• Amira

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem meg a hét közepén. Egyből megismert és tudta, hogy ki vagyok, mivel már egyszer találkoztunk. De mindent tisztáztunk s eme hosszas bemutatkozásom után, tájékoztatott mindenről, s sikerült egyeztetnünk egy hétvégi időpontot.
  • Megközelítés:

    Jól frekventált helyen Óbuda szívében. Tömegközlekedési eszközökkel (villamos, busz) jól megközelíthető. Én, autóval mentem, s z ilyenkor szokásos - az ember jó barátját -, a gps-t segítségét vettem igénybe. Így sikerült a ház mögött parkoló helyet találni.
  • Helyszín:

    Átlagos állapotú panelház, viszont a lakás belülről nagyon szép. Az igényesen berendezett szobában található a hatalmas franciágy, a gyönyörök oltára:D, valamint van hely a ruhák tárolására is. A fürdőszoba tiszta, rendezett, ahol megtalálható minden, amikor ilyenkor kell. Rengeteg tusfürdő közül lehet választani, valamint szájvíz is található.
  • Lány külseje:

    A képek teljes mértékben visszaadják gyönyörű alakját. Szép arcú, és gyönyörű mosollyal rendelkező, karcsú testalkatú leányzó. Bőre, illatos és selymes tapintású.
  • Action:

    Ajtónyitás után belépve a lakásba Amira gyönyörű alakja, s szépséges mosolya tárult elém. Nagyon megörültem neki, hiszen rég nem láttam és mellesleg ki ne örülne, ha egy ilyen vonzó hölgy nyitna ajtót. Puszi váltások közepette, átadtam az ajándékomat, majd a cipő levétele után bekísért a szobába. Ott még egyszer átbeszéltük a programot, majd kaptam egy illatos törülközőt, s megmutatta hol a fürdő. Nagyon kedves volt, mert elkísért a fürdőszobáig. Zuhanyzás végeztével visszatértem a szobába, ahol Amira már éva kösztümben várt rám az ágyon. A törülközőt félre dobtam, s leheveredtem mellé. Kicsit beszélgettünk, simogattuk egymást, majd lágy, erotikus csókolózásba kezdtünk, ami átcsapott játékos, de ugyanakkor szenvedélyes nyelvi játékokba. Majd a nyakát kezdtem el csókolgatni, s ekkor kicsi felnevetett. Elmondása szerint csiklandós egy kicsit. Azután a szép, formás cicijeit vettem kezelésbe. Simogattam, csókolgattam a bimbókat, ami igen-igen jól keményedtek nyelvem minden érintéseimre. Érzéki érintései és selymesen lágy csókjával egyből felizgatott. Teljesen barátnő feelinges érzés volt. Bevallom, még én sem láttam ekkora bimbókat, s meg is jegyeztem neki, hogy gyönyörű szépek. Aztán Ő vette kezelésbe az addigra kőkeményre merevedő velem egykorút. Combjaim közé befurakodott, s először csókolgatta, majd nyelvével a makkomon körözgetett, ami gyönyörű látvány és isteni érzés volt. Aztán a golyóim felé haladt, s azokat kényeztette, hogy ők sem maradjanak ki a jóból:D. Gyönyörű felvezetése volt a franciaórának. Aztán szájjal folytatta a kivégzésemet, de még sikerült idő előtt védőfelszerelést kérnem, melynek felhelyezése után lovagló pózzal kezdtünk. De a kis pajtásom a tábornoki rangból visszaesett őrmesterré, de kértem Amirát, hogy bújjon hozzám, s forró csókjaitól ismét hadrendbe álltam. Majd szemből rám ült, s elkezdődött egy szenvedélyes szeretkezés kettőnk közt. Gyönyörű teste látványa nagyon izgató volt. Simogattam, ahol csak tudtam és érzéki hanghatások közepette ért a vég, s egy hatalmasat élveztem a gumiba. Isteni menet volt. Hagyott lenyugodni, majd gondosan letisztogatott.
    Utána felajánlottam, hogy megmasszírozom, amit örömmel elfogadott. Így hasra feküdt, s a nyakától kezdve, egészen a lábfejéig átmasszíroztam. Közben jókat beszélgettünk, nevetgéltünk. Nagyon kommunikatív és voltak témáink. Majd annyira belelendültem a masszírozásba, hogy kértem, forduljon meg, s elölről is megmasszírozom, aminek nem volt ellene. Szerintem neki is jól esett. Annyira belelendültünk a beszélgetésbe, hogy nem vettük észre, hogy az idő mennyire elszaladt. Így egy gyors zuhany után felöltöztem, de kellett egy kis segítség is hozzá:D. Majd ölelés és puszik és egy csók után távoztam.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag. Borítékba, előre átadtam. Teljesen megfelelő, minőségi szolgálatatás.
  • Összkép:

    Amira személyében egy kedves, mosolygós, vidám gyönyörű lányt ismerhettem meg. Közvetlen, mindent megtesz, hogy a vendége jól érezze magát. Köszönöm szépen Amira, ezt a lehetőséget. Nagyon jól éreztem magam veled. Mindent köszönök.
Happy Massage