• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága feketepárducom! :)
    Örülök, hogy majd 1 év teltével sikerült ismét összehoznunk a randit! Igazán jól éreztem magam, remélem a folytatásra nem kell ennyit várni... :D
    A torkocskám vár Rád! :D
    Addig is csókollak, vigyázz magadra!!!!
    Folyt.köv.! ;)

  • Egyeztetés:

    Az egyeztettetés telefonon történt. A telefont saját maga kezeli. Nagyon kedves és készséges volt a telefonban, és szerencsémre még aznap este tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem és ki volt számolva az időm, de azért pont oda értem a megbeszélt időpontban. Mivel parkoló helyet nem olyan egyszerű találni a közelben, ezért inkább biztosra mentem és pár sarokkal arrébb tettem le a verdát a Bártfai utcában. Busz, metró jár a közelben, tehát tömegközlekedéssel sem lehet gond a megközelítés.
  • Helyszín:

    Kívülről szokásos panel lakás, belülről szépen berendezett kis kéjkuckó. Niki körbe is vezetett, és büszkén mutatta, hogy ő választotta a szobák színét és berendezését. Nekem kifejezetten tetszett, akár még el is lehetne lakni benne. A hálószoba tágas, az ágy nagy és kényelmes, a fotelban van hely a ruháknak, a polcoknál LED hangulatvilágítás és mindenhol gyertya. A fürdő nagyon kicsi, de azért elfértünk benne. Zuhanyzókabin, mosdó, 4-5 féle tusfürdő, és szájvíz is van.
  • Lány külseje:

    Azt kapod, amit a képeken is látsz, egy csinos, nagy dudás duracell nyuszit. Szőke hajjal, kék szemekkel, karcsú derékkal és formás fenékkel rendelkezik. A legjobb mégis az a huncut tekintet, amivel az ember szemébe néz, és felkelti a férfiak vágyát.
  • Action:

    Találkozásunkkor a szokásos fekete fehérnemű volt rajta a hozzá passzoló elengedhetetlen fekete harisnyával, megnyerő összeállítás az egyszer biztos. A ruha azonban nem sokáig maradt Nikin, mert közös tusolással kezdtük a programot. Előre szólt, hogy a zuhanykabin elég kicsi, de mi annál jobban egymáshoz simultunk, hogy elférjünk. Már itt megtörtént a kellő ráhangolódás az akcióra egymás kölcsönös megmosdatásával, húúú azok a cicik, és a meleg víz alatt volt egy kis csókcsata is. A szobába visszatérve az ágyon folytattuk a csókolózást, most igazán nem volt okom panaszra. Niki nem sürgette az akciót, nyugodtan teljes átéléssel csókolózzunk, de azért csak kibújt belőle a kisördög és egyszer-egyszer váratlanul az ajkamba harapott, imád incselegni, ezt szeretem benne. Ezután jött a franci felvezetés, amit Niki már tökélyre fejlesztett. A technikája nagyon változatos, van benne bólogatós rész, vannak benne csavaró mozdulatok, van amikor a golyókkal foglalkozik, és van benne mélytorok is, de olyan mélyen, hogy az orra a hasamat érte. Azt nem tudom, hogy szándékosan csinálta-e vagy csak pont így jött ki a lépés, de mindig olyankor változtatott a technikán, amikor már kezdett jó lenni nekem, így az erekcióm rendesen kitolódott. Gyorstüzelőknek ez még jól is jöhet, mert így tovább élvezhetik a francia kényeztetést. Miután Niki kipróbálta rajtam az összes francia technikát gumit kértem és lovaglással folytattuk. Itt volt, hogy ő diktálta a tempót és én csak rásegítettem, de volt olyan is, hogy én vettem át az irányítást és ő hagyta magát megdugni, de amikor már elfáradtam, akkor ő villantotta meg csípőtechnikáját. Aztán fordultunk és misszionárius pózban folytattok, közben finom ajkait csókoltam, igazi nyelves csókok. Ettől új erőre kaptam és egy végső vágtában el is élveztem. Pihenésképp kaptam egy olajos masszázst, ami kellőképpen ellazított. A második menet egy francia felvezetéssel kezdődött, de a második menetre már nem maradt erőm ezért a felvezetésből egy NFVSZ lett, amit nem bánok, mert Nikinek nagyon jó DT-s francia technikája van.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás teljesen korrekt, pesti átlag. A nyújtott szolgáltatás viszont átlagon felüli.
    A csók is bele került időközben az alapba, amit rendesen ki is használtam. :)
  • Összkép:

    Aki egy igazán jó franciára vágyik és ezt egy kedves, fáradhatatlan, csintalan lánytól szeretné megkapni, az mindenképp vegye fel Nikit a listájára! Az meg csak ráadás, hogy emellett jól masszíroz és nagyon jó beszélgetőpartner is Niki.
Happy Massage