• Alexandra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon valószínű rosszkor hívtam, ezért gondoltam kipróbálom az online időpont foglalást. Rövid időn belül láttam elfogadva.Másnap azért írtam egy SMS-t, hogy majd még beszéljünk a részletekről. Választ küldött SMS-ben. Ház előtt telefonáltam, kapucsengő név közölve, időpontban nyílt az ajtó.
  • Megközelítés:

    Ismert széles úti magas panelház. Egyszerű megtalálni. Nekem főleg, mert jó párszor jártam már az út másik oldalán (egy cégnél). Parkoló ház előtt ház mögött. Egyébként nagyon segítőkészen útbaigazított volna, ha nem ismertem volna a környéket.
  • Helyszín:

    Panellakás emelete. Lift nélkül idősebbek lihegve érnének fel. Lefele lépcsőn jöttem, mivel könnyednek éreztem magam. Több szoba van, de nem volt semmi zavaró, de őszintén engem nem is érdekel, csak ne férfival kelljen zuhanyoznom, főleg ilyen kis helyen. Volt minden, ami kellhet. A szoba kellemes, masszás pad, és kanapéval. Ami nagyon jó dolog tükör-tükör. Szerintem így kell kinézzen egy ilyen szoba. Végig halk zene szólt.
  • Lány külseje:

    Úgy gondoltam az ajtónyitás után meglepődöm a magasságán, mert nem volt még dolgom hasonló magas lánnyal, mint én, de a szép arca és kisugárzásán lepődtem meg. Szerintem élőben szebb, mint a képeken. Egy szűk ruha volt rajta, ami engedte láttatni a széles csípőjét. Egy nagy pozitív sóhaj volt részemről, mert nem szeretem a túl vékony lányokat, de ő karcsú és mégis nőies. Az villant át az agyamon, hogy lehet egy manökenhez érkeztem.
  • Erotikus masszázs:

    Kezdésnek kikérdezett milyen betegségeim vannak, műtétek, milyen gyógyszert szedek stb. Múltkor egy természetgyógyásznál voltam és már kezdtem megijedni, mert az ukrán manyusnál 17 percet voltam bent és a végén majd felrobbantam, mert szinte több ideig tartott a kérdezgetése, mint a kezelés. Persze Alexandra jó volt, hogy kérdezett, mert nálam van mire odafigyelni sajnos. A kérdezéseknél a hangulatom oldódott és arra a kérdésre most, hogy érzem magam, mit mondhattam volna. Nagyszerűen. Már csak a rám mosolygó lánytól a hónapom legjobb pillanata volt. Fürdőbe el. Visszatérve egy hosszú combú meztelen jó alakú nő fogadott. Padra hasra fel, és kezdődött a lentről felfelé haladó masszír. Sokféle olajból nekem kellett kiválasztani az egyiket. A testen kívül a lelket is masszírozza, mert kérdez folyamatosan, mint egy pszichológusnál. Hihetetlenül sokat mosolyogtam, és nem azért mert csiklandozott. Vidám természetű és nagyon jó beszélgető partner. Ja és erotika masszázson voltam, amiről eddig nem írtam. Tükör elől oldalt, amiben láttam a szép és kedves arcát és nem utolsó sorban azt a ritka csinos meztelen alakot. Az idő múlásáról fogalmam sem volt, mert nem láttam hol az óra, de átkerültem a kanapéra és ott jött a csuszka. Életem első ilyen élménye. Már a hátamon levő csuszka is tetszett. Úgy gondolom az oldalsó tükör elengedhetetlen kelléke ennek a mókának. Hátamra feküdve, ahogy rajtam ült és beolajozta magát az olyan volt, mint ha kilesném valahol, hogy simogatja magát. És ezután elég vicces dolog történt. Megkérdeztem, hogy mivel hülyén érzem magam vigyázzban állva illetve itt alatta feküdve simogathatom-e? Pontosan nem emlékszem, de valami ilyet mondott, hogy még szép. Rég nevettem ilyen jót saját sutaságomon.
  • Levezetés:

    Ahogy szemből csúszkált rajtam, arra gondoltam, hogy ez csak masszás ezért nagyon passzív voltam, hogy úgy mondjam. Mellel, puncival simogatott elölről aztán megfordult és azt már, hogy a puncival a masszírozott ott lenn akkor már gondoltam, hogy lassan vége lesz a másfél órának. Aztán következett a franciája, de szerettem volna én is a kehelyhez férni, amihez hozzá segített. Nagyon szép látvány volt. Nem sokáig bírtam, sőt meglepődtem milyen hamar kivégzett. Ami megint csak életem első élménye volt az a NFVSZ. Ezen meglepődtem, mert nem beszéltünk erről, én meg azt hittem bajt csinálok. Ö ezt természetesnek vette, mert mint később meg néztem ez nála az alapban van.
  • Elszámolás:

    Az elején nem fogadta el. A végén borítékban letettem, amit telefonban megbeszélünk, illetve előtte el is küldte levélben. Mivel nem csak gépiesen dolgozott, ha nem folyamatosan beszélgetett, sokszor megnevetetett egy gyönyörű, csinos nő, ezért teljesen megérte. Időt is túl léptük, mint később kiderült, de nem sietetett.
  • Összkép:

    Fantasztikusan kedves, mosolygós lány. Jobban tetszett élőben, mint a képeken pedig ott sem csúf. Felejthetetlen élményt nyújtott és nagyon jókedvre derített a társalgása. Szívesen lennék a baráti társasága tagja.
Happy Massage