• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Online kezdődött, majd sms-ben folytatódott, ahol már megírta a pontos címet és a végén csak a ház elől hívtam a kapukódért. Pár percet még kért, majd visszahívott és már bent is voltam.
  • Megközelítés:

    BKV-val is könnyű, de kocsival sem lenne gond. Parkolás fizetős, mint szinte mindenhol.
    5 perc séta a 4-6 villamos megállójától.
  • Helyszín:

    Új építésű ház bazi nagy, tetőteres lakása. Jó állapotban van a lakás, tiszta a törölköző, van választék a tusfürdőből. Többen vannak, ez nem titok, de Jessy vezet, irányt mutat, egyeztet a többiekel, így senkivel nem futottam össze, csak néhány hangot hallottam, de hát ez van, nem volt túl zavaró.
    Ja egyetlen dolog amin változtatnék (lehet, h csak szólnom kellett volna), a szobában túl sötét volt, így pl.: 69-ben nem tudtam igazán gyönyörködni a látványban, tudjátok, sötét bőr, sötét szoba, nem jó párosítás :) ).
  • Lány külseje:

    A képek mindent elárulnak, bizonyos szint felett arcos képeket is láthatunk, pontosan olyan, egy fekete szépség. Egy pici pocija ugyan van, ami talán nem látszik itt, de szerintem nem negatívum, egyben van a csaj, szép a bőre, jó a feneke, kellemes a cicije.
  • Action:

    Meztelenül várt mikor a zuhanyból visszatértem. Lefektetett az ágyra és néhány puszi után (nyaktól lefelé haladva) már be is kapta. A franciáját már megénekelték az előttem szólók, de tényleg mély, bőnyálas, cuppogós, köpködős, pornós, tehát eszméletlenül izgató. Muszáj nézni ahogy egy fekete száj becuppantja az ember f....kát teljesen és ahogy néha ráköp. Hát durván izgató. Közben a fenekét markolásztam, majd 69-be fordítottam, de igazából fordult ő magától. :) A puncija is szép és finom is. Közben ő ugyanúgy folytatta a "dolgát", élveztem is, csak így ugye nem tudtam nézni. A lényeg, h egy idő után gumit kértem, ő felhúzta és megkérdezte milyen pózban szeretném. Hátulról akartam, ő bepucsított és már benne is voltam. A feneke így még jobb látvány volt és markolni is szuper volt. Néha ráhajoltam, a nyakát csókolgattam, örültem volna egy csóknak, hisz az is az alapban van elvileg, de nem fordult oda, látszott, h nem szeretné igazán, ezért hagytam. Majd szóltam neki, hogy cicire szeretném, ő megfordult, cumizott még egy kicsit, majd én fejeztem be kézzel a cicikre. Isteni volt, ő a szemembe nézett néha, pár puszit is elhelyezett a nemes részemre, majd törlőkendőt adott és kiment a fürdőbe mosakodni. Én éreztem, h második már nem menne, ezért elfogadtam a masszázsajánlatát. Közben beszélgettünk, ami egész jó hangulatúra sikerült. Mosolygós, nevetgélős, kedves kiscsaj ez a Jessyca. Talán még szívesen kényeztettem volna én a punciját, cicijét, de nem tudtam hol járunk időben, meg úgy éreztem ő is inkább masszírozna és beszélgetne, szóval csak élveztem. A masszázs amúgy nem profi, de abszolút kellemes.
  • Elszámolás:

    Az elején, amikor a szobába értünk rögtön odaadtam, Pesti átlag, ahogy mondani szoktuk, de nyilván egy kuriózum a színes élmények miatt, ráadásul egy nagy álmom vált valóra, h fekete csajjal legyek, szóval mindenképp megérte.
  • Összkép:

    A lány szép, higiénia rendben, punci finom, cici, popó nagyon tetszetős, francia is tuti, szóval az összbenyomás jó! Egyetlen hiányérzet a csók, ami alapban van, de teljesen elmaradt. Bár nem kértem kifejezetten, de az volt az érzésem, h ő nem szerette volna. Kár érte, mert úgy lett volna tökéletes a feeling. így végig tudtam, h ez miről szól, nem sikerült átélni teljesen. Mivel nagy a kísértés, h visszamenjek, ezért akkor talán rákérdezek, h igazi csókkal együtt is menne-e a dolog és utána egy ennél is pozitívabb beszámolót írok. :) Addig is: Köszönöm Jessyca és vigyázz magadra! :)
Happy Massage