• Niobé

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    SMS-ben történt, gördülékenyen. Mindenről gyors tájékoztatás kaptam, és fél óra múlva már a célallomason topogtam.
  • Megközelítés:

    Gyors, egyszerű. Autóval, könnyű parkolni, hangulatos környék, minden adott ahhoz hogy az ember kiszakadjon a pörgésből. Marinat már sokan leírták előttem. Nem túl nehéz odatalalni.:)
  • Helyszín:

    Az épületbe bejutás diszkréten történt, nyugodt lépcsőház, új épület. A lakás egyszerű, de tökéletes. Tisztaságra elég háklis vagyok, mégsem találtam kifogásolandót. Ha muszáj belekötni valamibe, akkor a zihanyfülkén belül lehetne egy kis mütyür, amire a tusfurdőt rá lehetne pakolni. Minden más rendben volt. Szoba hangulatos, jó illat, diszkrét világítás, tükrök. Masszágy, matrac, jópofa minimál dekoráció. Szobainas, szóval perfetto!
  • Lány külseje:

    Nem sűrűn jövök zavarba, de sikerült. Talán mindent elmond, hogy emiatt a beszi miatt regisztráltam... Tökéletes! Testére tekert torolkozoben fogadott, azonnal magával ragadott a tekintete, mosolya. Gyönyörű arca van, és nőies karakán kisugárzás. Kevesen sugározzák ezt a mértékű megközelíthetletlséget. Később csodáltam meg a testi adottságait: barna, finom, selymes és feszes bőr, tökéletes alak, formás popsi, és hihetetlenül tökéletes cicik.
  • Erotikus masszázs:

    Az előző beszámolóhoz kapcsolódva megjegyzendő, hogy minimálisan érezni, hogy picit már kevésbé motivált, mint egy lelkes újonc. Viszont ezt rendkívül profi módon igyekszik leplezni. Kedves, és professzionális. A masszázs lábaktól felfelé halad, finom, libabőrt okozó erintesek jellemzik. Alaposan masszíroz, kiváltképp hát tájékon. Közben kellemes beszélgetés, ugyanakkor pár percig atszellemultem, ekkor ő is lekovette és frlfuggesztettuk a kommunikációt. Értelmes, jó humorú, kellemes társalgó partner. Azt adja, amire a kliens vágyik. Felfrissültem, ellazultam, feltöltődtem. Kizárólag masszázsra is visszamennék, ha korlátozná az étlapot.
  • Levezetés:

    Még most is beleborzongok, ahogy próbálom felidézni. Megkért, hogy üljek az ágyra, és segítsek beolajozni. Zavarban voltam, és csöpögött a nyalam, mint egy szűz kamasznak. Élmény volt, és ez csak fokozódott, mikor a testével hozzámdörgölőzött. Nem tudtam mire figyeljek, a tükörben lévő popsira, vagy a csodás cicikre, vagy az izgató arcára... Aztán megfordult és a kerek popsival izgatta az addigra kemény cerkámat, majd kezével finoman hátranyúlt, és ez a szitu az, amit minden nap át szeretnék élni... Kábulatomban az ágyra vissza, és kezdetét vette egy eszméletlen finom, változatos francia. Igyekeztem minél tovább visszatartani. De ez túl nagy kihívás volt, úgyhogy kérésemre felallhattam, ő elém térdelt és az életemBen látott legszebb cicikre mentem. Azt nem.tudom miként jutottam.be a fürdőbe... Nem emlékszem.:)
  • Elszámolás:

    A megbeszélt ajándék, mértéke messze a megérdemelt alatt. Emlitesre sem.méltó egy tökéletes szolgáltatásért.
  • Összkép:

    Köszönöm! Egyszerűen boldog vagyok, hogy találkoztam vele, és eljutottam hozzá. Normál.esetben függőséget okoz, egyetlen dologtól félek, hogy könnyű szerelembe esni. Pedig elég konzervatív típus vagyok, de örömmel elfogadnám baratnonek. Sajnos azonban van köztünk jó pár pont differencia egy 10-es skálán. Az a NŐ, akit őrülten szeretne az ember megismerni, és babusgatni, és kényeztetni. Nem ajánlanám senkinek, hazavinném!:) Köszönöm az élményt!!!
Happy Massage