• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága kis nyaligátorom. :)
    Nem menekülsz! :) Nem menekülhetsz, eselyed sincs, már megfertőzött a Niki láz! :D
    Így történt ez most is, hisz úton hazafelé pajti akarva akaratlanul csak hozzám vezetett. :D
    A megszokottól eltérően kicsit később, ezért alakulhatott sietősre a hazameneteled. :(
    De legközelebb pótojuk azt is, készülj!!!! :) S tudod, csak egy szusszanatnyi pihenőidőt fogsz kapni! :D Hihi :D
    Szóval siess siess vissza, különben más "büntiben" is részed lesz! :D
    Addig is csókok, I & F ölelgetését küldik pajtinak is! :))))

  • Egyeztetés:

    Már elég régen látogattam meg Nikit. Ennyi nem szokott kimaradni. Most is erősen kérdéses volt a randi. Előre nem lett megbeszélve. Sokat hezitáltam, mert időre kellett hazamennem. Végül is útba esett, ezért úgy döntöttem, hogy bepróbálkozok és siker lett az eredmény. Hamarosan nála is voltam. Jó pár nappal ezelőtt találkoztunk.
  • Megközelítés:

    A robotpilóta már tudja az utat. Zökkenőmentesen jutottam a helyszínre. Szokás szerint a ház mögött parkoltam, ami ingyenes.
  • Helyszín:

    A lakást már becsukott szemmel is ismerem. Minden a megszokott helyen. Amire Niki igazán büszke lehet, hogy Ő maga csinálta meg az action szobát, ami nagyon jóra sikeredett. Hozzám is elhívnám hasonló munkálatokra, és természetben egyenlíteném ki a fáradozásait. :D
  • Lány külseje:

    Niki kedves mosolygós cserfes csajszi. A szemeitől elolvadok, Incitől és Fincitől pedig megőrülök. Valami új szerkót szerezhetett be, vagyis ezt még nem láttam rajta. Azt tuti, hogy fekete volt, és nagyon szexi.
  • Action:

    Üdvözlő csók és ölelés. (Incinek és Fincinek is). A fürdőből visszatérve már kezdődött is az a finom gyilkos franciás kényeztetés. Majd pajtit behelyeztem a két barátnő közé, ami igencsak izgató volt. Aztán jött az ötlet és a masszázsolaj a cickók közé került. Itt tudtam, hogy nem lesz visszaút. Először hanyatt fekve, majd felülről ment a ciciszex. Ilyen hosszú idő után nem is bírtam sokáig, és hatalmasat lőttem a két gyönyörű nagy domborulat közé.
    Kis beszélgetés után kezdődött a második kör. Először Én kényeztettem Nikit, és a szokásos eszméletlen átélt hatásokat elérve sikerült a csúcs felé haladni, amit nem tudom elértem-e, de nekem nagyon tetszettek a reakciók. Majd Ő következett, és kis munka után sikerült a legkedvencebb pajtásomat életre kelteni, és mikor jött volna az a finom lovaglás megcsörrent a telefon. (általában lehalkítom a telefont, de most ezt Nikivel megbeszélve most nem tettem meg, mert számítottam egy hívásra, ami után tudtam, hogy indulnom kell. Úgyhogy sajnos nem maradt lehetőség befejezni amit elkezdtünk.
  • Elszámolás:

    A szokásos módon a megszokott helyre. Ahogy mondani szokás az ajándék mértéke a pesti átlag, viszont amit át él az ember az mindenen túltesz.
  • Összkép:

    Niki egy kedves, szex imádó és maximálisan odaadó csaj. Nem bírom megunni. De erről Ő tehet. :D A végén együtt hagytuk el a tetthelyet, és ritka látványként teljesen felöltözve láttam Őt. Így is nagyon bejön nekem. Bár már tudom mi van azalatt a rengeteg ruha alatt, de így még izgalmasabb. Legközelebb az lesz a kérésem, hogy így fogadjon.
Happy Massage