• Dóri26

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Köszönöm szépen a beszit, nagyon jól esik, hogy ennyi idő után nem felejtettél el!
    Nagyon örülök, hogy újra találkoztunk, nem is akár hogy...ahogy eddig mindig :D
    Csók és puszi!
    Dóri

  • Egyeztetés:

    Telefonon csörgettem meg, elfoglaltsága miatt fél óra múlva visszahívott és így sikerült időpontot egyeztetnem Vele. Bő másfél óra múlva tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Autóval látogattam meg. Mivel nem először voltam Nála így könnyű volt odatalálni, de elsőre sem volt nehéz feladat. A Hungária krt. közelében található bmv-el is (busz, metro, villamos) egyszerű hozzá eljutni. A parkolás a ház előtt ingyenes mindig van/volt hely.
  • Helyszín:

    Az akciónak teljesen megfelelő kéjlak. Nagy francia ággyal, végeben az élvezetek fokozására szolgáló széles tükörrel, ami menet közben csak fokozza az erotikus élményt. Kis mécsesek égtek mostani látogatásom alkalmával, ami mondhatni igen meghitté tette a hangulatot. Fürdőben egy rendes méretű sarokkád , sok-sok tusfürdővel, mosdón igény szerint szájvízzel.
  • Lány külseje:

    Sorolhatnám a jobbnál jobb jelzőket. A képek magukért beszélnek. Bár élőben a szemeit nézve elakad az ember lélegzete. Kizárólag 18+ felülieknek!!! :) Talán a legjobb szó számomra ...... -Áááá, egy szóval nem lehet Őt leírni. Minden pozitív jelzőt megérdemel. Egy okos, dögös, gyönyörű testű, finom illatú, szexi, nagyon nagyon .....
  • Action:

    Érkezésemkor, egy csinos és átlátszó piros felsőben, piros harisnyában és magassarkúban fogadott. Úgy árad az erotika Dóriból, hogy az ember csak úgy kapkodja a fejét. Már az ajtóban elkezdődött egymás hergelése. Próbáltam szabadulni a ruháimtól, de menetközbe úgy becsomóztam a cipőfűzőmet, hogy nem tudtam kibogozni. Bementünk a szobába, én félig térden, majd Dóri letérdelt, mit letérdelt, négykézláb odajött gyönyörű fenekét kitolta és segített kikötni a cipőmet. Közben jót nevettünk. Kezdésnek nem volt semmi a látvány. Majd egy gyors tusi következett. Visszaérkezvén már az ágyon várt. Szépen kicsomagoltam mit egy ajándékot, -bár akár téphettem is volna...de azt azért mégse- és egymás izgatásba kezdtünk. Nagyon nagy élmény vele a szex. A kölcsönösség volt jellemző együttlétünkre. Illatos,finom bőre és puncija telhetetlenné teszi az embert. Élvezettel nyaltuk faltuk egymást. Tetszett, hogy miközben a farkammal játszadozott, finoman simogatta magát. Majd jött egy kis lovaglás, -Úristen! Kész vagyok, még most is!- Szépen belecsücsült a farkamba szemből, és én megfogtam azokat az igéző melleket, majd elindult a csúcsra járatás.
    Bang, bang! A végén a cickókra ment az anyag. Ezután időt kértem, mint a sportban. ;) Kis pihi, beszélgetés, majd, egy gyors tusi és elköszöntük egymástól. Azért még kifele menet kaptak két csókot a cicik és Ő is.
    Köszi Dóri! Jó volt az ebédszünetem, és utána az étvágyam is , mert hogy az csak ezután jött :)
  • Elszámolás:

    Szokásos mint előzőleg. Pesti átlag feltett egy picivel, de az ezért kapott szolgáltatás non plus ultra. Az összeget a látogatás elején helyeztem el az asztalon.
  • Összkép:

    Dórinak csak elég a képeit megnézni és látszik belőle, hogy egy nem mindennapi élményben lesz részed. Lásd profil kép. Tudja mitől döglik a légy. Jó volt közel fél év után újra Vele találkozni. Azt hiszem a randikat egy kicsit sűrűbbre kell vennem.
Happy Massage