• Lolita

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lolita reagálása

    Köszönöm beszámolódat. jó volt nekem is veled lenni. remélem hamar vissza térsz hozzám. :)

  • Egyeztetés:

    Nekem minden simán ment, itt az oldalon beszéltük le két napra előre a találkozót. Mindketten tartottuk magunkat a megbeszéltekhez, így nem is volt semmi gubanc.
  • Megközelítés:

    Bécs irányából autópályáról lekanyarodva csak pár perc, nekem ez is szempont volt, mert nem pesti vagyok. Parkolót nem volt a legkönnyebb találni (kora délután voltam, Lolita elmondása szerint ilyenkor van ott a legtöbb autó). Azért nem túl messze találtam egy helyet. A parkolók a házak (panel) mellett vannak, jönnek mennek az emberek, nem egy sötét mellékutcában kell otthagyni az autót.
  • Helyszín:

    Normál panellakás, semmi extra egyik irányba sem. Nem egy lakberendezési csoda, de nincs is vele semmi gond. Fürdőben a zuhanyból egyből folyik a melegvíz és tartja is a hőmérsékletet, ez is rendben van. Ami nekem új volt, hogy nem kódot kaptam a kapuhoz, hanem lejött elém Lolita és ő engedett be. Én örültem neki :)
  • Lány külseje:

    Folytatva ahol az előbb abbahagytam, nyílván nem szaténharisnyában és 42cm magas körömcipőben fogadott Lolita, hanem mindennapi viseletben, farmer, poló. Ennek is örültem :) Legfőképp, mert nagyon szép előben, nem kellenek mindenféle trükkök, még így "snasszban" is elragadó. Kicsit van olyan érzése az embernek, hogy az előbb megnéztem a buszon és most liftezünk együtt felfele. Igazi szomszédlány effektus annyival megspékelve, hogy a szomszédlány igen csinos és formás :)
  • Action:

    Fürcsi után egy bugyiban várt az ágyon, ki is ment a fejemből minden. Tökéletes alakja van. Pont tenyérbe illő feszes cickók, maroknyi, de formás popsi, finom bőr és mindehhez egy igéző, mosolygó tekintet. Muszáj volt kényeztetnem, aminek ő át is adta magát. A barátnőérzés itt is fontos, ha egyszer szép az a lány hadd szeresse már az emberfia azt a szép testet, ne azt érezzem közben, hogy neki mindegy, meg legyünk túl rajta. Itt abszolút nem ez volt, jó érzés volt elengedni magam és élvezni a szépségét, izét. Mindenhol finom, ruganyos, hibátlan.

    Utána én kaptam egy kis franciát, amit igen finoman abszolvált. Nem volt durvulás, cibálás, csapkodás, bár el tudom képzelni, hogy ha valaki olyanra vágyik azt is megkapja. Én azonban a látogatás során erőst vágytam rá, de közben (valahogy?) nyugtatólag is hatott rám. Tényleg semmi feszültség, teljesítési kényszer, ilyesmi nem volt a dologban. És szerintem ő erre reagált ezzel a "finomsággal". Ezt egyébként végig éreztem rajta, én voltam a figyelme központjában. Na szóval némi francia után (ami egyébként önmagában egy vizuális orgazmus nézni) kértem egy 69-et, mert kellett még belőle. Ezután kértem védőköpenyt és egy pacit. Na most tudni kell, hogy engem az óvszerrel nagyon könnyen le lehet hangolni. De itt midennek megvolt a maga ritmusa, semmi nem volt erőltetett, ez sem. A lovaglás nagyon finom, lassú tempóval kezdődött, gyönyörű volt. Aztán rakoncátlan paciként kicsit ráadtam a tempóra. Ezt fokozván kértem, hogy folytassuk hátulról, továbbvíve a határozott vonalat. Itt ismét felhívnáma figyelmet a már említett tökéletes alakra és formás fenékre. Agyban többször elmentem a látványtól. Azért kipróbáltam a misszionáriust is, itt már volt, hogy ő húzott magára, kérte a tempót. El lehet képzelni, egy élmény. Innen vissza fordított paciba, megintcsak jóság, gyönyörűség. Világörökség alá kellene helyezni az ilyen szép dolgokat, nem csak a kilenclyukú hidat.

    Mivel életemben eddig összesen egyszer mentem el óvszerbe és azt is utáltam, ezért most sem így lett vége, hanem megkértem, hogy simogassa magát, hadd nézzem. Persze sokáig nem bírtam, hogy ne érjek hozzá, együtt simogattuk őt, én meg finiseltem a magam tempójában, mert igencsak repült már az idő.

    Utána meg még kicsit dumálgattunk is, az is kellett és jó is volt.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, de ezért messze átlagon felüli szolgáltalás. Ahogy illik az ajándékozást előre megejtettem, de ezzel nem élt vissza. TP semennyire nem volt.
  • Összkép:

    Állat. Biztos vissza fogok még menni, örülök, hogy megtaláltam. Abszolút barátnő érzés, aki rád figyel, mindezt egy gyönyörű fiatal nőtől. Nekem átjött az érzés :)
Happy Massage