• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Tegnap hívtam először, de akkor nem tudtam elérni. Ma 1x hívtam, akkor nem vette fel, de 2-3 percen belül visszahívott és megbeszéltünk mindent. Nagyon kedves hangja volt. 20 perc múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, a Boráros tértől nem messze, pár száz métert kellett sétálni. Amit a telefonban megadott címet simán odataláltam.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház, Jessy egyik emeleten rendel, lift természetesen van. A lakás tiszta és rendezett. A fürdőszoba teljesen felszerelt, többféle tusfürdő választék van. A tetőtérben volt a tetthely, az ajtón tükör volt így nagyon jó látvány fogadott aktus közben.
    Többen is dolgoznak a lakásban, hallottam egy-két hangot, de semmi probléma nem volt ezzel.
  • Lány külseje:

    Ajtónyitáskor Jessy egy feketés nagyon szexi fehérneműben fogadott. Élőben is olyan szép, mint a képeken. A mosolya elbűvölő ugyanúgy mint az egész hölgy. Kis picike, cickók és fenék rendben van.
  • Action:

    Megérkezésem után felmentünk az emeletre, végig előttem ment, jó volt nézni a szép fenekét. A szobában kaptam egy törölközőt és mentem zuhanyozni. Miután végeztem már meztelenül várt a szobában, ahol meg is jegyeztem neki milyen gyönyörű a teste. Az ágyra fektetett és elkezdett franciázni a fenekét felém fordítva. Brutálisan jól csinálja, azaz igazi cuppogós, köpködős, bőnyálas, azt hittem ott végem lesz menten. Közben áttértünk 69-be ahol ugyanúgy folytatta kivégzésemet, ami meg is történt, el is mentem a szájába. Hagyott lenyugodni, még egy ideig bent tartva a szerszámomat a szájában, majd kiment a fürdőbe rendbe tenni magát. A szünetben felajánlott egy masszást, amit el is fogadtam. Közepesen erősen csinálta, ami elég jól esett. Közben sokat beszélgettünk, nagyon értelmes a hölgy, abszolút barátnő feeling. Majd következett a 2. menet, ahol gyorsan felállított és rám ült. Lassabban majd gyorsítva is lovagolt, közben nyögdécselt. Utána hátulról folytattuk, ahol bepucsított és még ki is nyomta a fenekét, ami jó látvány volt. Itt már toltam rendesen, végig nyögdécselt. Kicsit nyikorgott az ágy, amikor gyorsítottam, de engem nem zavart. Mikor elfáradtam oldalra fordultunk és úgy nyomtuk egy darabig, majd mondtam, hogy a szájával fejezze be. Sajnos nem sikerült elmennem, pedig nagyon kitartóan dolgozott rajta. Ugyanúgy ment a köpködős francia. Túl is léptük az 1 órát. Úgyhogy elmentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, pesti átlag. Bár szerintem ezért az ajándékért sokkal többet nyújtott.
    A végén adtam oda, nem is kérdezte, még én mondtam, hogy odaadjam-e. Erre egy jót nevettünk és átadtam.
  • Összkép:

    Csak pozitív, egyszerűen nem tudok semmi negatívat mondani. Teljesen barátnő feeling. Nem is ajánlom senkinek, inkább megtartanám magamnak. A nevetése valami haláli, abszolút jó értelemben. Egész nap el tudtam volna hallgatni. Biztos, hogy vissza fogok még hozzá menni, ha lesz lehetőségem. Jessy maradj mindig ilyen!
Happy Massage