• Lynda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nemrég ragadta meg a fantáziámat Lynda hirdetése, karcsú milf alakja (csak azt lehet látni) és csemegéket ígérő adatlapja, amelyen többek között a punci tágítás, öklözés, férfi popó nyelvvel izgatása is szerepel.
    Pár sorban üzentem neki, és azonnal reagált soraimra, pontos információt kaptam, mit mennyiért. Az „all inclusive” kategóriát választottam és rövid előzetes telefon után másnap kora reggel már a ház előtt álltam, telve az izgalmas élmények előtti lelkes várakozással.
  • Megközelítés:

    A környék XI. kerület szíve, az úgy nevezett Új-Buda közepe. Igen jó BKK közlekedéssel. Állítólag a környéken ingyenes, ezt csak hallomásból tudom. Rengeteg villamos, busz és az új metró sincs túl messze A címet könnyű megtalálni. Sarkon van, két igen ismert utca keresztezésében.
  • Helyszín:

    A bejutás egyszerű volt, máris repültem a lifttel a magasba. A lakás a lift mellett. Diszkréten nyílt az ajtó és én bent voltam vágyaim színhelyén.
    A lakás többszobás felújított panel. Sejtelmes hangulat világítás mellett jutottam be a baszobába, ahol szintén sejtelmes fények fogadtak, valami vöröses színárnyalat. Nomál méretű szoba, sarokban nagy ágy (talán szétnyitott heverő?), kisebb nagyobb székek a ruhák elhelyezésére. A szoba rendesen bútorozott, barátságos. Az ágy teljes hosszában, elég magasan tükörrel szegélyezett, a sztereóhatás biztosítása céljából.
    Fürdőszoba lakótelepi méretű, szintén sejtelmes rózsaszín színekben. Fürdőben minden rendben, komplett logisztika. Otthonról fürödve érkeztem, csak frissítő tisztálkodásra volt szükségem.
  • Lány külseje:

    Lynda kedvesen, nyakamba borulva, csókokkal fogadott. Nem tudom megmondani mi volt rajta pontosan, de alatta melltartó és színes mini tanga, masnikkal.
    Lynda elég magas (talán 170 cm) formás, sportos lány. Nem az a vékony lány, mint a képeken és a leírásokban, saját bevallása szerint több kilót felszedett a közelmúltban. Bár én a vékony lányokért bolondulok, most mégis nagyon bejött Lynda alakja a többlet kilók ellenére. Tökéletes elosztásban elhelyezkedő párnák alatt kemény sportos izmos test rejtőzött, külön örömömre szolgált az ebben eltakart kívánatos női testet feltérképezne. Külön meglepetést okoztak Lynda mellei, amelyekről egy eltérő ízlésű makktársam azt írta, hogy gravitálmak, és ezért egy vékony nő kiüresedett melleitől tartottam, de örömömre középesen súlyos, telt mellekre találtam, amik végig elbűvöltek.
    Lynda arca kedves milf arc, nem is szeretnék babaarcú negyvenes nőket ölelgetni. Értelmes, kedves, nekem bejött. Félhosszú, vörös (?) haj.
  • Action:

    Kedves volt hozzám, és közvetlen. Csókolózás közben kibontottam melltartóját és élveztem nekem súlyosnak tűnő melleit közvetlenül. Lefektetve kibújtattam a bugyiból. És körültapogatva élveztem mindenütt a kívánatos élő húst, fenekén, derekán, mellein, mindenütt. Valami tetoválás volt a talán a jobb csípőjén, de olyan gyorsan peregtek az események, hogy nem tudtam mindent megjegyezni.
    Bemelegítőnek kértem egy kis kényeztetést a meredező farkamra. Ő az ágyra kuporodott és elé álltam. Lágy, bőnyálas, ráérős franciátt kaptam. Valahogy tövig bekapta (sajnos méreteim miatt ez nem akkora kunszt) és közben nyelvével simogatta körbe-körbe. Közben a heréket morzsolgatta. Órákig el tudtam volna így játszani, de egy idő után rátértünk jövetelem céljára. Hozzá is kezdtünk, hanyatt fektetve, melleit markolászva elkezdtem punciját, csiklóját, ánuszát nyelvemmel kényeztetni. Gusztusos, húsos volt ott is minden. Frissen borotvált, húsos szeméremajkakkal. Minden kitágult, kinyílott. Feneke alá nyúlva, megemeltem, hogy a popó nyílásához is jól hozzáférhessek. Lynda mindenre aktívan reagált, részt vett érzékien a játékban. Aztán egy 69-es póz keretében folytattuk, hogy az én kényeztetésem is sorra kerüljön.
    Itt kértem egy kis előzetest a férfi popó kényeztetése nyelvvel műfajából. Lovagló ülésben a hasamon, nekem háttal felhúzta combjaimat, hogy hozzáférjen nyelvével az intimebb részeimhez. Kissé megemelve a fenekem, ráhajolva mélyen belenyalt abba. A vágás mellett fel-alá nyalva adott ízelítőt ebből a csemegéből. Közben a fejem felé szétterpesztett nagy női popsiban gyönyörködhettem, gyurmákolhattam. Farkam beszorult a rám nehezedő felső teste alá. Legközelebb olyan helyzetbe kell kerülnöm, hogy a farkam is kaphasson megfelelő izgatást. A popsinyalást néhány percig kértem, ez olyan volt mint moziban az előzetes, a fő előadás majd legközelebb.
    Egy rövid időre én ültem a mellkasa fölé lovagló ülésben, úgy hogy farkamat kényelmesen elérte kezével. Miközben én az alattam lévő húst, főleg a melleket gyúrtam két marokra ő egy jól eltalált ütemben verte a farkamat. Nem túl gyorsan, de olyan sebességgel, hogy állandóan a durranás határának közelében legyek. Mindezt élénk szemkontaktussal. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen egyszerű izgatás ilyen jól tud esni.
    Végre aztán eljutottam jövetelem céljához. Hanyatt feküdtem és csókok közepette balkaromra fektettem fejét és síkosítót kértem ujjaimra. Lynda hozzám bújt, csókolgatott és széttett lábakkal várta ujjaimat. Ujjaim a síkosító hatására gyorsan becsúsztak felváltva mindkét bejáratba. Először csak egy ujj, de minden gyorsan és könnyen tágult és egymás után tűntek el az ujjaim a punciban. A hüvelykujj már erős tágítást igényelt, hátulról két ujjam mozgott, a harmadik csak néha-néha. Pihenésképpen sikamlós ujjaimmal a csiklót is masszíroztam. Aztán már nem volt szükség síkosítóra, a rendszer belülről önmagát síkosította, olajozta. Kézfejemmel belülről felfedeztem azt, amit nemigen lát az ember, ujjaimmal a méhnyak szájat járhattam körül. Óvatosan ki-be mozgatva kézfejemet láthatóan Lynda kedvében jártam. Főleg, amikor befelé, újra és újra tágítva, befelé haladtam. Lynda ujjival a csiklóján játszott, vadul masszírozva azt. Közben egyre magasabbra hágott a szexuális hév. Dobálta magát, minél keményebben dolgoztam benne, annál hevesebben. Közbe-közben a popót tágíthattam, de óvatosabban. Egyszer csak úgy éreztem eljutottunk valami csúcsra (talán orgazmus volt, talán csak valami annak közelében) és lassan lelassítottuk a gyorsvonatot. Kicsit vártam, míg Lynda lenyugodott. Ekkor kikászálódtam az ágyból, ő az ágy szélére kuporodott, én elé álltam és rábíztam a befejezést. Szép nyugodtan, komótosan szopott, valami finom, nyálas technikával. Kérni kellett, hogy gyorsítson, nagyobb szívás fokozattal csinálja, sőt verje vadul. Mindez eredménnyel járt. Egyre közelebb kerültem a csúcshoz, és egy idő után visszafordíthatatlanná váltak az események. Szopva, verve a szájában fejeztem be.
  • Elszámolás:

    Előre átadtam a levélben előre közölt tiszteletdíjat.A juttatásoknak megfelelő volt a tiszteletdíj. Több alapcsomag-ár van, ez a legmagasabb volt. Úgy éreztem, hogy nagyon megérte.
  • Összkép:

    Lynda úgy jött be nekem, ahogy van, tudtam rajta kiélni testi vágyaimat, buja testét nagyon élveztem. Tapasztalt milf, ezért mentem hozzá. Körülmények megfelelőek, ár/érték rendben. Nem utoljára voltam nála még sok ismétlés vár rám, illetve olyan további csemegék, mint a squirt. Fantasztikus élményekben volt részem és jó testű, kedves arcú, magas szexkultúrájú hölggyel. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a delikateszt
Happy Massage