• Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ramóna reagálása

    Szia!!!:-))))

    Köszönöm szépen a terjedelmes és Kedves Beszámolódat!

    Az Új képek ami kb 4db azok némileg Retusáltak de ettől függetlenül a többi képem saját amatőr képek amik a Valóságnak megfelelőek. .-))) ÉS ÖRÜLÖK,HOGY JÓL ÉREZTED MAGAD...ÉN IS Élveztem a társaságodat,Nagyon Jó PARTNER VAGY! :-))))

    Szívesen veszem Ha Újra megkívánsz!! csók...

  • Egyeztetés:

    Többször szemezgettem, kacsingattam Kriszta hirdetésével, majd felhívtam és kedves dolgokat is mondott a telefonban. E-mail címet is egyeztettünk, valamint megbeszéltük hogy engem nagyon izgat a „pony play” játék, „ponygirl ride” változata, mikor is én lovagolok a nőn és nem fordítva. Sokat böngésztem a neten, nagy segítségemre volt a Beszamolok.com szűrő-kereső rendszere. Így találtam Krisztára, akinek nem volt ellenére a magam fajta „mocskos perverz, beteg állat” igencsak specialista kívánsága. A Nagy Októberi Szocialista Forradalom évfordulójára meg is beszéltük az emlékezetes találkát.
  • Megközelítés:

    Ha ütős sex, akkor Gangsta Zolee által megénekelt „Tizenhárom”, no most nem a híres-hirhedt Angyalföld, hanem a „zúribb” Újlipótváros városrész. Tömegközlekedéssel és autóval egyaránt tökéletes, a Jászai Mari tértől és a Vígszínháztól gyakorlatilag egy köpésre, a Szent István körúttól picit az Árpád-híd irányába.
  • Helyszín:

    Engem nosztalgikus élményekkel tölt el már maga a környék, hiszen húszon évekkel ezelőtt középiskolásként pontosan ezen az utcában töltöttem el 3 hét szakmai gyakorlatot, amelyre most vén faszként most könnyes szemmel és erős nosztalgiával gondolok vissza, mint ifjúkoromra. No, de a régi idők romantikája után vissza a valósághoz… A lakhandi egy átlagos kuckó az utcában, valószínűleg nem fog felkerülni a „Szép Házak” c. magazin címlapjára, ugyanakkor rend, tisztaság és strapabíró franciaágy + masszázságy várja a rosszalkodni vágyó Kedves Vendéget.
  • Lány külseje:

    Kriszta retusált fotókkal hirdet, ugyanakkor a testi adottságokat (alkat, mellek, bombasztikus fenék) tökéletesen visszaadják a fotók. Dögös ruciban fogad, már a bejáratnál kedvet kap az emberfia egy kis rosszalkodásra. Finom puszik szájra, majd vetkőzés és irány a fürdőszoba. Választék kielégítő több tusfürdő és többféle szájvíz áll rendelkezésre. Kriszta személyesen beállítja a hőfokot, megmossa a hátam, megtörölget ahol vizes maradtam, majd a szájöblítés után finom nyelves csókokkal illet.
  • Action:

    A franciaágyon folytatjuk a csókolózást, közben jól csöcsörészem, és szopogatom, nyalogatom a bimbóit. Hanyat fektet, a fejem alá párnát rak, majd csodálatos natúr franciával érzékien szopogatja a farkam. Ez borzasztóan finom, úgy érzem nemsokára végem lesz, így szólok finoman. Kriszta a makkomról áttér a golyóimra, majd a fenekembe is egyre határozottabban belenyal.

    A nyelves popsi kényeztetésre kezdek jól gerjedni, majd 69-ben folytatjuk a popsi kényeztetést. A 69-ben én vagyok felül egyre intenzívebb a nyelves popsi kényeztetés, szinte már ülök Kriszta száján, majd nem bírok magammal és rá is ülök az arcára, közben a farkam Kriszta mellei között van.
    Lee-dóm „bácsi” szereti, ha „facesitting” -ben popsit nyalnak neki!!!!!

    Kriszta jól bírja a facesittinget én meg rettenetesen élvezem a száján lévő lovaglást és a nyelves popsi kényeztetést. Rettenetesen izgalmi állapotba kerültem ezért kértem hogy térdeljen négykézlábra az ágyon, én meg 90+ kilómmal jól meglovagolom hátulról, úgy ahogy eredetileg terveztem. Így is folytattuk az actiont.

    Kriszta négykézláb az ágy közepén, én meg a fenekén ill. derekán lovagló ülésben lovagolok. Kriszta ügyesen mozgott alattam kb. másfél perc alatt végem lett, a nedű a hátára spriccelt amit tenyeremmel szétkentem rajta finom testápoló helyett.

    Gyors zuhany, majd egy remek hátmasszázs és beszélgetés a masszázságyon. Masszázs után még kaptam nyelves csókokat és felajánlotta a második kört, de bőven túl voltunk a megbeszélt időtartamon, így nem volt pofám visszaélni a jóságával és amúgy sem lett volna semmi erőm és nedűm + 1 fordulóra… Alapos zuhany-fürdés illatmentes tusfürdővel, arc punci-illat mentesítés . Fogmosás + szájvíz. Köszönés és elmenetel, majd a közeli Szent István körúti péküzletben egy finom lakmározás.
  • Elszámolás:

    Dacára annak hogy először látogattam meg, utólag a telefonban megbeszéltek szerinti ajándék. Teljesen korrekt az igencsak nyomott mai pesti piaci helyzetnek abszolút megfelelően. Igen csak korrekt és forrón ajánlott.
  • Összkép:

    Utoljára ilyen finom, frenetikus és élmény dús „elbánásban” régen volt részem több, mint egy évtizede a Lehel téren. Bestiával folytatott randevúnk után a Nagy Októberi Szocialista Forradalom évfordulója újra piros betűs nappá változott a naptáramban!
Happy Massage