• Csilla

  • Beküldte:
  • Csilla reagálása

    Kedves plug.! :)
    Nagyon édes, kis kedves beszámoló.. :P
    Köszönöm szépen.. :)
    Én is pontoztalak..!! :))))))))))) Hisz tudod.. :D Ezért lesz mit ki javítanod legközelebb.. :P :) Pont.... :D..
    Nagyon kedves , talpig úri ember vagy számomra. :)
    Várlak szívesen máskor is !!!!!!!!!!!!! :P
    Mosolyogva.. :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Csókom az édi pofidra.. :)
    Szivecske.. :)

  • Egyeztetés:

    Már nagyon régóta terveztem, hogy meglátogatom, mert a képei nagy hatással voltak rám. Természetesen a látogatásomat megerősítették a beszámolókban írtak is, de korábban nem nyílt lehetőségem erre. Tegnap délután felhívtam, de foglalt volt. Ezt még jó párszor megtettem, de sajnos hasonló eredménnyel jártam. Már lemondtam arról, hogy végre megismerhetem, amikor diszkréten megcsörgetett. Nosza hívtam is egyből! A telefonban egy, vidám cserfes lány fogadott. Szinte az éteren át éreztem a jókedvét. Először szabadkozott, hogy nem értem el, mondván a szomszédasszonyával beszélt. A hirdetés kapcsán feltett kérdéseimre mindent elmondott, de sokat nem kérdeztem, mert az adatlapja alapján minden világos volt számomra. Ekkor egy kicsit évődni kezdtünk és már tökéletesen biztos voltam, hogy az aznapi estét élvezni fogom. Otthon rendbe szedtem magam és a helyszínnel kapcsolatos infók birtokában már indultam is hozzá.
  • Megközelítés:

    A Szentendrei úton fogadja a vendégeket a Flórián tér közelében. Ebből eredően autóval sztem könnyen megközelíthető, de én bkv-val mentem. A Raktár utcai buszmegálló van hozzá legközelebb. Arra jár, a 86-os, 34-es, 134-es, 106-os busz stb... Ha az Árpád híd irányából jössz, akkor át kell jönnöd az aluljárón a másik oldalra. A bejárat nem a Szentendrei út felőli oldalon, hanem a másik oldalon van. Ez miatt, ha megtalálod a házszámot, akkor kicsit előre sétálsz és a házak alatt átjutsz a kódos ajtóhoz.
  • Helyszín:

    Nem vagyok építész, de azt hiszem a helyes kifejezés, hogy panelház és annak is a 9. emelete. A kicsi előtér nagyon otthonos, míg az együttlét helyszíne egy kellemes hangulatot árasztó kicsi szoba. Egy nagyon kényelmes franciaágy van benne. Az ággyal szemben alul a falon egy tükör körberakva apró lámpákkal. Ha jól emlékszem még egy kis asztalon is hasonló apró lámpa volt. A további berendezésről nem írok, mert teljesen más vonta el a figyelmemet, de arról majd később. A fürdőben kád van, amelyben zuhanyozni lehet a mellette levő mosdóra szerelt zuhanyzóval. Annyi tusfürdő van, hogy ennyit drogériában látni. Elkezdtem számolni, de 20 után abbahagytam. Ráadásul mindegyik különböző. Ha itt a kedves vendég nem talál ízlésének megfelelőt, akkor annak úgy kell. A törölköző kellemesen puha anyagú.
  • Lány külseje:

    No igen ez egy fontos szempont volt a kiválasztásakor. Nagyon vonzó, sugárzik belőle az erotika. Az arca nagyon aranyos, hát még, amikor nevet! A képeken található popsi az annyira stimmel, hogy mikor megfordult a belépésemkor, le sem tudtam venni róla szemem. A mellei önkéntelenül kényeztetésre inspirálják a vendéget.
  • Action:

    A telefonos évődésünk a belépéskor tovább folytatódott. Meleg volt a szobában és javasolta, hogy jó lenne, ha csökkenteném a rajtam levő ruházat mennyiségét. Amúgy rajta valami szexi szett volt, de akárhogy erőlködöm nem emlékszem miben volt, csak a dögös popsija jelenik meg előttem. Előttem elkezdte igazgatni a lepedőt és én úriember módjára segítettem neki, bár legszívesebben rámozdultam volna. Igaz, ekkor még egy nagyon kicsit visszafogott voltam. Majd hasra feküdt az ágyon és én ráfeküdtem. Elkezdtem simogatni a bőrét és apró puszikat leheltem rá. Szép lassan simogattam miközben megszabadítottam a fehérneműjétől. Közben átfordult és apró puszikat adtam mindenhová, s egyik pillanatról a másikra máris hevesen csókolózni kezdtünk. Nem tudtam megállni, hogy a melleit ne kényeztessem, amit úgy vettem észre örömmel fogadott. Természetesen vissza-visszatértem az ajkához, mert a vele való csókolózásból sosem elég. Majd egyre lejjebb és lejjebb siklott a nyelvem. Szándékosan kihagytam a kelyhét és először mindkét lábát kényeztettem majd legvégén az édes puncija körül köröztem nyelvemmel. Eközben a ő kis barátomat simogatta. Majd fokozatosan egyre beljebb és beljebb haladtam és a punciját kényeztettem kívül és belül. A reakcióiból úgy ítéltem meg, hogy jólesett neki. Az élvezetet kicsit megszakítottuk, mert elmentünk fürdeni, ahol kölcsönösen megfürdettük egymást és vadul csókolóztunk. A tusfürdővel alaposan bekentük egymást és egymáshoz dörzsölődtünk. A csúszka masszázs szó alapján ezt csúszkatusolásnak mondanám. Leguggolt és a zászlórudamat a szájába vette, ami nagyon jólesett. Kis kényeztetés után visszamentünk a szobába, ahol kölcsönösen gyakoroltuk a francia nyelvet. Én egy idő után nem bírtam tovább és a jövő nemzedékét kilőttem az űrbe. Ez után letisztogatott gyengéden és hozzám bújt és kicsit beszélgettünk. Majd elfogadva ajánlatát megmasszírozott. A masszázs jólesett majd bekent masszázsolajjal és egy kicsit csúszkált rajtam. Ezután én is bekentem és rajta csúszkálva újra felerősödtem. Kértem a védőfelszerelést és szemből szeretkeztünk, hogy vad csókjairól ne kelljen lemondanom. Néhány percnél tovább nem bírtam, ami nem csoda ilyen testű csaj mellett. Majd ismét gyengéden megtisztogatott és hozzám bújt és én átöleltem. Beszélgettünk egy kicsit és utána tusolás. Búcsúzáskor egy búcsúcsók és két puszi a számomra mennyei popsira, majd vidáman indultam hazafelé.
  • Elszámolás:

    Ő nem kérte, de én az elején rendeztem. Egy órára mentem, de annyira jól éreztem magam, hogy menet közben hosszabbítottam, de előtte megkérdeztem van-e valaki utánam, mert nem szerettem volna mással kitolni. A hosszabbítást utólag rendeztem, de még abból is kicsúsztam. Szívecske mondta, hogy minden rendezve van, így nyugodt szívvel távoztam. Átlagos egy átlagon felüli, akarom mondani mennyei együttlétért.
  • Összkép:

    Eddig nem tudtam mi az igazi barátnő feeling, de most megtapasztaltam. Nagyon örülök, hogy megismerhettem és ezer százalék, hogy hamarosan újra meglátogatom.
Happy Massage