• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délutáni órákban hívtam, estére egyeztettünk időpontot. Ő vette fel a telót, készségesen elmondott mindent.
  • Megközelítés:

    IX. kerületi cím, tehát jól megközelíthető bkv-val, autóval (bár a parkolás kissé macerás, de ez idő tájt már megoldható volt).
  • Helyszín:

    A már korábban megénekelt bérházi lakás, nagy belmagassággal, konvektorokkal, de a baszoba nagyon igényesen, hangulatosan berendezve. Gyertyák kölcsönözték a megfelelő hangulatot, kis szníváltós rádió is hozzájárult, a fürdő közel volt.
  • Lány külseje:

    Lotti szűk fehér miniruhában fogadott, mely nagyon csini alakját kiemelte. Szőke rakoncátlan fürtök, helyes arc és -miután lekerült a ruci- első osztályú mellek látványa fogadott. Azt hiszem legalább 2 számmal nagyobbak, mint ami a képekről lejön és egyáltalán nem gravitálnak...(ami ugye nem hátrány).
  • Action:

    Az anyagiak rendezése és egy apró figyelmesség átadása után megkértem, hogy csatlakozzon hozzám a fürdőben -kis hátső szándékkal :)- és tusolás közben beiktattuk régi vágyamat kis vizipólózásra... mely többé kevésbé összejött (szájba is ment), de nem tudtam leküzdeni teljesen a berögzült gátlásokat.
    Majd a szobában elkezdtem feltérképezni az isteni ciciket, elég sokáig bele is feledkeztem, majd megkérdezte, hogy volt-e már részem popókényeztetésben. Igennel feleltem, erre ő "de nem ilyen jóban"... Hát igaza is lett :). Mondhatni, hogy lyuk nemmaradt szárazon :). Teljes vehemenciával nyalta kis a sötét oldalamat, időnkét a puttonyt, időnként a joystick-t is kényeztetve.
    Ám lévén, hogy fennmaradó gátlásaim miatt nagyon kellett volna vizelnem, így egyszerűen nem jött úgy a merevség, ahogy kellett volna, így bár nagyon próbálkoztunk aktusra nem került sor, a végét szájjal fejezte be, utódok -kérésre- a pocakban landoltak.
    Ezután gyors tisztálkodás, rövid búcsú és a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Ragaszkodtam hozzá, hogy előre rendezzük. A pisi extra volt, melyet még hozzátoldottam, de így is nagyon jutányos volt.(Lotti mosolyogva kijelentette, hogy minden férfi perverz... ezt sajnos jelenleg nem tudtam én sem megcáfolni :)
  • Összkép:

    Az említett apró -magamnak felróható- technikai hibától eltekintve nagyon jól érztem magam. Kipróbáltam valami izgatóan romlott dolgot, mely már régóta motoszkált bennem. A popókényeztetés elsőrangú volt, sőt best ever. :)
    Ha nem erőltetem majd a perverzkedést (mely miatt az aktus nem jött össze) visszamegyek még!
Happy Massage