• Dóri26

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Köszönöm az írást! :)
    nagyon örülök, hogy Neked is legalább olyan jó volt mint nekem!
    Nagyon jól éreztem magam Veled!
    El kell oszlassak némi tévhitet. Ha hárman vagyunk, Te, Merci és én, nem feltétlenül jelenti azt, hogy pornós lesz a történet. Képzeld el, amikor egyszerre két test simul hozzád lassan, és finoman..de ebbe most nem mennék bele :D
    Csókok!
    D.

  • Egyeztetés:

    Mivel Merci barátnőjeként hirdet, és aki Merci barátnője, abban csalódni nem lehet, felhívtam. Szerencsém volt, hiszen a rengeteg beszámolóból látszik, nem sokat unatkozik, mégis elsőre felvette, és még rá is ért. Igaz nem két órát, csak egyet, ami a hozzá hasonló klasszis lányok esetében kevés.
  • Megközelítés:

    Taxival mentem, a taxis még életében nem hallott erről az utcáról. Kis utcácska, az elején nagy útfeltöréssel, mert dolgozik a Gázművek, így autóval nem lehetett bemenni, de egészséges egy kis séta. A környék nem olyan minőségi, mint a lány, de nem lakást venni mentem.
  • Helyszín:

    Arra emlékszem, hogy bazi nagy sarok kád van! Majd ha sikerül két órás programra benevezni, akkor egy közös pancsolásra is meginvitálom Dórit. Tusfürdő, mint a Rosmannban, szájvíz, kis pohárkákkal, önkiszolgáló műfajjal. A szobában csak őt láttam, igazán körül sem néztem. Volt fogas a ruháknak, valami kanapé szerűség, meg egy nagy franciaágy bombanővel!
  • Lány külseje:

    Fiús, egy centis haja van. Igéző, élénk szemei, erotikus, érzéki szája. Tom Sawjeres csibész huncutság, Madonnás (fiatalok kedvéért Lédy Gaga) bujaság árad belőle. Bársonyos bőre van, sehol egy kis súlyfelesleg, de ahol kell, ott gömbölyű. Hatalmas mellei a képei nagy részében melltartóban látható. Ez nem véletlen, a gravitáció ellen még egy ilyen csodás nő sem tud védekezni. Ez az élvezeti értéken nem ront.
  • Action:

    Kedves, figyelmes, odaadó, a vendéghez maximálisan alkalmazkodó. Nálam hamar levette, hogy a bújós cicás stílust keresem, így bensőséges volt az együttlét, mint egy szerelmes nővel. Közös zuhannyal kezdtünk, nem csak simán lemosott, hanem minden testrészével hozzám bújt, ölelt és csókolt, mint aki a frontról visszaérkezett elesettnek hitt kedvesét kapta vissza. Fantasztikus volt! Az ágyon végig csókoltam a pompás testét, a csikló és popsi közötti területtel kicsit többet időztem, mint ami egy órába belefér, így a viszont francia elmaradt. Nem baj, majd bepótoljuk legközelebb, a finom bőrét végig kellett kóstolni! Gumihúzás után beleült, és én nem is tudom hogyan csinálta, de úgy körém csavarodott, mint lián az óvatlan dzsungel turistára. Ölelt a combjával, a lábszárával, a karjával, a kezével, a hasától a nyakáig mindene hozzám simult, és közben hol vadul csókolt, hol incselkedve, elhúzva a száját, közelítve, ismét elhúzva. Tövig beleült, csak a hüvelyizmait mozgatta. Eszelősen izgató. Egyszer csak elkezdte lassan mozgatni a fenekét, közben a szemembe nézett, csókolt, dörgölőzött, ölelt, körbefont, VAAAOOOOO!!!!!!!!!
    Amikor belegyorsított, azonnal végem lett! Gumi le, törlés, és hozzám bújt, lenyugtatott. Biztos vagyok benne, ha letelt volna az egy óra, akkor is mellém bújik, mert ez nála hozzá tartozik az élményhez, amit a vendégnek nyújt.
  • Elszámolás:

    Nem is említette, még akkor sem amikor felöltöztem. Egy pillanatra azt hittem az elején már volt ajándékozás, annyira nem foglalkozott vele. Indulóban voltam, amikor ráébredtem, hogy amit neki hoztam, még sem adtam át. Nagyobb ajándék, mint általában 1/3-os a plusz a többiekhez képest. Ajándék/érték arány még így is nagyon kedvező.
  • Összkép:

    Azért mentem, mert Mercivel egy kettős randira vágytam, és kíváncsi voltam a partnerére. Dórival töltött idő alatt lemondtam eredeti tervemről! A bensőséges együttlét kétszemélyes, és Dórival tökéletes. Egyszer, ha a pornós feelingre vágyom, majd kipróbálom a dupla élvezetet, de egyelőre inkább bérletet váltok Dórihoz.
Happy Massage