• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon könnyen elértem és kedves tájékoztatást adott. Másnapra meg is beszéltünk egy időpontot, csak egy megerősítő hívást kért még előtte.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, könnyen megközelíthető. A ház előtt sikerült is parkolnom. A környék már fizetős.
    BKV sincs messze, GPS is odatalál.
  • Helyszín:

    Egy újabb építésű társasház legfelső emelete. Tetőtéri lakás galériával. Rögtön a felső szintre mentünk Jessy irányításával. Ott egy kis szoba fogadott, mellette egy fürdővel.
    Fürdőben kád zuhany függönnyel és minden szükséges kellékkel. Szobában francia ágy a falnál ami a tetőtér miatt kicsit zavaró volt, de nem vészes. Amúgy minden tiszta és rendezett.
  • Lány külseje:

    Jessyca egy nagyon helyes, csoki barna fiatal lány, szép kerek popsival és nagyon jó cickókkal.
  • Action:

    Érkezésemkor egy egyrészes fekete fehérneműben fogadott aztán felvezetett a kuckójába, röviden megbeszéltük, hogy mit szeretnék, meddig maradok és elmentem zuhanyozni. Zuhanyból visszatérve az ágy szélén várt rám ruha nélkül.
    Finom simogatásokkal, csókokkal kezdtük, de sajnos csak testre engedte, amit igazán sajnáltam. Viszonylag aktív volt, aztán lejjebb csúszott és megkóstolta a férfiasságomat is, hát nem kímélte, kicsit lassítanom is kellet. Aztán én is megkóstoltam, majd gumit kértem és szemből kezdtük az első menetet, ami nem volt rossz, de hely szűkössége miatt nem volt az igazi, ezért megkértem, forduljon hasra és hátulról folytattam, na ez már jó volt, szépen kitolta a popsiját, jó mélyen benne voltam, nem is bírtam sokáig.
    A szünetben kaptam egy kis masszázst, közben beszélgettünk egy kicsit, nagyon kedves volt, majd ő kérdezte, hogy jöhet e a következő menet.
    A második menet elején megmutatta mit tud egy szerszámmal művelni, jó keményen szopta, mélyen bevette, köpködte... Aztán gumit kértem és lovaglással folytattuk. Elég jól csinálta, közben a mellei a számba lógtak, igazán izgalmas volt. :) Aztán fordultunk és megint hátulról támadtam. Később megkértem, hogy álljunk fel és úgy is próbáljuk ki, ő a falnak támaszkodott és én hátulról hatoltam belé, jó mélyen ráhúztam a csípőjét, vagy a tenyeremet a hasára téve húztam magamra. Közben a fantasztikus melleivel is játszottam. Aztán gumi le és franciás befejezést kértem, először az ágy szélére ülve csinálta, majd egy kis kényszerfanciát kértem, fejlógatós torok dugós felállást, amit elég jól teljesített is, végül a melleire fejeztem be. Még egy pár percet beszélgettünk aztán elmentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    A végén az asztalra tettem, pesti átlag, elég jó szolgáltatásokkal. Minden az alapban.
  • Összkép:

    Egy kedves, bájos, fiatal lány. Igyekszik mindenben a kedvedre tenni, de nem igazán barátnős az együttlét. A csók ugyan alap, de a "szimpátia alapján" nem túl esélyes nála. A hanghatások is kicsit megjátszósak voltak érzésem szerint. Azért nem bántam meg, hogy hozzá mentem, egy igazi egzotikum, egész kellemes óra volt, de törzsvendég valószínűleg nem leszek.
Happy Massage