• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment. Egy csütörtöki napon voltam nála.1 órás programra akartam menni. Délelőtt hívtam és az aznapi első időpontban már tudott is fogadni.
  • Megközelítés:

    Mivel nem vagyok ismerős a környéken, BKK-val mentem. A villamostól 3 perc kényelmes séta. Autóval is egyszerű megközelíteni, egy német drogéria áruházlánc parkolójának szomszédságában található a tetthely.
  • Helyszín:

    Feljutás egyszerű és diszkrét, nem találkoztam senkivel. Átlagos méretű, a célnak tökéletesen megfelelő lakás. A fürdő igényes, puha, száraz törülköző és megfelelő tusfürdőválaszték van a zuhanykabinban. A baszoba egy függönnyel van elválasztva a konyhától. A szobában megfelelő méretű ágy van van a tevékenységhez.
  • Lány külseje:

    Ahogy már sokan megírták, mint egy pornósztár. Egy fekete melltartó+bugyi szettben fogadott, egy szintén fekete hálószerű ruhában, ami szinte átlátszó volt. Óriás betonkeménységű cickók, tenyérbe illő formás popó és feltöltött ajkak. Súly és magasság az adatlapon leírtaknak megfelelő.
  • Action:

    Megérkezésem után, még egyszer egyeztettünk a lehetőségekről. Ezután elszaladtam zuhanyozni, ami tényleg nagyon gyorsra sikeredett, mivel már nagyon kívántam a Hölgyet. A szobába visszaérve ő nem volt ott, a folyosón telefonált. Amikor észrevette, hogy már várok rá, azonnal letette és belépett a szobába. Na innentől indult a bumm! Vad, nyelves csókokkal estünk egymásnak perceken keresztül, miközben már szedtem le róla a textilt. Eközben ujjammal a csiklóját izgattam, Jázmin pedig erőteljesen elkezdte verni a farkam. Be is kapta volna, de megelőztem a franciámmal. Egész nap tudnám nyalni, olyan finom puncija van. Sajnos nem sikerült eljuttatni a nyelvemmel a csúcsra, majd legközelebb kitartóbb leszek. Ezután ő vett a szájába és egy nagyon intenzív bőnyálas, pornós szopásban részesített. A nyelvpiercingje különösen izgatta a makkom. Ezután gumit kértem és a "Dugd szét a pinám!" valamint a "Verd be tövig a faszod!" felszólításnak eleget téve elkezdtem dugni. Egy több pózt kipróbáló, jó 20-25 perces rendkívül intenzív kefélés vette kezdetét. A legjobb a lovaglása volt, eközben elképesztő csípőkörzést végzett a farkamon, de minden póz nagyon élvezetes volt egy ilyen bombanővel. A végén franciás levezetést kértem, amely egy óriási lövéssel zárult. :) Még volt kb. egy negyed óra, egy kis dumálás és gyors zuhany után érzékeny búcsút vettem.
  • Elszámolás:

    Lehetne mondani, hogy budapesti átlag fölött egy picivel, de egy ilyen minőségű nőnél ez nem lehet szempont. Mint mindig most is az elején adtam oda, ami ottlétem alatt az asztalon is maradt.
  • Összkép:

    Aki barátnő-feelinget keres, annak nem ajánlom! De aki azért megy, hogy egy extra csajjal döngessen egy nagyot, aki mind külsőben, mind szexuális kultúra terén az átlag felett van, annak nagyon ajánlott kategória a hölgy!
Happy Massage