• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Nem kérdés, hogy a reggelire legjobb a narancs! :)
    Ha így kezdődne minden napom mint azon a bizonyos reggelen, nem kellene ébresztő, alig várnám, hogy felkeljek :)
    Köszönöm, hogy itt voltál/és nem csak a lakás kedvéért ;) / és azt is, hogy megírtad a közös élményt!
    Csókollak, és remélem találkozunk még !
    Ölelés!
    D.

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam reggel 7:45-kor, hogy mi lenne, ha 8:00-ra nála lennék. Nem ellenkezett, mert éppen akkor érkezett be a "melóba". Extra rugalmassága annak is köszönhető, hogy ezt megelőzően egyszer már hosszasan dumcsiztunk az élet nagy dolgairól telefonon és jeleztem, hogy egyszer csak hirtelen fogom hívni, amikor lyukasórát látok magam előtt. Megtörtént!
  • Megközelítés:

    Szerintem ez már sokak által sokféleképpen elő volt adva. Egressy/Róna saroktól a Posta bázisával szemben egy 7x-es troli megállótól pár lépésre, rengeteg ingyenes parkolóval akár még a közvetlenül a ház előtt is. Szóval nyugis kertvárosi része Zuglónak.
  • Helyszín:

    Ebben az esetben sem tudok sok újdonsággal szolgálni, pláne, hogy kolléganője 100. beszijében már én is részleteztem. 4 emeletes 50-60-as években épült tömbház 2. emeleti 2(?) szobás kellemes lakása felújítva. Fürdő sarokkádas, világos. Dóri szobája pedig a bejárattól jobbra található és van benne TV, nagy franciaágy és egy kanapé. Táncolni is lehet benne, bár mi azt nem csináltuk...ezt az előjátékot most kihagytuk!:-)
  • Lány külseje:

    Magas, rövid hajú, valami hihetetlen tüzes tekintetű, mindig mosolygós, laza csaj. Szép teste van, szép mellekkel, hosszú combokkal. Szexi, olyan szétszedős dög kategória! Persze azért csak kedvesen...:-)
  • Action:

    A nagy francia ágyon várt fürdés után és mellé heveredtem, majd csókolóztunk egy keveset, de fel kellett fedeznem a melleit is, így délre indultam és végül kikötöttem a puncijánál mint legdélebbi pontnál. Viszonylag hosszasan kényeztettem igen ízletes punciját, aminek talán volt is valami eredménye - legalábbis Dóri kéjes hangjaiból úgy ítéltem meg. Bár ezt én nagyon ritkán tudom eldönteni, hogy "csak" kellemes amit csinálok, vagy sikerül orgazmust csiholnom az aktuális puncigazdából... Illetve nem is várok el ilyet Tőle, hiszen az ember nem gép és a lányoknak napjában x-szer is be kell magukat dobniuk, meg x-szer más és más makik próbálnak a hangszerükön játszani más-más módszerekkel...és ebben is fontos a hangolódás, ami ezen esetek jelentős részében fizikai képtelenség. Na, hagyjuk a filozófiát...térjünk vissza az aktushoz, amit még megelőzött Dóri kiváló, bőnyálas, kicsit köpködős, igazi pornó fílinges szopása, pláne, amikor azzal a dögnős tekintetével kéjesen nézett rám, ahogy "szenvedek" a gyönyörtől a szájában. A nálam ilyenkor a szokásos két dolgot kértem most is. Először, hogy ne szopjon még le, illetve azonnal azt követően azt, hogy abba ne hagyja ezt a frenetikus szopást!:-) Nem lennék ilyenkor sem a fasz másik végén...meg egyébként sem...szóval szegény Dóri azt se tudta, hogy akkor most mit csináljon...Naaaaa, jóóóó ez nem igaz, mert Ő egy vérprofi a szó legnemesebb, legjobb értelmében!!! És pontosan tudta, hogy hogyan tudja fokozni az élvezetemet...olyat tett, amit se előtte, se azóta senki! Az intenzív bőnyálas szopás hatására igencsak merev farkamra ült rá, Deeeee nem bele, hanem rá! Szóval a csupasz puncijával csúszkált a csupasz kőkemény farkamon! Embertelen jóóóóó érzés volt! Még élek nem feledem...Ekkor már kértem, hogy ne kínozzon és különben is a gyönyörű kemény kis popsiját még nem is láttam, úgyhogy fordultunk és kutyául éreztem magam, amikor toltam neki hátulról, miközben az ágy fejtámlájánál lévő tükörben is láttam magunkat. Nem bírtam sokáig élvezni ezt a pozitúrát és elmentem ahogy az meg van írva a nagykönyvben...Dóri hagyott lenyugodni, majd megtisztogatott és még dumcsiztunk egy kicsit, miközben megmasszírozta a hátamat valami kenceficével, amit később Ő mosott le a sarokkádban...de jó érzés volt még az is...PERFEKT!
  • Elszámolás:

    Utólag a TV asztalra helyeztem el a neki szánt, előre rögzített ajándékot, ami abszolút elfogadható mértékű, sőt **-érték arányban nagyon, nagyon rendben van. Igazából szerintem minden "alap"-ban volt.
  • Összkép:

    Kiváló szextündér. Igazából ajánlom a különleges NŐket kedvelőknek, mert Dóriban van valami keménység, valami vadság, ugyanakkor a legjobbat akarja Neked és azt is teszi Veled! Elképzelhetetlenül jó lehet amikor párosban nyomja mondjuk közvetlen kolleginájával, akihez már ugye szintén volt szerencsém külön. Együtt szerintem kivégeznének....nem merem bevállalni, de nagyon motoszkál bennem a kisördög...többen túlélték már...
Happy Massage