• Jazmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az első hívást sikerrel koronázó,időpontot két nappal előre rögzítő telefonos egyeztetést követően a randevú előtti órák ideg gyaluló türelmi áldozatok bemutatásával teltek. Két egymást követő üzenetben előbb egy,majd újabb fél órás halasztást kért a vágy tárgya. Vidéki kalandférgeknek -mint én- ,esetleg a megszokás kötelékeit soraink közt kreatív hazugságokkal feszegető házasoknak nehezen feloldható problémává téve a hullámszerűen érkező korrekciós kérésekhez való igazodást. A nem csak a beszámolókat, de a vendéglátói gesztust is nagyvonalúan szóró h.moore -példázva a barátságok nemcsak vérrel, hanem egy itt bőven folyó egyéb anyaggal is köttetnek- jóvoltából aznap az idő ura voltam. Kizökkenthetetlen nyugalommal igazodtam az egy producer szigorát lefegyverző kislányhangra szinkronizáló női szeszély telefonon érkező diktátumaihoz. Konstruktiv idiotizmusom végül harmadszorra tető alá hozta a találkát, de gyomromban nem annyira pillangókkal, mint szkepszis és némi sztoicizmus elegyével vágtam neki a kalandnak , amit csak némileg ellensúlyozott hímvesszőm semmivel sem csillapítható heve.
  • Megközelítés:

    Amikor leírom a sorokat hogy a Gyöngyösi úti metró megállótól 10 percre, a Duna Pláza mögött , a rutinos olvasók már azonosították a helyszínt és célban vannak. A hely nem más mint a pinológia költségtérítéses oldalán okulók külföldi tőkére és a lét és tulajdon egzisztenciális abszurdjára épült Duna parti Mekkája , ahol a látszat és a valóság helycseréje folytán egy lakópark díszletei mögött vigalmi negyed építette ki főváros szerte híres brand-jét. A Marina - part: kereslet és kínálat egymást meglelő sikertörténete. A magyar Ugarra települt jólét látszata , 100 évvel Ady Endre után , tele a felületes modernitás épületkulisszái mögött rejlő vagyonok és életek a környéknél jóval izgalmasabb történeteivel.
    Autóval a parkolás ingyenes , de helyet keresve az az érzésünk hogy nem csak ez, hanem az autóhoz jutás is hasonlóan kedvezményes a környéken. A keresés fűszereként ,szerencsétől függően,mindig van esély beazonosítani néhány fényképről már ismert, tréninggel vagy kutyasétáltatással relaxáló, kiemelkedő anatómiájával figyelmet keltő iparosnőt.
  • Helyszín:

    A központi cenzurát megtestesítő recepciót megkerülve , egy oldalbejáraton át jutunk be ,ha túlestünk Jázmin utolsó, kamerával kontrollált minőségbiztosítási szűrőjén. Házon belül már röpít a sikerélménnyel vegyes adrenalin vagy viagra - ki mivel él- ereje a lift használata nélkül sem megerőltető magasságba telepített fészekbe.
    A lakást aggályosan kiszámított de meleg harmónia jellemzi. A belsőépítészt dicsérő nappaliból szélesvásznú panoráma nyílik a Dunára. Vénusz csatáinak küzdőtere, a zajtalan, tökéletes rugózásura hangolt, osztatlan felületű franciaágy a hangulatfényekkel megvilágított hálószobában várakozik szolgálattételre. Csíramentes fürdőszoba, a masszázs kád peremén az igényesebb gyártok termékei állnak. Húsos,friss törölköző,szájvíz, pohár a megfelelő helyen.
  • Lány külseje:

    A test szépségének időtlen kánonja szerint teremtett formák , ahol hamar cinkosaira lel az érzékiség zsarnokságának szolgáló férfiszem. Szinte harapható illatú bőre bárcamintáktól mentes, elasztintól duzzadó,ízléses árnyalatúra szoláriumozott. Alatta nem sikerült kitapintanom a rugalmas izomzat egyetlen Achilles pontját sem. Egyenletes eloszlású, a szobor keménységét ötvözi a bőr rugalmas tapintásával. A magas sarok optikai tunningja nélkül is elegáns szabásvonalú lábak. Aránnyal vékonyodó,hosszú combok, kangörcs generáló, halálos szimmetriájú fartekék, kárhozatba vezető csípő ívek. Arányos méretű, szilikon betétdíj hiányában is a newtoni fizika törvényeit szembe nevető, plasztikai sebészetet alázó mellek.
    A földöntúli formák pazar építményén egy emberi arc záróköve áll. A leomló fekete haj zuhatagában egy ovális,keskeny de a három fő régiót, homlók, orr, áll-száj, jó vertikális arányokban elosztó arc. Sötét,éles ívű szemöldökkel kiemelt szemek, keskeny orr, kicsi de szépen formált ajkakkal rajzolt száj. A letaglózó testiség és a bájos de koránt sem szeráfi arc kettőssége, Jázmin természetes kapcsolatteremtő képességéből adódó, gyorsan megnyíló személyiségétől kapja nagyfeszültségű hatását. Light-os mazochizmus, amikor a szépség kanapén elnyúló hieroglifája párzásra serkentő pózban egy hetéra pillantását lövellve kertészetről, jogról és főzésről beszél, mialatt válasz helyett a sliccünk reccsen, jogaira ébredő farkunk az alsónadrág lágerében láncait tépi.
  • Action:

    A fürdőszobai protokoll után, az ágyon elheverve , fán felejtett fenyődíszként fityegő farkam bámulva vártam vendéglátóm felléptét. A barna bőrön ragyogó fehér tanga-melltartó kombinációban,magas sarokra állítva siklott be mellém az ágyba. A látványtól hangulatba került pálcám fölé hajoltakor már éreztem hogy akaratom hullámtörőire lesz szükségem, ha nem akarok úgy járni hogy nála még csak virrad mikor nálam már alkonyul. Franciáját nem gyűri le az egyhangúság ördöge. Száj és kéz egyenrangú használatával hozza létre azt a szertelen, változó ritmusú tempót, lüktetést , ami a jó francia éltető eleme. A felvezető ütemek alatt a kéz még csak finoman simogat, dédelget a puttony és a buzogány határterületén, majd a szájban megjelent természetes kenőanyag képződésével jut igazi szerephez. Lágyan eloszlatva a bevonatot a teljes felületen. A művelet ritka eleganciája példaértékű, nincs vidéki mutatványos bódék lacikonyha illatát idéző céllövölde utánérzésünk. A lakkréteg feljuttatása egyedi technikával történik. A férfiasságot elhagyó száj már maga után húzza az egyenletesen kidolgozott védőanyagot, ami a fej mozdulatának végpontján, rugalmasságát elveszítve elegánsan hull alá a céltárgyra, ahol ujjai egy zongorista kezének finom billentésével simitják fel a rúdra. Nem tekinti ütőhangszernek a férfiasságot, finom csuklóból indított mozdulatokkal operál. Leomló haját félrehúzva archiváltam a látványt és több ciklust is engedtem lefutni a fenti folyamatból, mielőtt jelmezének megbontásával én vettem birtokba a testét.
    Ha létezik a punci platonikus ideája - punciság - akkor én azt nyaltam. Sima, szinte csak jelzésértékűen szárnyazott vagina ez. Itt nincsenek elhanyagolt bolgárkertészetek szikkadt salátáira emlékeztető, pöndörödött szélű ,tehetetlen vitorlaként csapkodó ajkak. Farokkeményítő szinesztézia itt szürcsölgetni sóhajaitól simogatva, orrunkban a bőre illatával, a rugalmas combok koszorújától övezve.
    Csomagolás után tempóváltásokban bővelkedő lovarkodás, fenékmarkolászó csókváltásokkal, csókszünetben a felkeményedett bimbók szájjal gondozása. Fordulás után nyakamba szedtem a lábait és ha nem is vettem vállamra a pályát de szívvel -lélekkel toltam
    , hol az ujjait erotikusan szopogató Jázmin látványától, hol az előnedvesített ujjaival mellbimbóim cirógató kézimunkájától ajzottan.Nem oldva a kettőnk közt kialakult kötelékeket oldalról is megtámogattam az élményt, végül hátulról, cipősarkaiba ekeszarvként kapaszkodva, Erosz egyszerű napszámosaként igyekeztem tenni a szexuális kultúra mélyműveléséért. Tartós szavatosságú élmény az ágyékhoz csapódó hibátlan bőrű tompor rugalmas,ritmusos érintése, a fenék, csípő kezünk alatt hullámzó íveinek panoráma képe. Időszakos tárlatról lévén szó, közeledett a záróra ideje. A végjáték az egyedi kivitelezésű francia megismétlésével ment végbe, a Jázmin kezéből felszökő, büszke ívű, ragyogó röppályájú lövéssel megkoronázva. Utolsó vendég voltam, egy az időt keleti közömbösséggel kezelő újabb társalgást követően léptem ki az élményből.
  • Elszámolás:

    Az étlap bőséges. Alapban a kf, nf, nfvsz. A csók szimpátia függő. Csapásmérő fegyverként használt, virághervasztó lehelletü, sakktábla mosolyú kollégáknak kevés az esélye. Popó extra, az idő kezelése nagyvonalú. Mindezt mérlegelve, aki rendelkezik a haza bölcsének kompromisszumkészségével , hiányérzet nélkül nyújtja majd át távozáskor az egy óra ****értékeként a fővárosi átlagot egyharmaddal meghaladó ajándékot.
  • Összkép:

    A negatív megítélésű lányok oldalán hirdető, igazi professzionalista, aki a VIP ügyfélköre kiépítése során megértette hogy igazi forgatókönyv és tartalom híján a trendi látvány csak önmaga paródiája. A szakmai tudatosságot nyílt és érdekes személyiségével párosítja, ami a barátnő feeling-et a mindenkinek megfelelni akaró klisés ribi morállal összekeverőknek akár zavarba ejtő meglepetést is okozhat. Ő is szereti ugyanis jól érezni magát ahhoz, hogy többet adhasson magából. Időt, társalgást, szexust az ipari kliséktől elemelve kezelő, speciális hangulatú találkozásra számíthat, aki Jázmin limitált számú napi vizitjeire, a kiemelten kezelt törzsközönsége által szabadon hagyott időpontokba elcsíp egy audienciát.
Happy Massage