• Ingrid

  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedves Tragoskááám! ;)
    Üdv az oldalon :)))
    Meglepett irományod,nagyon szépen köszönöm hogy megírtad ilyen hosszasan élményed:))sokak örömére..:)(:
    Le van irva még a parkolódij is az első óra után ..:D az utcafronton csak 175ft/órával kiegészítem.:D

    Nyitott könyv vagyok most már az újabb vendégeim számára, de szóról szóról igy van, igy történt az együtt töltött időnk ahogyan leirtad.:* nem árulok zsákbamacskát az biztos!!!
    De nem is lehetek mindenkinek kedvenc.
    Köszönöm a kedves szavaid,hozzám való jóságod és a kedvenc desszertem is amit hoztál! :)
    Mosolyogva olvasom a sorokat.Bizony, már nem egyszer-kétszer üdvözöltelek nálam szerencsés helyzetben vagyok ismét!Kedves értelmes igényes Uriembert ismertem meg személyedben! Akit mindig szívesen látok.
    Várlak vissza amikor csak időd engedi és ujra vágysz Rám hogy rendbe tegyem tested lelked.
    Soksok puszi ölelés!
    ING

  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyen ment. Sms-ben érdeklődtem szabad időpont után, pár másodperc elteltével már jött is a válasz a választható időpontokkal. Mivel nem tartózkodtam nagy távolságra tőle 20 percen belül már nála voltam. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem most voltam nála, először de emlékeim szerint az első alkalom is könnyen ment. Nagyon kedves biztató, de egyben nyugtató hangja van, korrektül tájékoztat, és szívesen válaszol minden kérdésedre.
  • Megközelítés:

    Budai pláza közvetlen szomszédságában. Autóval érkezőknek a pláza parkolója ajánlott, amely kényelmes kulturált parkolást biztosít én is ezt szoktam használni. Nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább (300,-Ft/óra) de az első óra ingyenes. BKK-BKV fanok sem panaszkodhatnak, mert 4-es Metro, 4-6-os villamos és rengeteg busz közül válogathatnak. Egy szóval aki rászánta magát hogy meglátogatja Ingridet annak nem lesz nehéz dolga oda eljutni.
  • Helyszín:

    Az épület egyidős a plázával tehát nevezhetjük nyugodtan újépítésűnek. Kívül belül gyönyörű a mai divatnak megfelelő modern épület, minőségi anyagokból. Ingrid egy kis garzonban rendel, ami teljes mértékben kifejezi ízlését szépérzékét. A fürdőben kád és rengeteg tusfürdő valamint a szájhigiéniát segítő szer várja a bátor vállalkozókat. Friss illatú törölközők (előtte-utána) és az elmaradhatatlan „velcome édesség”. Bejutás nagyon egyszerű és diszkrét nem találkozol senkivel. Kapuban telefonon megkapod a kódot és a pontos bevitel után már nyílik is az ajtó innen már gyerek játék eljutni a lakásig.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű lány (mint azt előttem már little.john kolléga jól körül írta) egy spanyol tüzes mennyecske (végig mosolyog). Hosszú fekete, de legalábbis sötét haj szép zöld szemek, ízlésesen barna és rendkívül bársonyos bőr. Mindig vadítóan szép fehérneműben és tűsarkú cipőben várt, ami még inkább gyorsította a vér áramlásának sebességét. Nem túl nagy a testalkatához pont arányos kemény gyönyörű szilikon cicije van ami ha kényezteted nagyon jól reagál 8és elvárja hogy kényeztesd). Én egy „kicsit” lábfétisben szenvedek, ezért nekem nagyon fontos, hogy milyen a partner lába lábfeje Ingridé tökéletesen arányos kecses. Elmondása szerint Ő is lábfétisben „szenved”.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezés után rövid ismerkedés, beszélgetés nálunk ez már könnyedén megy, hiszen nem először járok nála. Első alkalommal sem volt gond nagyon könnyen oldja, a lámpalázat, nyugodtan rá bízhatja magát az ember. Üdítővel, vízzel kínál. Fürdés után felvezetés, masszázs és levezetés a sorrend. Lehet kérni más sorrendet is de ha rám hallgatok akkor rábízzátok magatokat Ingridre biztos, hogy nem fogtok csalódni nagyon érti a dolgát.

    Masszázs: Nem vagyok, egy masszázsra járó típus ezért összehasonlítani sem tudom kellő képen, de mivel képzet, tanult masszőz és masszázs után mindig frissen jól átgyúrt testtel kellek fel a padról így azt gondolom, hogy ilyen lehet egy jó masszázs. Előtte megkérdezi hogy van e olyan pont amire külön figyeljen, illetve menet közben is érdeklődik, hogy megfelelően erős vagy gyenge az éppen aktuális fogás. Lábaktól indul mármint a lábfejtől és így halad fokozatosan egyre feljebb, és feljebb míg el nem éri a fejed búbját. Kellemes hőmérsékletű olajt használ teste minden porcikájával a masszásra koncentrálva. Kihasználja kezét, ujját, alkarját, tenyerét, öklét, könyökét, teljes testsúlyát, térdét, és azokat a gyönyörű ikreket is. A legjobb, amikor a masszázs padra felpattanva a hátamra térdel és teljes súlyával „roppantja” szét a begörcsölt összecsomósodott izmokat. Nagyon jó és frissítő érzés. Ezek után kezdődik a csúszka rész ami egy átmenet tulajdonképpen a masszírozás és a levezetés között. Ekkor már jól lehet érezni az ikrek keménységét, szemérem dobjának dörzsölését és azokat az apró sóhajokat, amiket a füledbe, nyakadba lehel, hogy ezzel is fokozza a vágyat élessze férfiasságod, ha még nem lennél elég kemény. Fordulás után - amit már nagyon vár ilyenkor az ember - mindezt szemből is végig csinálja, mármint a csúszkát és miközben egyre lejjebb, lejjebb csúszik egyszer csak már a szájában vagy és innentől kezdetét veszi a levezetés.
  • Levezetés:

    Amint azt már fentebb is említettem van felvezetés és levezetés is. Ha ezt a csomagot választod, akkor a masszázs előtt és után kapsz egy csodálatosan szuper francia kényeztetést, amit nagyon jól kombinál különböző fogásokkal és a testhelyzetek gyakori váltásával. Mindezt azért, hogy a sok tükörrel felszerelt szobában le ne maradj a látványról. Fürdés végeztével lelopja rólad a derekadra csavart törölközőt hozzád bújik, testével nyugtat, szinte hallod, ahogyan a teste „mondja” bízd, rám magad ne félj nem lesz semmi gond! Hamar vízszintesbe kerültünk ahol már csak annyi a dolgod, hogy élvezd azokat a csodálatos perceket, amelyeket Ingrid okoz csodás ajkával és testével. Az idők folyamán már csak azt veszed észre, hogy 69-be fordulva bűvöli a szerszámot és szemed elé tárul csodás illatos, finom puncija, amit vétek lenne kihagyni. Naná, hogy nem hagytam ki aminek úgy vettem észre örült is Ingrid bár úgy észleltem, hogy orgazmusa az nem volt de, hogy jól eset neki az biztos erre utaltak azok a kis sóhajok és finom rándulások amiket nyalakodás közben tapasztaltam. Volt itt kérem minden, amit férfiember megkívánhat lassú majd gyors farok szopogatás, golyó és mellbimbó nyalogatás apró finom csókok szájra, nyakra, fülre, punci simi amikor olyan érzésed van mintha benne lennél Ingrid csodás puncijába. Valójában nem vagy benne, de az érzés az kísértetiesen hasonlít hozzá egyszerűen fantasztikus és a látvány sem utolsó, ahogyan egy csodálatos punci le-föl mozog a farkadon kiegészülve egy tökéletes popsival ami hatalmas spárgában tárul a szemed elé. Egy picit tartottam tőle, hogy az előre-hátramozgás során egyszer csak becsúszik a farkam a puniba, de Ingrid mestere ennek a technikának és meg nyugtatott, hogy nem kell ettől tartanom. Nem mintha nem élveztem volna, sőt titkon reménykedtem benne, de ez főszabály Ingridnél, hogy behatolás az nincs és ezt én maximálisan tiszteletben tartottam. Ezt kéretik nagyon komolyan venni!!! Jó lett volna ha ez az állapot öröké tart de hát sajnos nem bírom addig. Jeleztem Ingridnek hogy közeleg a vég amire ő az intenzitás fokozásával válaszolt, ekkor már ismét az ajkaival kényeztetett majd némi kéz besegítéssel a szájában lett végem. Fantasztikus kivégzés volt, hogy mi lett az utódok sorsa azt csak sejtem, hiszen a kábulattól, amit az orgazmus okozott nem nagyon észleltem semmit a külvilágból. Eszméletem visszatértekkor Ingridet hozzám bújva, simogatva, ölelgetve találtam, ami rendkívül jól esett. Egy kis pihi, hogy legyen energia a fürdéshez, amiben Ingrid készségesen segítségedre van. Csodás érzés amikor a fürdőkádban állva popsiját neked nyomva hátulról átöleled és két kezeddel az ikreket mosod szappanozod és nem csak az ikreket hanem testének minden részét. Miután ő is alaposan átmos téged ami szintén nagyon kellemes és jó érzés már csak a fájó búcsú marad hátra.
  • Elszámolás:

    Annyi amennyit előre megbeszéltünk szerintem átlagos egy átlag feletti szolgáltatásért. Én többet is szívesen adnék. Nincs óra nézegetés nem érzed hogy sietned kellene, sőt! Én utólag szoktam a polcra helyezni diszkréten.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam nála nem véletlen, hogy visszajáró vendége lettem. Azoknak ajánlom, akik a külső mellett, a minőségi tartalmat is kívánják, hiszen Ingrid egy nagyon szuper szolgáltató, aki nagyon oda figyel a minőségre. Kérlek titeket nagyon vigyázzatok rá mert egy igazi gyöngyszem!
Happy Massage