• lilike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam sokszor, de nem volt egyszerű elérni. Majd mikor végre sikerült megbeszéltünk egy másnapi randit. Nagyon kedves volt a telefonban, mindenről tájékoztatott. Másnap még egyeztettünk. Közben kiderült hogy fél órát kések, de nagyon rugalmas volt. Nem volt semmi gond.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. Bejárat előtt parkoltam. Hétvégén voltam így ingyen volt, de gondolom amúgy fizetős. Tömegközlekedést nem ismerem.
  • Helyszín:

    Új építésű emeletes ház fél emelete. Minden szép és igényes. Tisztaság kint és bent is egyaránt. A fürdőben egy kád van illetve egy javítás alatt álló zuhanyzó így a kádat kell használni, de nem okozott gondot. Szoba kicsike. Pont egy matracnak van hely. Matraccal szemközt egy nagy tükrös beépített szekrény, ami kellemes látványt nyújt action közben.
  • Lány külseje:

    Lilike szép karcsú lány, helyes arccal és gyönyörű kőkemény formás popsival. cicik kicsik, de szép formásak.
  • Action:

    Ajtón belépve nagyon kedvesen puszival fogadott. Szobában vetkőzés közben megbeszéltük a részleteket, majd el fürdeni, aztán visszatérve még kiment ő is kicsit a fürdőbe majd visszatérve a matracra feküdt a hasára. Úgy látszik jól tudja ő is, hogy a popsija a legfőbb erőssége, úgyhogy rögtön ott is kezdtem felfedezni gyönyörű testét kezemmel majd a nyelvemmel... Nem sokkal később ő is franciázásba kezdett. Jól csinálta nagyon, mélyen a szemembe nézett közben. Nem volt olyan nagyon mély torkos, de azért elég szépen eltüntette. Amikor már nagyon kemény voltam váltottunk a szájáról a kis puncijára. Ha jól emlékszem hátulról kezdtük aztán szemből folytattuk, majd átraktam a popsijába is ami extra volt, de éreztem hogy kihagyhatatlan. Bár nem voltam a topon, úgyhogy túl sokáig nem bírtam, amíg benne voltam nagyon élveztem. Gyönyörű látvány volt ahogy a fejét a matracba nyomva, kezeit hátrafogva csináltam hátulról, láthatóan ezt a finom kis kiszolgáltatottságot ő is élvezte. Majd mikor már nem bírtam tovább az arcán fejeztem be az első kört. Kis pihegés majd még egy franciát kértem tőle, hátha sikerül elmennem. Nagyon jól játszott a golyókkal sőt még onnan délebbre is.... Ügyességének és lelkességének köszönhetően sikerült másodszorra is az arcán befejeznem. Kis tisztálkodás, öltözés, közben megjött a barátnője is aki épp akkor költözött be. Kifelé menet bemutatkoztunk egymásnak és segítettem is pár nagyobb csomagot becipelni neki. Hálásak voltak érte.
  • Elszámolás:

    Elszámolás utólag. Én kérdeztem rá. Ahogy a telefonban megbeszéltük. Korrekt pesti átlag.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam Lilikével. Nagyon kedves és figyelmes lány némi kis perverzióval is megfűszerezve. Pont ahogy szeretem. Terveim szerint még biztosan meglátogatom.
Happy Massage