• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt az egyeztetés. A hölgy a lehetőségekhez képest rugalmas és nagyon közvetlen. Pontos és kimerítő információkkal szolgált.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a tetthelyre, amit GPS segítségével könnyen megtalálható. Tömegközlekedési lehetőségeket nem ismerem.
  • Helyszín:

    Kertvárosi részben igényes családi házban található a hölgy. Parkolás a házban zárt garázsban. Igényes nagyon tiszta, minden igényt kielégítő környezet, hangulatos szobával, nagy és igényes fürdővel.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő, csinos szép arcú nagyon aranyos hölgy a szolgáltató. Csodás test, amelynek összképét csak az eltakart cicik rontják. Saját bevallása szerint szégyenli annak méreteit, de véleményem szerint habitusa, kedvessége, hozzá állása, bőven kompenzálja vélelmezett hiányosságát.
  • Action:

    Már a garázsban fogadott egy tünemény. A csicsergője valami varázslatos, amit a külső és a várakozás csak tovább fokozott. A részletek egyeztetése után irány a fürdő. Alig vártam, hogy a szobába érjek és közelebbről is megismerhessem a hölgyet. Valami varázslatban volt ezt követően részem. Szinte még levegőt sem tudtam venni, amikor már a szájában volt a legnemesebb testrészem. Hihetetlen az az intenzitás és hozzá állás ahogyan letaglózva kényezte és kiszolgál. Majdnem itt lett végem és az igazat megvallva nagyon jól esett volna, de szerettem volna még élvezni a további lehetőségek tárházát. Így leállítottam és a lába közé helyezkedve a kelyhét kezdte el kényeztetni, ami rövid ténykedésem következményeként orgazmussal hálált meg. Gumi húzást követően először lovaglással kezdtük majd váltást követően hátulról folytattuk. Ezt már nem bírtam tovább, így lett végem. Az aktust követően összebújva egy kiadós beszélgetéssel zártuk találkozónkat.
  • Elszámolás:

    Az *** az átlagos pesti szolgáltatási ****, nem átlagos szolgáltatással. A **** a telefonban megállapodottak szerint előre.
  • Összkép:

    A hirdetésnek megfelelően csodálatos élményt nyújt a hölgy. Aki egy frenetikus szexre vágyik akkor, a hölgy tökéletes partner és nagyon oda adó szerető. Nem csak a testiségben lehet partner, hanem nagyon jó társalkodó nő is lehetne, de nem ezért szeretem.
Happy Massage