• Alexandra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága kisoroszlán!

    Mit is mondhatnék erre első körben? Nagyon szépen köszönöm.

    Az ilyen élmények motiválnak, hogy mindig csináljak valami újat, valami mást persze csak a masszázs terén.
    Örülök, hogy a képek alapján találkozhattunk és nagyon szerettem veled lenni abban a kis időben amikor elkalandoztál hozzám. Még mindig ha elolvasom látom magam előtt ez egészet együttlétet, ami számomra nagyon fontos.

    Azt hiszem egy ilyen élménybeszámoló után mást sem tudnék kívánni minthogy találkozhatunk többször is az "ígértet" is bepótolva amit el nem tudnék hagyni.
    Sajnos amit terveztünk előtte nem igazán jött össze de azt hiszem ügyesen megoldottuk, hogy ne szenvedj semmiben hiányt. :)

    Ehhez az élményhez két ember kellett, amiből gyúrtunk egy nagyon jó kis kikapcsolódást.

    Ha esetleg úgy alkalomadtán fájna valami kis porcikád itt megtalálsz.

    Puszillak és ölellek
    Szelíd őzike

  • Egyeztetés:

    Sajnos csak a múlt héten találtam rá a honlapon, hogy eddig hová tettem a szememet...?:)
    Telefonon megbeszéltük a részleteket, majd online jelentkeztem be nála, hogy biztos legyen.
  • Megközelítés:

    Újbuda frekventált részén, Etele és Fehérvári sarokhoz közel. Most a BKV szerencsésebb, mert még mindig nincs kész az útépítés - így a Lágymányosi hídtól csak araszolás van...
    Ezt be kell kalkulálni még egy ideig.
  • Helyszín:

    Lakótelepi lakás egy eléggé lepattant lépcsőházban. Ha sötétben mész mint én, akkor a belépés után hosszasan keresgélni kell a folyosói villanykapcsolót - mert különben még a liftet sem találod meg...
    A lakás ellenben szépen fel van újítva, mindenütt tisztaság és rend uralkodik - ez is használója rendszeretetéről tanúskodik. A tetthely egy hangulatos kis szoba meglepően gazdag berendezéssel és nagyon kellemes hangulattal.
    A fürdő is tiszta, bár kicsi, de komfortos.
  • Lány külseje:

    Én eddig is a képekből áradó kisugárzás alapján választom ki először a lányokat - most is ezt tettem. A képek alapján egy édesen szelíd kis őzikére számítottam...és nem is csalódtam! A képek tökéletesen visszaadják a hölgy vonzó külsejét, még úgy is, ha kevesebb sminket használ. Nagyon szép magas lány (elsőre meg is lepődtem, mert magassarkúban fogadott és így szinte lenézett rám), elképesztően hosszú és formás lábakkal, szép vékony és hosszú ujjakkal. Fantasztikus formájú karcsú a csípője, édesek a cicusok és igéző a meleg barna tekintete!
    Most voltam először ilyen magas lánynál - de nekem nagyon bejött!
  • Erotikus masszázs:

    Mivel az előzetes terveinkhez képest kis változás állt be - az a fránya Mikulás váratlanul közénk állt:( -, ezért most elsősorban a masszázs rész dominált - szokásomtól eltérően.
    Nem is volt ez nagy baj annyira: a kezdeti kis csalódást hamar feledtette a kért közepesen erős masszázs! Igencsak fáradtan érkeztem és így jóleső dorombolással fogadtam szakavatott mozdulatait. Jól átgyúrta a lábamat, derekamat, hátamat és a vállakat. Előzetesen kifaggatott a sérüléseimről, fájdalmas helyeimről - így aztán ezekre fókuszálva igen kellemes masszázsban részesített a masszpadon.
    Ezt követően közösen áttelepedtünk az ágyra, beolajoztuk egymást és kezdetét vette egy nagyon jó kis csúszka.
    Majd egyszer csak hanyatt feküdt, beolajozta a talpait és a lábaival kezdte el kényeztetni a legkisebb oroszlánt. Mennyei érzés volt ahogy csinálta!
    Kértem, hogy a lehetőségeken belül én is tudjam viszonozni addigi kedvességét - nem volt ellenére, sőt!
    Óriási élmény volt e szép hosszú lány karcsú testét csókjaimmal felderíteni, főleg a lábait szerettem: csak csókoltam és csókoltam és még mindig nem értem a karcsú csodák végére! Remélem, hogy egy kicsit Ő is élvezte - mert nekem nagyon kellemes volt.
  • Levezetés:

    Levezetésként újabb meglepetést kaptam tőle: beolajozta a velem egykorút és belekezdett egy olyan lingam masszázsba azokkal a csodás hosszú ujjaival, hogy csak ámultam!
    Elindultak ezek a csodás ujjak és nem akart véget érni a simogatás:). Kényeztetett mindenhol, felhúzott szinte majdnem robbanásig, majd mikor érezte, hogy közel a vég, ritmust váltott és egy kicsit lecsendesített - majd újra felhúzott....és ez így ment tovább és tovább - már nem is tudtam követni, hogy hányszor.
    És közben egyfolytában egymás szemébe néztünk - fürödtem meleg barna szemének simogató pillantásában.
    Aztán egyszer csak elérkezett a csúcsra érés pillanata és édes kéjben úszva végem lett csodás kezecskéjében.
    Puhán letisztogatott, de ezt is olyan érzékien csinálta, hogy szinte azonnal újra felizgatott...
    Mivel azonban már jócskán túlléptem a megbeszélt időt, így nem akartam visszaélni a kedvességével....így is két órát voltam nála.
  • Elszámolás:

    Korrekt, a telefonban egyeztetettek szerint. Mivel még túl is léptem az időt, egy szavam sem lehet. Arról nem is beszélve, hogy a Mikulás ellenére is micsoda eszméletlen élményben volt részem.
  • Összkép:

    Alexandra egy nagyon kedves és szép lány, elképesztően jó alakkal. Nagyon kellemes volt a masszázsa és az a levezetés....!
    Nagyon jó érzés volt a meleg barna tekintetének fényében fürödni, miközben nem tudtam betelni sudár testének simogatásával sem.
    E mellett okos nő is - sok mindenről el tudtunk csevegni. Nekem nagyon bejött a kissé fanyar humora is - ő egy nagyon határozott lány, aki két lábbal áll a földön.
    Engem teljesen elvarázsolt, biztos, hogy még visszatérek hozzá - már csak a befejezetlen sztori miatt is.
Happy Massage