• Lynda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tíz napon belül másodszor látogattam meg Lyndát azzal a céllal, hogy élő emberen gyakorlatozva bővítsem anatómiai ismereteimet a hüvely felépítését illetően, különös figyelemmel a squirt jelenségére. legutolsó ismeretterjesztő órámon a punci tágítás, öklözés bevezető kurzusán, valamint a férfi popó nyelvvel való izgatása volt a feladat.
    Egy nappal előtt pontosítottam egy kora reggeli időpontot, felvázolva a tanulmányozandó témákat, hogy a tanító néni fel tudjon erre készülni, ha erre szükség lenne.
  • Megközelítés:

    A helyszín ugyanaz, mint legutóbb, XI ker közismert főutcája, nevezetesen a Fehérvári út. Jó közlekedés, parkolás könnyű és ingyenes. A lakótelepi panelház mögött bőséges parkolási hely.
  • Helyszín:

    Lakás tiszta, diszkrét bejutás, diszkrét szoba. Kicsi, de jól felszerelt, tiszta fürdő. Nagyobb baszoba, nagy ágy, székek. Rendesen berendezett. Mindenütt hangulat világítás.
  • Lány külseje:

    Lyndával, mint régi ismerősök borultunk egymás nyakába, csókokkal fogadott. Valami egyberészes ruha volt rajta, alatta szexis melltartó (benne számomra szexis mellek, szexis kis tanga-bugyi) Kis melleket keresem általában, Lynda mellei nekem a súlyos mellek kategóriájába esnek, talán pont ezért nagy örömemet leltem bennük. Teste csupa izom és hús. Visszatérve a fürdőszobából, rögtön látogatásom céljára tértünk. Azért bemelegítésként egymást felvidítottuk egy kis szopi-nyali kedveskedéssel, hogy megadjuk a helyes irányt. Határozott célom volt az öklözés tökéletesítése és egy squirt-showban való aktív részvétel.
  • Action:

    Lynda kényelmesen hanyatt dőlt az ágyon, párnáknak támaszkodva és tágra tárta combjait és meg vele szemben (legjobb nézőtéri hely!) heveredtem le. Hamar megkerestem a szekrényen a síkosítót, ujjaimra csurgatva munkához láttam. Ugye már nem voltam gyakorlatlan ebben a kéjbarlangban sem, hiszen egy hete már gyakoroltam. Ujjaim gyors egymás utániságban tűntek el a hüvelyben. Egy, kettő, három, négy ujj dolgozott benne pillatatokon belül. Még a hüvelyk ujjamat kívül tartva tágítottam a punci bejáratát, ami gyorsan reagált masszírozásomra. Aztán óvatosan igyekeztem bejutatni a behajlított hüvelyk ujjamat is. Először lehetetlenek tűnt a feladat, de aztán az egyenletes nyomás hatására kézfejem becsusszant teljesen és a punci izmos bejárata már a csuklómon feszült. Bent ökölbe szorítottam kézfejem, a hüvely rugalmasan engedelmeskedett, tágult, csak a csuklómon szorított a bejárat izomgyűrűje. Benn öklömet fél-negyed fordulatokkal mozgattam, Lynda nem kis örömére. Kitudtam tapogatni a G pontot, ha egyáltalán van ilyen. Mint egy nőgyógyász kitapogathattam a méhnyakat is. Öklömet lassan ki-be húztam-toltam. Amikor az ököl átcsúszott a gyűrűs izmon, Lynda felszisszent, de örömmel fogadta vissza újra teljes öklömet a barlang, nedves melegébe. Amikor ebbe a játékba belefáradtunk, rátértünk a széansz fénypontjára. Lynda két-három ujjával benyúlt a hüvelybe, kb a G pont mélységéig és vad maszturbálásba kezdett. Tíz-húsz másodperc alatt siker koronázta fáradozását, mert heves sugárban törtek elő belőle az édes nedvek. Talán 20-30 cm távolra, erősen lespriccelve a kíváncsiskodó arcomat is (kendővel kellett magam letörölni). A tetthelyén minden lucsok volt (ezért törülközött tett előtte maga alá). Nem mindennapi mutatvány volt.
    Aztán, hogy végig ágaskodó farkam is megkapja a magáét, Lynda mellkasa fölé térdeltem, és a párnával feltámasztott fejéhez férkőztem és fixen rögzített szájába ütemesen nyomtam a számat, a végkifejletig. Ez valamiféle szájbaba…ás volt. Lynda gondosan eltüntette az anyagot, szinte el sem akarta engedni megfáradt farkamat.
  • Elszámolás:

    Nem alapáras volt a szolgáltatás. De mindenféle extra egybe, all-inklúziv szolgáltatás. Ahhoz képest normálisnak találtam
  • Összkép:

    Nagyon jól szórakoztam, szinte a folytatása volt ez a játék a múltkorinak. Aki nem vett ilyenben részt nem tudja mit veszített. Mindenkinek ajánlani tudom.
Happy Massage