorsítottunk és kezembe is adta a kezét, hagy szorítsam hátra. Meglehetősen intenzív élmény volt. Nem sokkal később pedig popójába kapaszkodva élveztem el. Mivel elég sokáig szoktam amúgy is bírni, kicsit el is húzódott a második kör, de egyáltalán nem tűnt emiatt megbántottnak. Mistyke meg is jegyezte, hogy rendesen lefárasztottam, de nem szemrehányóan, sokkal inkább tűnt dicséretnek.
  • Elszámolás:

    Talán egy kicsit a budapesti átlag felett, de minden ***** megér. A telefonban megbeszélteknek megfelelően, senkinek nem lehet egy rossz szava sem.
  • Összkép:

    Fantasztikus! A lelkesedése és a beleélése magával ragadt engem is, és nagyon jól éreztem magam, annak ellenére, hogy kicsit fáradtabb voltam a kelleténél. Nagyon életvidám, szuper csaj. Szerintem hamarosan még találkozunk.
Happy Massage