• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Drágááám! :)Örülök, hogy megírtad az élményedet, és köszönöm a szép szavakat! Várlak vissza, gyere amint tudsz! :) Megkaptam az smsed, és válaszoltam is rá, de valamiért nem kaptad meg. Igen ami hiányzik tőled, az nálam van, tehát kötelező jönnöd mindenképp! :) A csokit is köszönöm szépen, és a kedvességedet! Nagyon megleptél fiatal korod ellenére, hogy ilyen kedves, figyelmes és normális férfi vagy! :) RITKA! :) De ezt élőbe is mondtam. Csókollak!:)

  • Egyeztetés:

    Ő veszi fel a telefont, kedves közvetlen. Korrekt pontos tájékoztatás
  • Megközelítés:

    Könnyű, BKV val a buszmegálló egy köpésre, a ház előtt viszonylag nagy parkoló, bár szerintem fizetős, de könnyű helyet találni.
  • Helyszín:

    Átalgos pici, legénylakásnak mondható, lakás. Igényes rendezett tiszta, a célnak tökéletesen megfelel. Fürdő is pici, pár tusfürdő, az ágy viszont nagy, kényelmesen el lehet férni rajta.
  • Lány külseje:

    Magas, vékony szőke lány, pici tenyérbeillő cicikkel és popsival, lapos has, bájos arc nekem nagyon bejött. Stílusában igazi Nő. Engem ez nagyon megfogott.
  • Action:

    Érekzésemkor, az a kedves hang, és az az arc fogadott amit képek alapján elképzeltem, tehát nem csalódtam, ami a külsőt illeti. Tisztáztuk, mi hogy merre meddig, gyors fürdés után az ágyon várt –kérésemre szexy tangában- elkezdtünk egymásra hangolódni ami apró csókok csattanásában mutatkozott meg egymás testének minden apró porcikáján. Ez mindkettőnket beindított. Nagyon jól csókol, ezt kimondottan élveztem. Majd az a finom kis nyelve déltájt is megmutatta tudását, és nem okozott csalódást. Istenien csinálja. Ezt egy kis csókcsata követte megintcsak, majd szerepcsere a francia fronton, én következtem, már egyébként is vágytam kelyhének ízére :) Érezhetően élvezte, szolid kis visszafogott stílusban, de mondta is, hogy élvezi. Én sem voltam ezzel másképp, jó volt így is kényeztetni. A szükséges óvintézkedések megtétele után egymáséi lettünk misszionárius pózban, egymásba fonódva. Én picit vastag voltam neki, ahogy tudtam vigyáztam rá, hogy ne fájjon, és hogy neki is jó legyen. Azt mondhatom jó lett. Mindkettőnknek. Akkor és ott úgy volt jó. Utána egy jót beszélgettünk amiből kiderült számomra a tény, amit addig is éreztem, hogy egy finom lelkű Nő. Úgy viselkedésben mint személyiségben, és pont. Úgy bánik egy férfival ahogy kell, és úgy kell bánni vele ahogy egy nővel. Ha ezt a játékszabályt betartják nála, akkor senkit nem érhet csalódás azt gondolom.
    Nekem ez a típus a gyengém :) Utána még egy zuhi, zuhiból kijövet egy szexy ruci volt rajta amit imádtam :) Külön dicséret érte. Húzott magához, én meg magamhoz, egy kicsit élveztük még egymás társaságát, nomeg persze csókjait :) Búcsú után egy élménnyel gazdagodva indultam utamra.
  • Elszámolás:

    Annyi amennyit megbeszéltünk, teljesen rendben van átlagos pesti. Kérdeztem az elején, azt mondta, hogy majd a végén ráér.
  • Összkép:

    Kedves bájos finom nő. Nagyon jó vele az együttlét, a személyisége pedig kimondottan magával ragadott :) Csak ajánlani tudom de vigyázzon rá mindenki :)
Happy Massage