• Ebi

  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Szia Mester!
    Nagyon kedves tőled,hogy megírtad az élményeidet:)
    Örömmel olvastam a soraidat,hiszen maximalista vagyok,a legjobbat szeretném adni azoknak,akik megtisztelnek a bizalmukkal és a látogatásukkal:)
    Élveztem a társaságod!
    Puszi,Ebi

  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült elérnem, és mivel a bemutatkozásban leírta hogy nem mindig tud a helyszínen lenni előre kitaláltam hogy nekem mely 2-3 időpont lenne jó, és azt hangoltuk össze sikeresen.
  • Megközelítés:

    Nekem elég messze van a színhely, de mégis a tömegközlekedést választottam, mert néha az gyorsabb tud lenni. Ráadásul egy busszal és kevés sétával meg tudtam oldani a találkozót. (szinte mindenféle járművel megközelíthető)!
  • Helyszín:

    Könnyen megtaláltam, frekventált helyen van egy emeletes bérház, természetesen lift is van. A legfelső emeleten található. A lakás tiszta rendezett, hangulatos. A fürdő kellően felszerelt a törülköző átlagon felüli, tusfürdő van bőven! A szoba hangulatfényes nagyon kellemes.
  • Lány külseje:

    Én nem nagyon szoktam a város túlsó végére utazni egy lány kedvéért, de nézzétek meg a nyitóoldalon az enyhét takart arcképét, már az is varázslatos. No én a teljes arcocskára voltam kíváncsi és nem csalódtam! Gyönyörű a lány! Hihetetlenül arányos testű és szexi a hölgy!
  • Action:

    Belépésemnél kezdeném: egy nagyon kedves mosolygós lány, aki puszival fogad. (Higgyétek el a lélegzetetek eláll a látványtól)! Beszélgettünk egy pár szót, amiből rögtön kiderült hogy egy jóval átlagon felüli intelligenciájú hölgyről van szó! Sietve letusoltam, és visszatérve megöleltem és csókolózni kezdtünk. (Itt ismét felhívnám a figyelmet hogy nem egy átlagos nyalakodás, hanem igazi csók volt)! Kevés kis lenge holmijától Én szabadítottam meg (amit nagyon szeretek), és a szavam is elállt a látványtól, tényleg egy igazi bombázó feküt mellettem! Simogattam puszilgattam, majd ő következett egy nagyon kellemes franciával. kicsit később 69 est kértem, ami a kedvenc pózomat, mely úgy tűnik nála is a toplistán van. Igazán élvezte a dolgot.
    Mielőtt elmentem volna gumit kértem, és először hátulról, (hogy láthassam a fantasztikus posiját), majd hagyományosan fejeztük be a szeretkezést, mely érezhetően mindkettőnknek nagyon jól esett! Semmi műviességet nem éreztem.
    Mivel még maradt időm simogattam és ismét beszélgettem vele, nagyon értelmes művelt lány. Láttam hogy Ő is élvezte az együttlétet.
  • Elszámolás:

    Ahogy megbeszéltük annak megfelelő ***helyeztem el az asztalára. Ez a pesti átlagnál nem több.
  • Összkép:

    Nem akarom ismételni magamat de a bemutatkozó képe ragadott meg! Amit élőben kaptok az még sokkal több! Ő az a lány akiért még akkor is elmegy az ember ha csak nézni lehetne, és irigyen gondolhatunk arra, hogy ha fiatalabbak lennék de szívesen lennénk a barátja!
    Vigyázzunk rá mert drága kincs!
Happy Massage