• Cindy

  • Beküldte:
  • Cindy reagálása

    Kedves ainad!
    Nagyon köszönöm kedves beszámolód! Én is fantasztikusan (Nőként) éreztem magam Veled!
    Talpig Úriember vagy!
    Millió puszika!
    Cindy:-)

  • Egyeztetés:

    Egy gyors telefonbeszélgetés alatt mindent megbeszéltünk, nekem az akkor elhangzottak nagyon szimpatikusak voltak és mivel időpontot is azonnal tudtunk egyeztetni nem sokat teketóriáztam gyorsan befoglaltam egy órát az idejéből.
  • Megközelítés:

    Azt hittem nagy spíler vagyok az utakon, így be sem írtam a naviba a címet, de a Lajos utca megtréfált. Kis bénázás után azért sikerült megtalálni a címet. Sok parkolóhely van, de ez sok parkoló autóval párosul. Nekem szerencsém volt, épp akkor távozott egy hölgy a ház elől, amit azonnal el is foglaltam.
  • Helyszín:

    Panrl, az a régi fajta. A lakás viszont szépen rendben van tartva, mintha laknák. Fürdőszoba tiszta, tusfürdők között lehet válogatni és a baszoba is kellemesen berendezett egy normál méretű franciaággyal.
  • Lány külseje:

    Jobb, mint a képeken. Brutál jó alakja van, és ez a véleményem a ruhák levetése után csak fokozódott. Vékony derék, kerek mellek, szép fenék, mindez selymes bőrrel kiegészítve. Már az elején tudtam, hogy jó választás volt.
  • Action:

    Egy órára mentem hozzá, már elkészülve fogadott így csak nekem kellett elmennem fürdeni. Míg ez megtörtént kértem, hogy ne vetkőzzön le, mert imádom "kicsomagolni az ajándékot" :) Ez aztán szépen meg is történt, miközben hántottaqm le a ruhadarabokat erotikusan dörgölőzött hozzám.
    Ezután az ágyon folytattuk, vagyis inkább kedtük meg azt amiért mentem. Végigsimogattam a testét, eljátszadoztam az intim zónában és a melleivel, miközben ő kéjesen sóhajtozott. Meglepődött, hogy nem kértem hasonló viszonzást, hanem mivel eléggé felizgultam tőle egyből gumit húzott rám és indulhatott a papás mamás, ami nem tartott túl sokáig. Hamar elélveztem.
    Ezt követte egy cirógatásos beszélgetés, ahol kibeszéltük a mai lét problémáit :)
    Másodjára egy orbitális franciát kaptam tőle, amit az ágyon kezdtünk el, majd a vége előtt felálltam és ő az ágy szélére ülve fejezett be. Bár nem így terveztem, de a szájában sültem el. Olyan érzékien csinálta, hogy nem volt erőm és kedvem kivenni onnan, pedig inkább a pornósabb befejezést szeretem.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt. Előre kérte a telefonban megbeszélteknek megfelelően, ami annak fényében hogy kiderült nem is vele beszéltem becsülendő. Találkoztam már hasonló helyzetben meglepetésekkel.
  • Összkép:

    Összességében egy nagyon normális, nagyon kellemes személyiség. Ehhez hozzájön a tökéletes teste, a fantasztikus tzechnikája és a szuper hozzáállása, ami a nálam a legjobb szolgáltatók közé teszi őt.
Happy Massage