• Sylvi

  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Drága RosszQtya!


    Köszönöm szépen a kedves értékelésedet,nagyon jól éreztem magam én is,,nagyon kedves voltál :)
    Megfogom venni a könyvet :)
    Szép napot!
    csók

  • Egyeztetés:

    Ma délelőtt kilenc körül hívtam, egyből felvette, tájékoztatott a lehetőségekről, és egy óra múlva már tudott is fogadni.
  • Megközelítés:

    Én BKV-val mentem, mteróállomás 5 perc séta, villamos pedig 10 perc. Délelőtti órákban volt bőven
    parkoló is, igaz fizetős mind.
  • Helyszín:

    A ház a kilencker felújított részén található, maga a ház is újépítésű, de vannak lepukkantabb darabok is a környéken. A lakás is fel van újítva, minden szépen meg van csinálva (ahol jártam, mert a másik lány szobájában és a konyhában nem jártam. A baszoba viszonylag kicsi: egy nagyobb franciaágyon, előtte egy kisebb komóton és széken kívül nem nagyon fér el más. Szerintem jól mutatna az ágy melletti nagy falon egy hatalmas tükör:D.
  • Lány külseje:

    A lány, mint a képeken, kivéve azt az egy difit, amit előző beszámolókban már olvashattatok (direkt nem írom le:D). Arca bájos, nekem bejött. Értelmes

    csajszi, jót beszélgettem vele, és kiderült, hogy egyezik a csillagjegyünk is, sok hasonlóság is van köztünk. A cicik nagyok, pocija nincs, a popsija inkább kicsit laposabb, mint kerekebb, dehát kit érdekel, ha benne lehet az ember:)?
  • Action:

    Megérkezésem után kaptam egy welcome drinket, ami mentes ásványvíz volt. Jólesett nagyon, mert szomjas lettem a hosszas BKV-zás alatt. Utána elmentem fürdeni, amit sietve abszolváltam, miután megláttam idomait. Visszatérve ledobtam a törölközőt, elém állt, és ártatlan szemmel kérdezte, hogy
    leveszem-e a melltartóját? Állva, háta mögé álltam, és csókoltam, hol értem, amit egyre erősebb sóhajokkal kísért. Majd hanyatt fektettem, és rövid felfedezőtúra után elértem kelyhéhez, ami olyan babaállapotban volt, hogy muszáj volt tövig nyalnom bele:) Nyalakodásom hamarosan célt ért, én feküdtem hanyatt, ahol NF-t kaptam, igazi végénbekapós-szívós félét, meg is állíottam, gumit kértem és belepattant:)Paciztunk rendesen, majd kutyusba dordultunk, ahol kis vágta után kértem, hogy menjünk át popsiba. Már csúsztam is át, ahol az én bénázásom miatt nem akart beindulni a dolog, így
    kértem, hogy álljunk fel, csináljuk úgy. Hátulról betámadtam, jó mélyre becsúsztam a popsijába, amit elég hangos hanghatásokkal kísért, szerintem nagyon élvezte:) így lett végem, hagyott magában lenyugodni, majd letörölgetett, és kaptam vizet megint, amit úgy kiittam, mint a sivatagi teve az oázis vizét:) Beszélgettünk kicsit, majd hozzáláttunk a másidokhoz, amit 69-ben kezdtünk, és megint paciba torkollott, de most háttal ült bele nekem.
    Végül missziben próbáltam ki pár felállást, mindegyiket hangosan élvezte, és én is L a végén:)
    Kisuhantam egyet tusizni még, majd két puszi között intettünk istenhozzádot egymásnak:)
  • Elszámolás:

    A pesti átlagot hagytam a kis komódon a végén, úgy, hogy egyszer sem került szóba köztünk, csak amit a telefonban egyeztettünk. Ha azt veszem, hogy az adatlapján, amit vállal, az az alapban benne, nagyon kitűnő az ***/érték aránya!
  • Összkép:

    Igazi barátnős élményben volt részem, abszolúte ajánlott kategória, ami könyvet pedig én ajánlottam neki, remélem hamar megveszi, és kiolvassa:)
Happy Massage