• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Drága H3rbie! Köszönöm rugalmasságod,és megértésedet az egyeztetéssel kapcsolatban!:) Nagyon jól éreztem magam Veled, és úgy látom, ez kölcsönös volt !:) Várlak vissza minnél hamarabb!:) Vigyázz magadra.Csók :)

  • Egyeztetés:

    Ma reggel hívtam Amandát, elsőre felvette, kedvesen tájékoztatott, meg is egyeztünk egy délelőtti időpontban. Kis idő múlva érkezett egy udvarias sms, csak délután tud fogadni. Még egy üzenetváltás és egy beszélgetés után végül 12 órában maradtunk egy fél órás szeánszban.
  • Megközelítés:

    A tömegközlekedést itt sajnos nem ismerem. Autóval érkeztem, a cím ismeretében gyerekjáték, GPS a bejáratig navigál. Hétköznap a parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    Jó kis környék, csinos társasházak, zöldövezet, nyugalom, béke. Pontosan érkeztem, telefon, távnyitás, emeletre fel, ajtó nyílik, benn vagyok. A lakást, mintha pont erre a célra találták volna ki. Egyszobás, kicsi fürdővel, semmi luxus, rend, tisztaság. Minden feltétel adott.
  • Lány külseje:

    Amanda egy szép, magas, vékony, fiatal nő. Az alkata látszik a képein, az arca nem. Hosszú szőke haj, nagy világos szempár, karakteres orr, apró száj, enyhe smink. Szépségének megítélése ízlés kérdése, nekem összeállt a kép, tetszett. Külsőre inkább egy jégkirálynő, a hosszú lábaival, sudár termetével, hófehér bőrével, hosszú szőke hajával, karakteres arcával. A személyisége épp az ellenkezője. Aranyos, kedves, odaadó lány.
  • Action:

    Érkezésem után megdumáltuk az időpont problémát, sűrűn elnézést kért utólag is, aranyos volt. Közben vetkőztem, és már a kezemben is volt a törölköző és a saját fogkefém, ami miatt külön dicséretet is kaptam. Tisztálkodás és szájápolás után Amanda már az ágyon várt pucéran. Dumáltunk, simogattunk, smároltunk, tapiztunk, aztán Amanda a répa felé irányult. Jól csinálta, beleéléssel, de csak egy percig hagytam, mert nagyon fel voltam húzva, és a puncira pályáztam, így kértem a védelmet. Az előző beszámolókból már tudott volt, hogy ez a punci bizony nagyon szűk. Valóban. Lovacskával kezdtünk, nagyon lassan és óvatosan csúszott a cerkára. Finoman és óvatosan mozogtunk, nagyon élvezetes volt. Aztán nyújtott lábakkal feküdt rajtam, és már én adtam a ritmust. Átfordultunk misszibe, én ezt élveztem a legjobban. Már bátrabban lehetett mozogni, és bizony voltak hanghatások a kisasszony részéről is. Átkarolt, hosszú lábait a derekam köré fonta, hosszan csókolóztunk, majdnem végem lett. Meg kellett még hátulról is támadnom a hölgyet, de itt már percek alatt elkészültem. Tisztálkodás után még beszélgettünk egy keveset, de mivel kilógtam már a fél órából, így léptem. Tartalmas fél órát töltöttem Amandánál, jó érzésekkel távoztam.
  • Elszámolás:

    A telefonban mondottaknak megfelelően a végén az asztalra téve, barátságosnak mondható.
  • Összkép:

    Amandánál új értelmet nyer a "szűkpuncis" jelző. Durvaság, nagy méret kizárva, még az átlagos mérettel is lehetnek gondok, ha a fokozatosság elvét nem tartják be. Amanda egy lelkiismeretes, kedves, figyelmes lány, a fentiek figyelembevételével ajánlott szolgáltató.
Happy Massage